Alan Jones stratil záujem o F1: Sú to primadony | Magazín F1 - F1online.sk

otocit prednou napravou ked na nu posobi pol tony a jeden a pol tony je rozdiel. Bez posilnovaca by to pri dnesnych hodnotach pritlaku bolo velmi tazke.

a si si isty, ze zasterkove auta mali vyrazne mensi pritlak?

According to the GP79 owners’s manual the strongest car in 1979, the Williams FW07, produced 2278kgs of downforce with only 285kgs of drag at 150mph.

tie ale nevydrzali dlho. BTW ano mali brutalny pritlak a piloti napr ani nevedeli vyvinut taky tlak na brzdu aby vyuzili brzdny potencial na 100%. Nebolo to velmi bezpecne. Riadenie sa velmi neda porovnavat isto ho mali dlhsie, k tomu spojku a paku. Mali viac roboty. Pre mna nech sa k tomu vratia. Ja by som to privital. ja si myslim, ze by to F1 prospelo.

no par sezon s tym jazdili a museli to zvladnut
nevratia sa k tomu lebo f1 si stale buduje image akeho si testovacieho centra novych technologii pre cestne auta, co samozrejme neplati uz minimalne od 80tych rokov, ale oni to stale tak prezentuju, takze vratit sa k radeniu pakou, k bez elektrickym motorom, alebo k menej ucinnym brzdam co by pomohlo predbiehaniu asi tazko v f1 prejde, hlavne ked chcu mat polovicu vykonu na elektrinu