Asi ta ma @Dietrich_Reimann rad a padol si mu do oka
Ked uz to inak nejde, tak do clanku o Mercedese musi dotiahnut RB aby vyvolal flame… Sa bal chudacik, ze sa nebude mat s kym dnes hadat lebo sak to bolo k teme ako jeho pchanie Alonsa do kazdej druhej diskusie, aj ked je rec o Verstappenovi a nie o nom
Vidim, ze sa zaobide aj bez nas, on si vzdy najde niekoho ineho, koho bude deptat svojimi sr4ckami o hatovani, urazkach a pod. A este po jeho prvom prispevku na niekoho povie, ze nepise k teme😏 na toto podla mna ani uz nie su tabletky
Jee, ty už taky chodíš, jen kvůli mě? Ale to si nemusel
To víš, svatý trijo lgbt komunity Jos, Did a Raptor beze mě nemůžou být
“Svaty trio” uz tu nema zeleny trademark?
Nn, teď už je tu toxic trio @raptor22 @Jos_Verstappen a @Dietrich_Reimann co napíšou 99% jen urážky a hejtovaní, prostě odpad tohohle fora, ale hlavně, že si kluci můžou navzajem lest do zadku
Tak vidis aspon ako sme sa dlhu dobu citili my vsetci ostatni ked tu bola spenatova propaganda
Jo takhle, ty už je zase obhajuješ. Ok, jestli ti psaní o tom, kdo je kkt, ■■■■■■ a nebere si prášky stejný, jako statistiky nebo info o jezdcinz F1 přijdou stejný, tak se tu nemáme o čem bavit
A ty sa tu zase pchas do riti puffkovi a mercedesu s wollfom az je to take do oci bijuce
Zlý ježeček, zlý
Chodim sem kvoli F1. Na tebe sa tu chodim len zasmiat. Ale ked ti to lichoti, proti gustu… Ak je vsak toto tvoj primarny sposob, ako zaujat ludi, viem si predstavit, ze musis mat vela dobrych kamaratov az mi ta zacina byt trochu luto. Zaujimalo by ma, ako sa z niekoho moze stat taka mentalna troska.
Btw preco sa stale op1cis? Pises tu s lezenim do zadku, par prispevkov hore to niekto pisal na teba ze tu Puffovi lezies do r1ti. Kreativita asi nebude tvoja silna stranka
Jasný dvoj bane
Hahah ake vtipne jeden Ban vlezdoprdelka zijes vobec mimo fora?
Nevies nahodou, ako toto cele tu suvisi s lgbt? Rozmyslam, ale ani v jednom konflikte s nim sa okolo tejto temy nepreslo.
Ci som jediny, kto tomu nechape, alebo Honzik to myslel ako urazku a trpi homofobiou?
No, jsem rád, že si se dokazal popsat, troska jsi ty, ale ne jen mentální chodíš sem kvůli F1, ale k F1 napíšeš ve 20% svých příspěvků, zas inteligence lvl bojovník proti bídě
Always has been
Jeden jo? Temny syr, temneny syr a teď tu smrdíš s dalším, si se neměl vracet
U hogrika uz nemam ziadne predpoklady, preto ma dokaze uz len prijemne prekvapit
@HellHogr prosim nebrat osobne
Dufam ze to je klasifikovane ako pracovny uraz, nie jak v humennom vo fabrike kde borca privalila rozvodova skrina a kkti ho vytiahli pred areal a az tak volali sanitku