Albers: Russell potopil Hamiltonove plány | F1online.sk

Bývalý pretekár Formuly 1 Christijan Albers si myslí, že Lewis Hamilton pri rokovaniach s Mercedesom o novej zmluve dopláca na Veľkú cenu Sachíru, ktorú pre Covid-19 vynechal. Jeho plány vraj skvelým výkonom zmietol zo stola George Russell.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/20728/albers-russell-potopil-hamiltonove-plany

Bože to su kraviny :smiley: Nikto presne nevie o čom to je ale tu sa to rozobera ako keby všetci videli až do kuchyne Mercedesu :smiley:

1 Like

Ťažko povedať, či je to pravda, ale úprimne dúfam, že ak hej, tak s tým Hamilton nepochodí. Nikto nechce vidieť pretekára, ktorý si takýmto spôsobom poisťuje monopol. Kiež by do Mercedesu nasadol Russell, ale to sa asi nestane.

Je uhorková sezóna a tak treba uverejňovať “zaručené informácie od uznávaných odborníkov” ktorí majú asi toľko informácií, koľko aj my.

Len tak mimochodom Jordan kedysi tvrdil že Mercedes v roku 2018 skonči v f1. Asi take ma informacie

1 Like

Tento rok preskoci Hamilton Schumachera a potom zoberu meisto Bottasa Russella, to je iste…
A mozno odide aj Hamilton do ferrari miesto Sainza :joy: A ziska s ferrari dalsie 2tituly a cerveni ho budu milovat :star_struck: :partying_face: :two_hearts:

Po tom čo sa deje posledné dni je isté len to že VB ostane aj keby vkuse 4 jazdil.
Ak nič iné tak jedno čo je isté že LH sa hodil o zem ako sopliak buď pre peniaze, alebo pre Bottasa alebo obávam sa že oboje.

Ten by tam narobil taký cirkus keby toto chceli urobiť …stačilo vidieť ako reagoval po Sakhire.

Hamilton nechcel Russella nikdy a každým dobrým výkonom chce ešte menej.
A Russell to dobre vie = posledné dni sa viac menej jasne vyjadril, že musí 2021 urobiť maximum aby s Williamsom v roku 2022 bojovali aspoň v strede poľa.

A asi väčšia poklona ako to že ho LH odmieta nie je. Musí byť sakra dobrý inak by mu to bolo jedno.

1 Like

Na to zapomeň :joy: :joy: :joy:

Netreba sa bat. Ked dojde na lamanie chleba, Hamilton nakoniec zacne plakat ze mu nechcu dat viac len preto ze je cierny a vsetko bude v pohode a pojde sa dalej.

U mna Russel ukazal, ze s tym autom zajazdi kvalitne aj pilot co v tom nikdy nesedel. Hamilton je urcite jeden z najlepsich pilotov tejto ery, o tom ziadna, ale cele je to len o aute a Bottas je podpriemer, co pridava takpovediac falosny kredit Hamiltonovi. Myslim ze Mercedes coskoro zacne uvazovat nad tym, ze jedine co mozu este naviac dokazat je, ze dokonale je ich auto a nie pilot aby zvysili hodnotu znacky. A jediny sposob ako to mozu dokazat je, ze do auta posadia niekoho ineho kto s tym vyhra

2 Likes

Ja to tvrdím dlho, stačilo by aj začať tým že hocikoho kto nie je Bottas-----tu s tým ale neuspeješ :smiley: A nevidím dôvod aby mu Mercedes donekonečna dával čo chce…otázka je aj ako silno LH bude plakať

Ako si na to prišiel? To každí víťaz je priemerný? Pozri ako zdeptal Ferrari 2017 a 2018 ? Rozberg a ani Bottas by to nedokázali a boli by s Ferrari porazení !!! Určite dojde čas že aj Hamilton bude porazení !!! ale zatiaľ to je istota zbieraní bodov kde sa pri mladých nedá povedať viď VC Turecka!!! jeden pretek nevyhráva tituly!!! Aj sám Hamilton doplatil na mladícku neskúsenosť v 2007 kde prišiel o už istý titul v posledných pretekoch!!!

neskutocne dristy, ale od teba sa co ine da cakat ak ide o tvojho milacika :slight_smile:

russell na buduci rok k lujzovi nikdy uvazovany nebol a nie preto, ze by sa ho lujzo bal, ale jednoducho kazdy nezaslepeny(cize ty rozhodne nie) videl, ze russell na top tim este vykonmi nemal a nikto nebude rozbijat to co funguje, to je zakladne pravidlo

po sakhire uz bolo neskoro aby mercedes ho zobral namiesto bottasa, na to by musel russell predtym zahviezdit v pretekoch a nie len v kvalifikaciach
nikto kvoli russellovi nebude minat desiatky milionov a to by bolo treba ak by ho chceli dostat do mercedesu namiesto bottasa, lebo by bolo treba vyplatit bottasa, to mas 10mega a vykupit russella od williamsu a to tiez by mohlo byt okolo 10 mega a za to russell nestoji
no a ako jednotku tak mercedes chce lujza

hej bottas je podpriemer a preto dokaze porazat jedneho z najlepsich a to mu pritom mercedes hodi poleno pod nohy vzdy ked moze aby toho najlepsieho dostal pred toho podpriemerneho :slight_smile:

bottas je momentalne lepsi ako russell to je bez pochyby a nic na tom nemeni fakt ani ta russellova jazda v mercedese

akosi sa pri russellovi zabuda, ze jeho pretekove kvality zatial dost zaostavaju za jeho kvalifikacnymi a niektori ho posudzuju vyhradne cez kvalifikacne uspechy. je sranda ako ti co fandia russellovi si vyberaju vyhradne jeho kvalifikacie, ved vpretekoch toho neukazal dokopy nic, ale pri bottasovi vyberaju jeho pretekove zlyhania, lebo v kvalifikaciach bottasovi nieje vela co vytknut kedze je vzdy velmi blizko lujzovi(jeden z naj v kvalde) a nie raz ho dokaze aj porazit

co tak pri oboch porovnavat rovnake veci? russell je zdasa dobry kvalifikant, lenze to je aj bottas a na rozdiel od russella bottas ma porovnanie s najlepsim :slight_smile:
v pretekoch obaja maju co zlepsovat, lenze zas bottas sa porovnava s najlepsimi a preto vypada tak ako vypada, zatial co russell bojuje s priemernymi a ani tam nedokaze v pretekoch zaziarit, ale skor naopak

mercedes uz vyhral vsetko co sa dalo a prepisal vsetky rekordy, aj tie schumienkovocervene, tazko mu uz dokaze nieco zdvihnut hodnotu znacky. aj keby tam dali hned teraz russella a on vyhral titul tak to mercedesu na hodnote neprida.

Poviem to takto… Je vysoko neštandardné, že majster sveta nemá ešte pár týždňov pred testami podpísanú zmluvu… A PR rečičky, že chýbajú len detaily, už strácajú na doveryhodnosti.

A pred istou dobou tvrdil, že do Mercedesu vstúpi Ineos… Síce tvrdil, že to bude viac ako 50 % podiel, ale aj tých súčasných 33 % Ineosu jedokaz toho, že asi má nejaké to zákulisné info.

Ja som nepovedala budúci rok… Ale po 2022. Keď nevieš čítať s porozumením je tvoj problém.

To ze Clair Williams mala ohľadom neho kontakt už pre 2021 s TW je fakt čo potvrdili obe strany. A vtedy napr Bottas zmluvu nemal. Odmietla ona tu ponuku =takže asi o to stali.

Russell mal za sebou X výborných pretekov to ze ty to nechceš vidieť to je tvoj problém. Mercedes to vie inak by mu tu šancu nedal.

Ak je pre teba dobrý výkon len o výsledkoch tak bohužiaľ na Williamse asi pravidelne v top 10 nebudeš. A keď sme pri tom jazdec ktorý je zlý v pretekoch nezahviezdi nikdy =no veď príklad je aj Bottas. A Bottasa si natrel na chleba takže horší nebude.

Tvrdiť že Russell nemá na top tím keď v ňom môže byť Bottas (ktorého obhajuješ) tak hocikto. Navyše Leclerc aj Verstappen to zvládli aj mladší a s menej skúsenosťami takže neviem na com vždy zakladáš tie svoje reči ty.

Každý človek co ma oči a nie ja zaslepený ako ty po Shakire uznal že Russell je výborný pilot, potvrdil potenciál a dokázal v kľude jazdiť v pretekoch a do Williamsu nepatrí = len ty si vkuse ideš svoje.

To ako sa rozhodne Mercedes je iná vec a rovnako ako ja to nevieš ani ty ako sa rozhodnú 2022. Ale akákoľvek iná verzia ako tvoja… To len ty a Helmutko ma vždy pravdu lebo ty tam sedíš na tých rokovaniach a vieš.

Môže hocikto kto tomu asi viac rozumie ako ty tvrdiť ze Russell je top jazdec… Bývali majstri sveta budu rozprávať ako Bottas ide bojovať o svoje miesto, analytici, Toto Wolf to povie …ale ty vieš najlepšie že Russell na to stále nemá.

Ešte že ja si stále idem svoje

Zase kopa príspevkov, ktoré urážajú Hamiltona.Jediné čo pravdepodobne vieme je to, že jak Mercedes tak Hamilton chcú spolu zmluvu predĺžiť. A tak obidve strany tvrdo rokujú, aby si pre seba vybojovali tie najlepšie podmienky. Je zbytočné urážať Hamiltona, že je nejaký rozmaznaný chamtivec.

Ide o to že na rozpráva ako jemu o peniaze nejde ako mu je ľúto všetkých ostatných ľudí v kríze a neviem čo a potom toto.

Tak o co iné mu inde ako o peniaze? Mne vadí že jedno povie a iné urobí.

A je faktom že jeho PR utrpelo aj v Británii len pre toto… Je v záujme každého aby to už popísal a stále nič… Takze take jednoznačne to asi nebude.

1 Like

ja som nikde nepisal, ze je russell slaby a ano tie preteky v medaku mu vysli, ale na druhej strane absolutne nevysli bottasi a on s tym autom mal problemy od prveho treningu
takze stale je otazna kvalita russella, lebo byt len tesne pred bottasom ktoremu zjavne tie preteky nevysli neznamena, ze russell je nova superhviezda

a tvrdit, ze bottas nikdy nezahviezdil je z tvojej strany dost slaby pokus, ale od zaslepenej fanusicky russella sa ine cakat neda, ved bottas je tym co stoji russellovi k ceste do medveda :slight_smile:

bottas je velmi dobry jazdec, co dokazal uz vo williamse a aj v mercedese mal vela dobrych pretekov a este ovela viac takych kvalifikacii, inak by tam uz davno nebol
jeho smola je, ze jeho timovy kolega je jeden z najlepsich v historii a s nim ho porovnavaju

kludne mohli russella vymenit za bottasa, ja by som s tym problem nemal :slight_smile: len neviem ci by sa ti pacilo ak by sa ukazalo, ze russell na lujza nestaci. kludne by to mohla byt koncovka jeho kariery, alebo minimalne koniec tzv. buducej hviezdy
aj perez(a jeho fanusikovia) sa videl ako buduca hviezda ked jazdil za sauber, ale prisiel do mclarenu kde mu nalozil button a bublina splasla a az na sklonku kariery sa vdaka nahode dostal do top timu, ale aj tam mu jasne davaju na znamost, ze on je riesenie na jeden rok

mozno by tolko ludi neurazalo lujza ze je chamtivec ak by nebol vystavny kus pokrytca :slight_smile:

niekedy zaciatkom leta(myslim) pustal do sveta dristy o tom, ze teraz nerokuje s mercedesom, lebo mu to pride nefer vzhladom na to, ze ludia prichadzaju o robotu a on by mal rokovat o asi najstedrejsej zmluve aka kedy bola v f1 podpisana. pritom nikto mu nebranil podpisal zmluvu o polovicu nizsiu :slight_smile: alebo aj o viac.
alebo mohol vyhlasit, ze XY% zo svojho platu da obratom na charitu, pre ludi co kvoli korone prisli o pracu, alebo …
no len on potreboval zaujat a potreboval sa hrat na pozera a tak vyhlasil taku kravinu, ze nerokuje lebo ludia prichadzaju o robotu
dnes je situacia este horsia ako v lete a on chce 4 rocnu zmluvu na 50mega rocne. uz mu nevadi, ze ludia prichadzaju o robotu? :slight_smile:

za toto ho mnohi hejtuju, lebo jedno keca a ine robi :slight_smile:

2 Likes