Ja som nepovedala budúci rok… Ale po 2022. Keď nevieš čítať s porozumením je tvoj problém.
To ze Clair Williams mala ohľadom neho kontakt už pre 2021 s TW je fakt čo potvrdili obe strany. A vtedy napr Bottas zmluvu nemal. Odmietla ona tu ponuku =takže asi o to stali.
Russell mal za sebou X výborných pretekov to ze ty to nechceš vidieť to je tvoj problém. Mercedes to vie inak by mu tu šancu nedal.
Ak je pre teba dobrý výkon len o výsledkoch tak bohužiaľ na Williamse asi pravidelne v top 10 nebudeš. A keď sme pri tom jazdec ktorý je zlý v pretekoch nezahviezdi nikdy =no veď príklad je aj Bottas. A Bottasa si natrel na chleba takže horší nebude.
Tvrdiť že Russell nemá na top tím keď v ňom môže byť Bottas (ktorého obhajuješ) tak hocikto. Navyše Leclerc aj Verstappen to zvládli aj mladší a s menej skúsenosťami takže neviem na com vždy zakladáš tie svoje reči ty.
Každý človek co ma oči a nie ja zaslepený ako ty po Shakire uznal že Russell je výborný pilot, potvrdil potenciál a dokázal v kľude jazdiť v pretekoch a do Williamsu nepatrí = len ty si vkuse ideš svoje.
To ako sa rozhodne Mercedes je iná vec a rovnako ako ja to nevieš ani ty ako sa rozhodnú 2022. Ale akákoľvek iná verzia ako tvoja… To len ty a Helmutko ma vždy pravdu lebo ty tam sedíš na tých rokovaniach a vieš.
Môže hocikto kto tomu asi viac rozumie ako ty tvrdiť ze Russell je top jazdec… Bývali majstri sveta budu rozprávať ako Bottas ide bojovať o svoje miesto, analytici, Toto Wolf to povie …ale ty vieš najlepšie že Russell na to stále nemá.
Ešte že ja si stále idem svoje