To som pisal tebe ze si mal jeden ban… A ja som tu neplakal ako decko ze uz sem nepridem a vydrzal si kolko jeden den? trepko no co
Co bych si bral osobně? K tomu se nevyjádříš, ale to co si tu kritizoval tu bagatelzuješ nebo občas i obhajuješ. No nic, tak si ten váš fanklub morálního dna užijte
Bezva diskuze k tematu. Aspon se clovek neco dozvi.
K comu sa mam vyjadrit? Ked maju borci na teba “spadeno” lebo ich s3res alebo pre nejaky iny dovod, tak im mam chodit zvonit domov s prospektom Hogr neni ten spatnej?
Nebuď směšnej, napsal si tu o tom, jak jste se cítili, když tu byly posty o Alonsovi, ve chvíli když ti tu thile velice inteligentní jedinic napíšou příspěvky jen, jako hejt nebo urážku na mě. Ale však v pořádku, nechceš si to u kamarádů rozhodit🙂
Honzik sa len snazil votriet do mojej diskusie s helmutkom ohladom tejto temy, nikto si ho vsak nevsimal, ale komentare ani nie o LGB, ale o trans komunite a ich chorom zapajani sa do zenskeho sportu sa ho velmi dotkli. Takze asi je vyznavac takychto zvratenosti, ze biologicky muz moze pretekat so zenami. Pri jeho poskodeni to nie je prekvapive.
Krivdis mu, vydrzal dlhsie. On takto neplakal kvoli banu, ale kvoli debaklu co tu odomna dostal. Cakal podporu od svojich, Puff sa nezapojil, Situs ho potopil, lebo som bol v prave a nezainteresovani clenovia sa tak isto pridali ku mne a to bol pre neho kolaps. Prestal cez slzy vidiet na klavesnicu, a tak napisal, ze odchadza navzdy. Po 5 dnoch bol naspat.
Co cakat od Hogra bez tabletiek. Ved to je standard, ze kazdy den tu vopcha Alonsa pod nezmyselny clanok, zhejtuje RB pod nezmyselnym clankom a vyvola aspon jednu osobnu hadku. Minimalne dva body uz dnes splnil, uz mu zostava len vopchat niekde Alonsa.
Nechcem, prave preto sa s tebou snazim o rozumne diskutovanie lebo ja stale mam pocit ze ma beries ako nejakeho Hovorcu tych Druhych
To ne, ty jsi jen jejich obhajce
Ty rektalna sonda, kde som si tu ja namyslal, ze som stred tohoto fora a ludia sem chodia kvoli mne? Dokonca si odtialto hrdinsky odisiel a zachvilu si sa doplazil naspat a vymyslel si si, ze ti niekto pisal aby si sa vratil:rofl: Asi si si ozaj myslel, ze ked napises ze odchadzas, tak ti 100ludi napise “niee, prosim nechod, urobim cokolvek”, ale ono to neprislo, tak si prisiel spat sam
Zasa opakujes, co som povedal ja? Dochodil si vobec zakladku? (A:Si troska B:Nie, ty si troska)
Tebe vadia redbullaci, mne redbullaci nevadia
Mne vadi Wolff, tebe nevadi
Tebe vadi Fiarri, ja som Tifosi
Uz chapes?
To neni poskodenie(jedine, ze by maminke par krat padol), toto uz vyzera na chybajuci chromozom… Mozno je to vrodene
nebagatelizuj, nemá to smysl, to možná platí na ty slabší duchem, jako je Jos a Raptor
Pointa bola v tom ze aj ked kazdy preferuje a fandi a nema rad rozlicne veci tak to nemusi byt dovod na hejty
Teraz napises, ze zacal niekdo iny a nezoberes si z toho nic a tak je to podla mna v poriadku
Alebo je to clovek co podstupil tranziciu a takto sa to na nom podpisalo.
Tesim se na novy W15
- On je chory z Alonsa, ty nie si.
- jemu vadi RB, lebo ma z neho komplex, ty nie
- jemu nevadi Wolff, lebo je to krivak a hlavny odporca RB, tebe je prirodzene nesympaticky kvoli charakteru (z pohladu sefa timu, nie ako cloveka)
- jemu vadi Ferrari, lebo Alonso v nom neuspel, ty si ich fanusik, lebo fandis stajni, nie jazdcovi
Secteno podtrzeno
Len nabuduce zmen ten login
Na Dietricha, raptora alebo na teba? Ci kto tu je este temna strana?