Aký je Mercedes W15 na simulátore? Prvýkrát za dva roky sa správa ako auto, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Ja homofob nesom, ved ta mam rad :sunglasses:

1 Like

To si opravdu psal 4 minuty tenhle příspěvek? Koukám, že musíš být velice zdatný mentální atlet. No, tak o lezení do zadku toho asi víš hodně, když to pozoruješ takhle v příspěvcích. Každopádně vaše pokřivená logika, že kritika Mercedesu je správná a pak to jde do kopání, je ok. Ale jakmile se vytkne něco k RB, tak je to hejtovaní, toliko k racionalnimu uvažování :grinning:

Sis navlíkl špatnej kabát :thinking:

Ono zalezi od koho ta kritika ide, na to sa byt tebou zameram :grinning: lebo je napr rozdiel ked ja alebo nordak sme kriticki ku ferrari a je rozdiel ked si ty alebo puff :grinning: to same s AM alebo s Mercom alebo s RB

Som sa zabudol prelogovat od Josa

3 Likes

Asi jo. Zase tendence o ničem.

1 Like

Jo takhle, nová doba, ježek bude určovat, kdo může být kritický a ke komu/čemu :grinning:

Však to je klasika, tu máš jedince, co ti napíšou k F1 houno, ale kopou a hejtují, jak o život. Prostě ztracený v životě no

2 Likes

Neurcujem nic ale zas mas tendenciu byt zly za to, ze tebe niekto oponuje v kritike na team :grinning: pricom je to stale o tom samom

Napises nieco, co si myslis a ostatni uzivatelia ti na to pisu co si myslia oni :grinning:

Dneska ziadne memesky o ANO?

Kde mi tu kdo oponoval? @Dietrich_Reimann se svým postem o lezení do zadku? To je ta oponentura? Nebo ten crying post od tebe? Nevšiml jsem si ničeho relevatniho, jen příspěvků na mne neno mne, které psali jedinci, co zrovna prepli do mdou myšlení ala puberta

1 Like

Stačí ty vaše vyplody tady

1 Like

Ja to myslim vseobecne na akekolvek diskusie ohladom kritiky na konkretny team

Kritiku na mercedes tu celkom trefne podla mna pise napr @tiMur

Ale ked sa vratim trocha do minulosti (gentlemen, a short view back to the past), tak napr ohladom helmutovho gombiku alebo purrosangue zavesenia ci druha akost auta u pereza, sorry ale na taketo veci snad nemozes cakat reakcie na urovni alebo nejake hodnotne prispevky :grinning:

3 Likes

Hlavne, ze ty se tady zapojujes. Jediny, co delas je, ze reagujes na me :grinning: Doporucuju koupit zasobu voltarenu, sezona se blizi.

Honzik si zase rano nedal tabletky, a tak opat ako prvy uraza inych clenov fora. :slight_smile:

4 Likes

Helmutko a gombiky ale přece bylo překroucení toho co tu Puff napsal to za prvé a za druhé to nebyla kritika k RB :grinning: to stejný s tím zavěšení, já fakt nevím, jestli je potřeba psát k příspěvků co to je (alert jde o kritiku, sakrazmus, joke atd) lebo co chlacpi tu přetvoříte, to je jak kapitán Danko​:grinning:

Po novom uz Prezident jo :grinning:

Hele chapem ta, tiez sa casto tak citim ze ci musim pod posty pisat jak to je myslene, naposledy s obrazk Jezisa nasho pana som to aj do zatvorky uviedol a nebol ziaden problem

Ono problem je ked napises nejaky vtipek/sarkazmus/rypnutie a potom sa bijes do krvi za autenticitu a integritu toho co si napisal (neni myslene priamo na teba, zn nebrat osobne)

Neberu to osobně, ale jakože nemůžeš psát vtipy, sarkasmus, aby si v jiný diskuzi nevedl debatu o faktech a skutečnosti? :grinning:

Mozes ale mysli aj na nas co nam pomalsie srotuje, skus to nejak napr oddelovat ak je to tvojich silach :grinning:

Lebo potom proste napises nieco, niekto, napr Dietrich ti napise nejaku poznamku na to a hned vratis palbu ze ci nema nic hodnotne ku F1 :grinning:

To není palba, on napsal 42 příspěvků na foru a ani jeden není k F1 :grinning: