Aký je Mercedes W15 na simulátore? Prvýkrát za dva roky sa správa ako auto, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

2 Likes

Btw kdyby se někdo cítil manipulovanej, tak neodvadíš dobrou práci, tak by sis v tomhle měl udělat jasno :stuck_out_tongue:

@Hedgehog praveze ak si manipulovany neuvedomuje, ze ho niekto manipuluje, tak to robis dobre. :+1:

6 Likes

To je caro manipulacie

4 Likes

Tak jestli tenhle je vzor manipulace pro tebe, tak se nedivím, že sis na sebe nabalil Jose :rofl:

Uz sa na to pre dnesok vykaslem

Minule si pisal, ze ja som zmanipuloval jezka (alebo zaplatil). Tak ako teda, kto koho?

on uz chudak ani nievie ci je… Jezko napisal, ze na to kasle, pocitam ze nas holubok na sachovnici teraz napise, ze aj on na dnes konci :smiley: :smiley: :smiley: sak to by nebol on aby sa neop1cil po lubovolnych ludoch z fora

5 Likes

Fanousci mercedesu a hamiltona zvladaji dominanci jinych tymu nejhur ze vsech. Nikdo nikdy nerval jako ted rvete vy (uz v roce 2021 Eisele rikal, ze fanousci mercedesu jsou precitlively). Proste jste si zvykli, ze vas chudacek s bolavyma zadama je nedoknutelnej a ted se pres to nemuzete prenyst. Tim lip pro nas ostatni. Zoufalost a narek hamilton ultras je moje poteseni. Tesim se na letosni sezonu a na dalsich 10 konspiracnich teorii, kteryma se svuj neuspech budete snazit vysvetlit. Za minulou sezonu jsem jich napocital 8 a to jsem nektery jeste zapomnel :smiley:

1 Like

Hah, mohol by sa inspirovat a dat si permanentnu pauzu od fora. :smiley:

Nemáš nič len hate už som to písal a si uboleny to je jasne ja som fanúšik aj Hamiltona a zvládam to v pohode :upside_down_face: na tebe sa to teda značne podpísalo ta dominancia Mercedesu :grinning:

1 Like

Mimochodom ak si si nevšimol na gride je 10 tímov a 20 jazdcov nakoľko víťaz je len jeden to znamená že fanúšikovia 9 tímov a 19 jazdcov sú na tom zle ? Kamarát ty si dôkaz toho že môže vyhrávať aj Verstappen a ty si na tom najhoršie zo všetkých :laughing: plačeš po každým príspevkom :smiling_face_with_tear:

Ja na tom ale som zle ked som tifosi :sob:

@Nordotor tento rok je nas :smiling_face_with_tear:

@Nordotor tento rok je nas :smiling_face_with_tear:

Nie, nieje. Sorry priatelu :weary: este nieje

1 Like

No vyzera ze aj tento aj dalsi budu vase :grinning: ked uz rb vyvija na 2025

A od března začnou vyvijet na 2026 :face_in_clouds:

Toto si budete mysliet do testov alebo az do Bahrajnu? :slight_smile:

Fanusik nefanusik, osobne si myslim, ze RB rozbali zaciatok sezony minimalne v takom tempe ako pred rokom.

5 titulov po sebe ako Schumi je pekna predstava. :slight_smile: Potom uz len tri a moze ist jazdit Le Mans a Indy500. :stuck_out_tongue:

A vsiml sis, ze by fanousci nekterych ostatnich tymu breceli jako fanousci mercedesu? To jen ta vase sekta je nesnesitelna.