Aký je Mercedes W15 na simulátore? Prvýkrát za dva roky sa správa ako auto, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Hamilton by zavod vyhrat dokazal i bez nejlepsiho auta. Jen by nesmel mit mindrak a rudo pred ocima z Maxe. Jako minuly rok v Brazilii.

Problem Hamiltona ale je, ze uz jsou lepsi piloti na rostu. Nejen Max, ale i Leclerc, Lando, mozna i Sainz. A na obzoru je Piastri. Toho se sice Hamilton snazi preventivne znicit ( coz je u nej klasika), ale nevim jestli to bude fungovat. Preci jen Piastri se nejevi tak mekce jako Russell.

A treba Sainz me jednoznacne minulou sezonu prekvapil.

4 Likes

Ano takto nejak komunikujem s ludmi

2 Likes

No máš pravdu akorát u Sainze bych si dovolil nesouhlasit, to je podle mě takovej lepší Bottas :laughing:, v pár závodech zazáří a pak bída :grin:

2 Likes

No Bottas byl hodnej medvidek. To mi Sainz teda neprijde. :grin:.

Ale ja nemyslel ze by Sainz byl na urovni treba Charlese, nebo Maxe, ale to, ze oproti roku 2022, byl v 2023 mnohem lepsi. Me prekvapil. A pro Hamiltona uz by mohl predstavovat hrozbu. Narozdil od Russella.

Ale hadat se nebudu. Je to jen muj dojem. :grin:

1 Like

vacsinu obsahu fora tvoris ty, tak co sa cudujes? :joy:

7 Likes

Uz radsej aj prestal reagovat, a zacal urazat, ked mu clovek napisal ako sa strasne pakoval z fora a potom sa doplazil spat…

1 Like

Ja som tu vsetko zle, nosim v batohu tarchu tohto fora

1 Like

Tak to máš strasne zlý prehľad, nevadí ani ma to neprekvapuje :joy: jasne už to poznáš za tie roky nadvlády Mercedesu musel si byt pekne na dne

Napíšem ti veľa jazdcov ktorý posledne 2 roky nevyhrali sú za to zlí ? :grinning: možno im chyba len lepšie auto však, další čo F1 objavil predvčerom

1 Like

Zase mu mamka vypla router a on v detskej izbe skusa, ci ma dobre zapojene kabliky. Ale neboj, on pride podvecer. :smiley:

Alebo isiel na Panamere po rozky. :joy:

Doteraz to Honzik hadzal na mna, ze ja som tu prezident strany temna a vsetkych som vas uplatil, aby ste tiez boli zlo voci alzackemu dobru, ale nakoniec sa zistilo, ze jedine zlo si tu ty a nebyt teba, tak sme s Honzom vsetci kamarati.

Kruh sa uzavrel ci ako? :smiley:

1 Like

Tak to aby sme skodovu udalost nahlasili a skodcu eliminovali :thinking:

Na mě se tady často zapomíná, taky mám podíl na jeho pravidelných křečích a zkratech.
Zasloužím si taky část uznání za Hellhogrovi a Situsovi blackouty :slightly_smiling_face:

5 Likes

Takych likvidatorov, co by toto zvladli poistovne este nenasli. :joy:

1 Like

Neboj sa vo vyplatnom termine budes aj ty oboznameny :grinning:

1 Like

Skodova udalost "znicena povest Hogra"i ci aku skodovu odalost? :smiley:

1 Like

Prepac, ty si mi vypadol. Samozrejme, ze mas nespochybnitelny podiel na skratoch Honzika. Situs sa bud vratil do normalu, ked bol este v pohode a opustil uz Hogrovu potapajucu sa lod alebo je to len docasny stav, lebo RB dlho nevyhral. :smiley:

Edit: Som to zakrikol, uz pise zlo.

1 Like

Takže je to pravda, ty manipuluješ mentálně slabé jedince, aby si mysleli, že jsou v pozici, kdy mají pravdu a přitom si z nich děláš pokusny o-p-i-c-e :grinning:

Citis sa manipulovany? Potom je to v poriadku

5 Likes

Já ne,ale jak se k tobě paviani slitli, tak je to hezký vidět, že si svoje ovečky nechavas ve sladkém nevedomi :grinning: