Aký je Mercedes W15 na simulátore? Prvýkrát za dva roky sa správa ako auto, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

jde to i bez hejtu, ale hejt podporuješ, klasika, hlavně tu pak dávej takový moudra :slight_smile:

Dobre vies jak to mam s tym moralizovanim :grinning:

Zacne brzo sezona a budu tu zelene thready ako aj minuly rok a predtym

Bude sa pozerat cez prsty na rb a bude sa zvelicovat uspech mercedesu a bude sa trollovat vysledok ferrari

To panecku teprv budu rozpory a opustanie fora :grin:

Chorý jsi tu ty, když tu 90% vypisuješ mne nebo o mne
Jaký komplexy? že jsem kritický, jako jsem byl i loni k ALonsovi v Barce nebo Kataru? ttj, zase vypatlanost nejvyššího stupně
mě nevadí Wolff ani Horner, mě vadí ty jejich kecy, kteýr jsou často mimo a za hranou, neschopnost vidět oboje je čistě na tvé straně
mě nevadí Ferrari, kde si byl na takové pí…? sis zas vymyslel, jako vždy? v hlavě houno, tak tu budeš lhát a urářet. Btw tady je mi to fakt jedno, protože píšeš daleko horší urážky, prostě se ti to jen vrací

Jo, jsi pokrytec, co tu moralizuje jedny, ale tleská tomu u druhých, protože jsou to bff. Congrat, tohle je známka velké sebereflexe

No nic, člověk tu napsal něco k tématu nebo naznačení pokračování diskuze spojený s článekm, ale přibehl jsem postupně jedno individuum za druhým, který k tématu nebo F1 nenapsali vůbec nic, jen hejtovali a úráželi, protože si dovolil někdo něco napsat. Velice kvalitní obsazení tohoto fora, hodnota k F1 nulová, vyblitky zakomploexovaných idiotů na maxium.

Jak sme presli pekne fluentne ku psychologii jedinca od komentovania F1ky a mercu :grin:

Hele to celkom usetrim za doktora ked mi tie posudky budes robit ty, len ci mas dostatocnu akreditaciu :thinking:

IMG_1767

se zeptej Jose a Raptora, ti napíšou co jsi a čím trpíš, když to tu tak houževňatě řeší, se dozvíš, že jsi anální sonda třeba, to je za tebe taky v pořádku :slight_smile: k čemu “my” jsme se dostali? nemyslíš k čemu se tvoji kamarádi tady dopracovali? však si to užij, to je ten typ diskuze, co jsi přesně chtěl ne?

Ježka by jsi měl brát takovýho jaký je a ne se ho snažit změnit tím aby si začal dávat na své pokrytectví pozor :man_shrugging:

1 Like

Dakujem ti situs

Není zač, já rád :blush: Ale k věci.

Uvidíme jak to pofrčí, teď je čas optimismu, teda asi až na Haas a Renault :woozy_face:

1 Like

Haas a Renault by ten optimizmus praveze mali zacat riesit lebo nic ine im pomaly nezostalo

2 Likes

Největší průšvih minimálně první poloviny sezóny bude zcela jistě Aston Martin.

1 Like

Člověk nemusí o F1 vědět všechno, třeba mě stačí vědět to že Lui bez nejlepšího auta nedokáže vyhrát ani závod, jako poslední 2 sezony dokázali, a když nemá dominantní auto tak nedokáže vyhrát titul viz. 21, a to včetně mnoha prasáren a štěstí co v té sezoně měl :kissing_heart: :kissing_heart:

1 Like

Naopak, kdy se nečeká nic dobrého, tak můžou jen překvapit :grinning:

To je tak. Vsetci su k0k0ti iba ja som lietadlo :man_shrugging:

Ze @Hedgehog :face_with_hand_over_mouth::joy:

4 Likes

Ja uz drzim post :no_mouth::zipper_mouth_face:

Jako já zas u Renaultu co by továrního týmu vyloženě krizi nečekám, takže trochu z těch řečí jak chce zdrhnout i Gasly překvapený jsem :man_shrugging:

No, jakože chce Gasly i Ocon pryč, to není dobrá vizitka no, Hulk chce z Haasu taky pryč

Jsem koukal, že jsi dělal i číšníka

2 Likes