neuveris, ale v tomto mame uplne rovnaky nazor 
Ale povedal si =tváris sa totiž ako keby to boli jeho jedine preteky ktoré boli dobre.
Kvalita Russella otázna nie je = on dobre výkony podáva dávno. A ide skôr o to že ukázal že vie veci ktoré VB dlhodobo nevie. A nehnevaj sa na mňa ale blízko bol Bottas tak maximálne za safetycarom.
To ze mu nevyšlo preteky je síce pekne ale toto bohužiaľ bol presne typický Bottas =ak auto nejde takto dokáže jazdiť nič navyše. A boli to už asi 3 v rade v tom čase. On nevie predbiehať ved sa trápil aj s Williamsom a Alfou týždeň predtým…
Znižovať výkon Russella lebo Bottas to raz a znova posral je ozaj na hlavu.
No ja som od Bottasa preteky kde by som si povedala Wow dal to vďaka tomu ze je výborný pilot nie vďaka autu nezažila. Nepamätám si ani jedny kde by ukázal nejaký manéver alebo čosi =u Pereza si takých pamätám X.
Teraz si povrsal že kvalifikácie nestačia… A to co Bottas predvádza v pretekoch je čo? Rýchlost možno aj ma lenže čo má z toho keď dokatuje gumy, nevie nikoho odbehnúť a akonáhle čosi nejde ako chce je marny. Videli sme v Sakhire kde do neho hucal celú dobu inžinier len aby aspon ako tak mal ambíciu dobehnúť Russella. A aj to sa mu darilo len pochybné.
Navyše on to auto pozná =nie on mal mat horšie preteky. Pre mňa ak pilot čo má toľko skúsenosti s tým autom takto fasuje rozhodne nie je dobrý v pretekoch.
Ak je to o kolegovi prečo sa nikto nezastal Albona alebo Lattifiho? Véd možno sú v tej istej situácii.
Okrem toho ja sledujem Williams roky ale Bottas sao nikdy nepáčil ani tam a ani v čase keď Russell ešte jazdil motokáry. 
Baví ma ako Bottas ma vždy smolu, on aj keď si spôsobí poruchu ma len smolu to nie je o schopnostiach že dokatuje auto.
Úprimne na Hamiltona by nestačil nikto v poli ani Leclerc áni Verstapen =len ide o to ci by každý fasoval ako Bottas =a nie.
Perez ma dravosť ale výrazný talent nie =Perez je tiež len vydrety vďaka tatkovym kontaktom a peniazom a vy jazdil sa. A azda ho nejdeme ako úprimne si povedzme platíca porovnávať s talentami na Russellove úrovni…
Okrem toho keď to zvladol MV aj CL preco nie Russell =minimálne rozumu ma iste najviac.
Tak to ozaj neverím 

A to jeho pokrytectvo mne presne vadí aj pri tých dristoch o podpore mladých atď… Pri tej ekológii l, pes vegetarián atď.
Inak som zvedavá ci pes ide byť naďalej vegetarian keď v Británii komora zverolekárov oficiálne vyhlásila že je to týranie a idú za to byť pokuty 
Ale psík ma možno Monacke občianstvo
A keď sme pri tom kde ja som napisala ze LH by ho neporazil? Véd musí ho poraziť keď nie pre iné tak pre skúsenosti.
Ale úprimne LH tiež robil chyby a ver ze ak by bol aspoň trochu pod tlakom robil by ich aj teraz. Okrem toho LH je dnes kde je lebo keď mal 22 tak si niekto nepovedal ze co keď ho porazí 2x MS a do Mclarenu ho dal.
Určite by ho LH porazil ale nemyslím si že by pri nom nemohol v takom aute zahviezdit=jemu netreba ukazat že je lepši ako LH ale ze nie je horsi ako rovesníci. A to by ver tomu dal.
Ja nikde netvrdím ze Bottas je vyslovene zlý =len ze nie je lepsi ako Russell, je neperspektívny, a rozhodne nemá potenciál byť raz výborný. Stále ostane dobrý. A tvrdím to že čisté len jazdecký už v Mercedese nemal byť.
A už som sa to raz pýtala ak Russell budúci rok eliminuje chyby (co neviem prečo úplne čakáme keď MV aj CL och robia a aha kde sedia) ktorých ale úprimne až tak veľa nebolo. Ze co povedia v Mercedese potom.
A ak ho chcú ešte vidieť predtým v lepšiom aute tak holt jediný kto to dokáže zariadiť sú oni. Ak nie tak nech mu dajú to svoje =lebo znova Horší ako Bottas nebude.
Lenže TW je ako LH =tu dristy ako všetko čo od neho čakal potvrdil a bla bla bla a potom Bottas len aby sa Lujzo nehadzal o zem. Ak by aj Russell zhorel tak aspoň by si mohol povedať ze svojou vinou =lenže to sa môže stať aj tak vo Williamse lebo to je zúfalstvo a aj sa to na ňom trosku podpisovalo. KARIÉRU mu rovnako zničí postupne aj to. A ak by sa to stalo takých ako Bottas je X ale ak nie tak majú pilota akych je len málo v každej generácií.
Faktom je aj to že minimalne vyjednávaciu pozíciu =finančné LH zhoršil. Nie preto ze by ho chceli reálne vymeniť za GR len preto ze mu tým môžu hroziť.
ak som nieco nepovedal, tak som to nepovedal a ty mi nebudes vkladat slova do ust
na toto zabudni
takze ak som nepovedal, ze je slaby tak ho za slabeho nepovazujem, ale to neznamena, ze v nom vidim buducu superhviezdu lebo na zaklade vykonov(nie vysledkov) vo williamse to na superhviezdu tak jednoznacne navypada
pri russellovi mas stastie, ze vsetky jeho slabe vykony v pretekoch mozes hodit na auto
len som zvedavy na co to budes hadzat ak sa raz nahodou dostane do dobreho auta a tiez bude mat v pretekoch rovnake problemy ake ma vo williamse
to ze si ty nieco nepamatas neznamena, ze sa to nestalo
no a mna bavi ako ma vzdy smolu russell na starte, este ze to mozes hodit na auto, aj ked vsetci vieme, ze jeho timovi kolegovia s tym istym autom taku smolu na starte nemavali 
ty nemas ponatia co je to “vyfasovat”, lebo ak tvrdis, ze na lujza by nemal nikto tak potom nemozes tvrdit, ze bottas nejak extra od lujza fasuje bez toho aby si zohladnila jeho poziciu a to, ze mercedes mu Xkrat hodil polena pod nohy aby pomohol lujzovi a nie kazdy by to dokazal ustat. si si ista, ze by russell dokazal ustat podrazy od timu? a nezacni s tym, ze on by vystval lujza z timu 
neporovnavaj poziciu lujza s poziciou vettala vo ferrari, alebo ricciarda v redbulle, je to absolutne neporovnatelne
no a navyse, mv a cl dokazali zaziarit v pretekoch aj v slabsom aute, russell zatial v pretekoch vo williamse nezaziaril, vzdy ked mal prilezitost tak to posral, to je proste fakt
Posral to 1x! Reálne len svojim pričinením… Hockenheim =že by jazdil na vode nevedel nemôžeš povedať ak si to v živote videl aj inde. Mugello =Williams sám rieši spojku a prevodovku a chyby v nej =problémy mal jednoznačne aj Latiffi v druhej polke sezóny len koho to tam zaujíma.
To ze a Lattifi mal náhodou lepšie štarty 1. lepšie získaš miesto keď si 20 a predbiehať ideš Haas ako keď Renault alebo At a v prípade Williamsu aj AR. 2. V minulosti to tak rozhodne nebolo. V F2 bol tragicky a Russell bezproblémový. Takže skôr šťastie nováčika =navyše obe auta nemusia mať rovnaký problém v rovnakom. Rozsahu.
Okrem toho štarty nevie ani Bottas ale on ani to ostatné.
Aký iný problem ktorý napr. MAX ALEBO Charles nemá Russell v pretekoch mal? A konečne ich reálne vymenuj. Potenciálu by mal mať jazdiť konzistentnejsi minimálne viac ako Leclerc =stačí si pozrieť ich sezóny v F2.
Kolko pretekov si reálne videl a venoval mu pozornosť =nie len chybám.?
Že by nevedel jazdiť pod tlakom sa nedá povedať po tom Mercedese a chyba v Imole prišla preto že na taky výsledok vo Williamse musíš ísť úplnú hranu inak na body môžeš uplne zabudnúť. Bol to prúser ale podobne sa stali kde komu aj LH.
A vieš mňa série len to, že ma niekto stále potrebu ho zhadzovať aj keď ukázal na čo má a ze ten Williams nie je celkom reálny odraz. Aspoň tie reči o tom ako nebude dobrý ako rovesníci a istotne zhorí už by mali skončiť. Reči o tom že si aspoň nepovedal o lepšie auto aby to mohol potvrdiť sú celkom z cesty.
Okrem toho nedozvieme sa to ak to neskúsia skôr ako bude neskoro.
nemozes tvrdit, co sa stane 
kludne by sa mohlo stat, ze by pri lujzovi pohorel. nebol by prvy a ani posledny a vobec by to nemuselo byt preto, ze by bol pomaly, ale nemozes vediet ako by ustal robit dvojku ak by mu mercedes parkrat zobral vitazstvo v prospech lujza ako sa to stal aj bottasovi.
bottas je momentalne lepsi ako russell.
aby zobrali russella na 22 tak sa musia stat 2 veci, bottas musi pohoriet a russell musi zaziarit
aj ked britske media budu robit masivny natlak na mercedes
Russell zažiaril dosť a oni to vedia veľmi dobre = a ak získa bod alebo 2 (viac to asi nebude to si povedzme objektívne), bude ďalej v Q2. A eliminuje tie chyby co je v jeho možnostiach určite (aj tie prve body mu pomôžu… Mať ich ja verím ze Imola by sa nestala) starty sa zlepšia ak mu Williams pomôže a odstráni tu senzotivitu tiež…uz ku koncu roka sa zlepšovali a optimalizovali =naučil s ich s tým strojom. A úprimne viac čakať nemôžu v tom aute. Zvyšok zvláda. Reálne Russell ma problém len keď nejazdí =SC zase zničí celú jeho snahu.
A úprimne ak Bottas skončí co i len za Verstapenom = a už teraz nemal ďaleko. Tak v druhej polke tejto sezóny pohorel dosť nato aby letel. A ma tendenciu to zopakovať znova to budme úprimný k sebe robí to od momentu keď podpíše zmluvu každý rok.
V com konkrétne okrem držania úst je Bottas lepší?
A presne preto ostane aj keby jazdil 5.
Povedz mi už konečne čo Russell okrem štartov n pretekoch nezvláda =alebo Sakhir neukázal že zvláda len nemá techniku…
A v tom poslednom sa znova raz výnimočné zhodneme… Už začali =Bottasa majú na lopate a nech pokračuje v tomto šupnu ho do trúby. Tam dostal jasne ultimátum =bud sa zlepší alebo spakuje. A úprimne ako teraz zadrel že ide poraziť LH tak sa úplne bavili… Toto nikdy nebolo. Každý článok o hociktorom z nich konci vetou že Bottasa čaká boj o miesto a ak bude robiť Chýb postarajú sa aby ich bolo aj viac vidieť. Doteraz ho ticho rešpektovali a nechali tak lenže to sa skončilo.
Keď sme pri tom samotný Bottas tu 2 prestáva zvládať =presne preto sa rozsypal aj v Sakhire.
A čo sa týka Russella keď dáš Williams 3 roky tak rok - 2 za LH dáš. Rozdiel je v tom ze Bottas reálne nikdy nemal na to nahradiť LH, Russell má a vie ze musí len počkať =a ma dosť rozumu aby to pochopil aj v Mercedese. Keď dokáže zvládať že mu nakladajú p triedu horsi piloti o triedu horší majú podia a mnohí horší aj víťazstva kým on soferuje traktor. S tým že nakladá zvyšok sveta ale dostane od 7x MS sa asi výrovná=v tomto je ten Williams jedinom prospešny
A znova sa pýtam ak nezhorel Leclerc ani Verstapen prečo by on mal… To nie je tak ze nemôže aj vybuchnúť v Mercedese… Ja si len myslím ze po 2021 ma dosť skúsenosti aby tam už sedieť mohol a ma potenciál aby sa tak nestalo.
Leclerc je hviezda a vieš ako dopadne bez Vettela. Ako Max dopadne v boji o titul? Ako by jazdil LH bez takého auta =bez chyb? Tiež nevieš tak prečo sa to vzťahuje len na GR. Sú tu ľudia čo tvrdia ako Max by rozhodne dal aj LH a tam ti to nevadí.
Okrem toho ty si jeden z tých co stále vraví ako Bottas ostane aj do 2022 a bol by lepší ako Russell na tom mieste, ako je Mercedes o tom presvedčený, ako my nemame dáta, ako štarty sú len o Russelovi aj keď tím co ma tie dáta tvrdí niečo absolútne iné… atď… tak ako že nemôžme tvrdiť co sa stane? Nevieš to ani ty a tvrdíš… Rovnako ako ja môj názor len je ze Bottas nemá po 2022 výkonnostne co robiť v Mercedese a nepoznám experta, odborníka alebo bývalého pilota co by to už minimálne nenaznacil. Najmä ak sa zabíja talent a väčší ako Werhlein aj Ocon.
Ak nič tak ak ho vyhodia pôjde tam iný pilot napr z priateľského tímu (tak ako kedysi Bottas iných oni neberú k LH) =GR ma miesto inde ako v traktore.
Ak aj nie Russell X iných tam patrí viac ako Bottas. Len oni nebudú ticho =koniec koncov preto zrušili aj Gaslyho v RB lebo tak ako Bottas nevedel držať ústa. V tom keby bol šampionát Bottas je all time great.
Až nato že vtedy zaroven hovoril o Vettelovi v Mclarene a Hamiltonovi vo Ferrari 
Ratcliffe nekupil 30% stajne len tak. Nazov Ineos mohol mat na kapote aj za menej. On si kupil hoby a evidentne sa tomu chce venovat. Jemu nevyhovuje zazmluvnit Hamiltona na 4 roky. Mozno sa pripravuje Wolffov odchod a jeho 30 percent skonci niekde medzi Ineosom a Mercedesom, ale skor to prve. Ratcliffe bude chciet vtlacit stajni vlastny rukopis a dlhodoba zmluva pre Sira Hamiltona k tomu nepasuje.
Kacice hovorili, ze sa povodne dohodli s Wolffom na styroch rokoch za 200m. Ineos chce 2 rocny kontrakt a Hamilton chce za 2 roky viac penazi. To sa mi zda viac realisticke ako idea, ze to stoji a pada na Russelovi.
Tomu ver, ze Hamilton skor, ako ukonci karieru zamieri do ferrari 
Dobre keď si taký realista a vždy máš najlepšiu teóriu. Povedz mi na kom alebo čom vždy padá akýkoľvek tím v športe ktorému sa Ratclife venuje? Kto je lídrom/sú lídri napr. Ineos Grenadiers? Akých cyklistov ak majú výkonnosť a potenciál uprednostňujú? Ktorí jazdci sú väčšinou ich lídri na Grand Tours? Ktorý jazdec je jeho najväčší miláčik v tíme a prečo? (žeby starší líder Thomas aj keď nemal celkom výkonnosť, a mladší Yates a úplne mladíček Hart =ten dokonca bol aj lídrom na GT už =vygoogli si aký majú pas. Ešte aj ten Porte čo sa vrátil je tuším po mame Škót či čo). Ktorý jediný jazdci okrem mladých Britov ostali V tíme po niekdajšom Sky ( čo asi mala pase v kolónke nationality väčšina z nich) ? Aký tím je teraz čiastočne Mercedes? A aký bude keď bude Ineos? Aká hymna tam asi bude hrať?
Nekúpil ho len tak je jediná veta na ktorej sa zhodneme… A porozmýšľať čo z toho chce asi vyťažiť?
Ak by si to vedel tak vieš že táto teória je bez logiky.
Paradoxne Ineos je údajne jediný, kto mu peniaze chcel dokonca doplatiť keď zo Mercedes odmietol… A koho teda potrebuje v svojom tíme? Aká hymna a akým pretekárom by o pár rokov mala hrať na pódiu? Žeby Britská a Britom?
Kto bude najlepšie promovať jeho aktivity vo VB ak bude vyhrávať? Fín, Mexičan, Španiel,Francúz alebo nebodaj Holanďan?
Či Brit/Briti? Niekto z inej krajiny tam pokojne bude lebo veď politika a marketing (aha ako už dnes RB vyšiel Perez), ale lídrom ak sa bude dať bude stále Brit.
A povedala by som že sa skôr stiahne aj Mercedese aj TW ako že pre nechá Toto celý podiel. 50 percent možno Ineos mať bude ale získa skôr 10 z každej strany.
Takže na štartovom poli bude chcieť dať šancu asi komu? Udržať Hamiltona aby ešte chvíľu vyhrával ak bude stále najlepší… (aj Frooma, držal kým mal akú takú hodnotu a keď nie tak bye, bye sú tu mladší) a postupne ho vymeniť jedným z dvojice Norris, Russell =kto z nich má asi väčšiu šancu že? A nepovedala by som že tam raz nebudú obaja ak im pôjde. Nemecký tím by tiež potreboval Nemca kt. Nemá aj aj preto F1 v Nemecku upadá… A takisto potrebuje Britský tím Brita =možno ešte viac. Preto Lando je v Mclarene miláčik a tak dobre funguje. Preto AM nebude mať nikdy takú popularitu aj keď bude Bristský pokiaľ v ňom nebude brit. A Ratclife je rád populárny ako pomáha športu a najmä robí národ hrdým… Takže ak sa to bude dať tak z 3 rovnako dobrých možnosti ma vždy najväčšiu šancu asi kto?
prepac nechcu sa mi citat tie litanie o cyklistike. ta ma nezaujima a nic o nej neviem.
Nie sú o cyklistike ale o kontexte toho čo si napísal =plynule to tam prešlo len ta cyklistika je tam dôležitá, ako krásny príklad vzťahu Ineos a šport. A toho ako asi ho Ratclife plánuje zmeniť ten Mercedes. Tak to vidieť pekne v tej cyklistike =koncept Ineosu sa predpokladám nezmení keď tam funguje.
A presne preto že o nej nič nevies si napísal čo si napísal. Ak by si vedel o nej a o tom ako pôsobil v športe Ratclife predtym vieš ze to logiku nedáva.
A nečítaš to preto lebo to narúša tvoj koncept a tvoju ideu o vlastnej pravde =napíšete to niektorí vždy keď dôjdu argumenty.
Ineos Granadiers je krásny príklad prečo ostane LH a prečo Ineosu asi pôjde aj o Russella.
Názory bez poznania kontextu sa dajú vyvrátiť len kontextom (preto ta dĺžka aj cyklistika) o ktorom ako si napísal nevieš nič… Vďaka za priznanie.
necitam pretoze nevies zaujimavo pisat. takze bud pis kratko a k veci, alebo sa nestazuj.
Ak nevieš o Ineose a o tom ako funguje v športe nič tak tu nevypisuj take komentáre a hlavne sa potom netvár ako máš vždy pravdu. Ako ty rad hovoríš k veci a ten tvoj bol k čomu konkrétne?
A zase na argumenty reagovať netreba =lebo k tomu sa totiž nedá nič povedať že? Hlavne ze každého budeš napominat ako konspiruje a nevie co sa deje, vadí ti slovíčko BY a bla bla bla. Ale ty píšeš úplne bez toho aby si o veci niečo vedel. Ale hlavne že krátko.
DISKUTOVAŤ NECHCEŠ LEBO NEMÁŠ Argumenty.
Ja sa k veciam ktoré nemám nasledované alebo načítané nevyjadrujem, na rozdiel od teba.
Môj komentár bol úplne k veci akurát ty o tom odmietaš diskutovať. Ako inak ako faktami sa dá tvoje tvrdenie vyvrátiť =CITUJEM KLASIKA CHCEM ŤA LEN POUČIŤ O VECIACH I KTORÝCH NIČ NEVIEŠ. 

Ak by si si odpovedal na všetky položené otázky sám by si vedel že vyhadzov Hamiltona lebo to chce Ineos je blud.
ja sa netvarim, ze mam pravdu. pravdu mas ty, pretoze ty vsetko vies, tokonca lepsie ako sam Wolff. ja len zo svojho uhla pohladu spekulujem, ze preco su veci tak ako su. to je vsetko.
Hlavne ze na snahu vysvetliť ti čo a kto je Ineos reaguješ ako reaguješ.
Ja špekulujem rovnako ako ty =ty si ten komu to vždy vadí. Ale keď to robíš ty je to OK. A aktivity Ineosu sú FAKTY nie špekulácia. Len si ich neprečítal.
MNE by nevadilo ze špekuluješ keby si o tom predtým niečo vedel a keby si za to nenapominal ostatných.
Ja rovnako len ponúkam môj pohľad že pravda môže byť aj inde ako v tom co tvrdíš ty alebo ešte pár ďalších. Lenže vy mate vždy pravdu a tie isté argumenty =ale vysvetliť si iný pohľad nedáte hneď ho zhodíte.
ja som ta ale o ziadne vysvetlenia neziadal takze ich ani nebudem citat. s cim mas problem? spekulacia je prenasat tvoje fakty z cyckistiky do F1. ak nevies rozdiel medzi spekulaciou a faktom tak o com chces diskutovat? ved si maj svoje nazory, kludne mozes mat aj pravdu. je mi to jedno a nebavi ma to citat pretoze to tu spamujes kazdemu ako keby ta niekto zato platil.