Akonáhle odhodili závažia, pôsobia ohromne, híka nad Mercedesom Charles Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

nakoniec to nie je ani o top speed, ale o manazmente baterie. Darmo ma niekto top speed o 20 km/h vyssiu ked potom v nejakej tiahlej zakrute ide o 50km/h pomalsie. Pri tychto pravidlach sa treba pozerat na cele kolo.

2 lajkov

To je i muj nazor, bude zalezet z velke casti na sikovnosti pilota a managementu cehokoliv co na neho bude z volantu blikat a rvat, ale topspeed si v testech zmerit musis, to je jasne.

Vidim, ze sa ti oznacenie “Laston” zapacilo. :wink:

V tomto sme za jedno. Treba uznat, to naozaj sadlo to ako r..t na serbel.

1 lajk

Lifetime kontrakt kedy teda? Keď už to je otvorene

1 lajk

Ferrari ide len na 1/3 plynu pretože polovica garáže vrátane dielov na monopost trčia podľa overených zelených informácií na blízkom východe :upside_down_face:

Takže keď doplávajú do Austrálie má double Ferrari v kapse

1000014128

Neboj, dají ti kazajku a klystýr a bude ti líp ..

2 lajkov

Od tý doby co jsi tu poslal kravinu se speedtrapem jsi poněkud rozhozen.

2 lajkov

Mám otázku. Ako vieme, že Ferrari nemlžia. Myslíte, že sú natoľko neopatrní a pred kvaldou vykecajú, že sú slabí už teraz?

1 lajk

Myslím, že zatím toho pořád moc nevíme a ještě pár závodů bude na rozkoukání. Ferrari vypadá solidně, proč házet flintu do žita.

1 lajk

Práve. Sezóna končí v decembri, tak sa neunáhlime vo výrokoch.

1 lajk

Zitrejsi Q rekne neco o rychlosti na jedno kolo ok, zavod napovi neco vic, ale nevim co by se muselo stat aby Mercedesy, Mclareny nebyly rozesety po top5 plus rekneme Leclerc.

Nebolo by prvýkrát, čo favoriti niečo zvrzajú a outsideri zoberú body.
Povedzme štart, priveľká motivácia, prvá zákruta, pit-stop a čo ja viem, čo ešte

Zabudol som: nedočkavý Russell, stratený Colapinto …

A čo takto raketový štart Lewisa, skvelý manažment pneumatík a 25 bodov za prvé miesto? Či …?

1 lajk

Uvidíme, jestli si Lewis opravdu s letošním vozem rozumí líp a předvede se nám v normální formě, což bych mu určitě přála. Charles by ho ale měl porazit. Co si budem, letos mu bude 29 let, je v optimálním věku a rozhodně dostatečně zkušený. Bylo by docela překvapivé, kdyby se proti byť slavnému kolegovi neprosadil.

1 lajk

Ja si počkám. Ale zatiaľ nič nechcem vylúčiť. Osobne by som veľmi chcel, aby Lewis získal 8.titul.

1 lajk

Hmm, to jsme videli spis loni, kdy byl posledni rok pravidel a vsichni krome Red Bullu ktery bojoval o titul a nakonec prohral o dva body od poloviny sezony navrhovali, staveli nova auta. Letos pojedou ti nejlepsi naplno hned od zacatku, uz v ramci zatezovych testu.

Stat se muze cokoliv, nerikam ze ne…nechci nudne zavody, nudnou sezonu.

1 lajk

Tiež by mi rezalo, keby bol napinák do konca.

1 lajk

Což o to, já bych mu to taky přála, však už ho měl mít. Ale šance klesají, holt život není spravedlivý :slightly_smiling_face: .

1 lajk

Minimalne mezi Mercedesy a Mclareny ocekavam celosezonni fight.