Akonáhle odhodili závažia, pôsobia ohromne, híka nad Mercedesom Charles Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes aj na týchto predsezónnych testoch siahol po taktike zahmlievania, keď skrýval svoju výhodu pred zvyškom štartového poľa a pochlebovačnými rečami sa ho snažil vykresliť v lepšom svetle. V Austrálii sa však už začína odhaľovať realita, myslí si Charles Leclerc po piatkových tréningoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227960/akonahle-odhodili-zavazia-posobia-ohromne-hika-nad-mercedesom-charles-leclerc

V Bahraine sme nemali v aute ziadne závažia.

Mne môzte verit, ostatne, ako vždy ked nieco poviem.

Váš Toto Wolf.

1 lajk

Jedna vec je výkon a rýchlosť, druhá vec je spolahlivosť. Myslím si, že práve s tou spolahlivosťou bude mať Mercedes problém…

Presne toto som pisal po prvom treningu,kde som si vsimol,ze Mervedes jazdi na pol plynu a tak isto Mclaren…Mercedes je daleko pred konkurenciou,jeho motor ma jasne najvacsi vykon,preto su Mercedes a Mclaren najvacsi favoriti.Ferrari a Red Bull budu bojovat o 5 miesto.Ferrari ma vsak ako vidime potenial co je pozitivne pre nas fanusikov Ferrari.Versttapen tiez moze prekvapit,cize sezona moze byt po par pretekoch zaujimava a naskok Mercedesu sa moze zmensovat.

Jako motor ? Tak na to zapomeň…

1 lajk

Nezapomenu.

Monopost F1 nepozostáva len z valcov, piestov a rozvodov…

2014 je spat :+1: tak snad aspon McLaren trochu potrapi Mercedes

Já řešil motor. Tam problém imho nebude…

Skoda ze si Newey zbalil svestky z Milton Keynes. Mohli sme mat 3 stajne v suboji o celo.

Absolutní souhlas Helmutko, takhle, když odešel budou na čele čtyři…

ktore styri? pretoze Honde to moze trvat 3 roky a Neweyho to medzitym prestane bavit.

Myslel to tak, že kdyby zůstal, tak by byl RedBull odstřelený, a zase by si dělal RB z konkurence legraci jako vloni.

Takhle budou 4 týmy vyrovnané.

You understand?

jj, náskokj 0,3s není odskok na druhého ..

Kdyby zůstal, tak by tam možná RBR nebyl, takhle tam je a ještě MCL, MER, FER…

Musím jít…

akozeby bol tam kde je teraz Laston? aj to je mozne…

To asi ne, ale já jsem obecně skeptický k podobným “rockovým hvězdám" v technologickém světě.

1 lajk

Podle mě není na první pohled dostatečně vidět, jak velký a kvalitní tým sebelepší konstruktér potřebuje, Neweyho nevyjímaje. To musí být kvanta vyhodnocovaných dat, a i kdyby byla z předchozích modelů, jde o nastavení procesů a správné výstupy. Tohle vlastně těžko mohlo dopadnout dobře.

Mercedes nepouzival zavazi, podarilo se mu maskovat topspeed pred ostatnimi tymy, tu si dokazal zmerit na konci rovinky tak aby je NEzachytilo GPS.

Nekolikrat jsem to tady psal, tak to dopada kdyz se neposlouchaji odbornici..