Ako to vyzerá s titulovými nádejami Verstappena? Odteraz musíme všetko vyhrať, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Já myslím toho George a jeho šance. Ale předčasně ho odepisovat taky nemůžeme, to se nedá nic dělat…

1 Like

neviem ci zrovna “predcasne” je v tomto pripade to spravne slovo.

1 Like

George by byl ještě větší překvapení, než Kimi v 2007.

1 Like

Kde jsou fanoušci Piastriho? :roll_eyes:

Možná přešli fandit Landovi, když se momentálně zdá, že má na titul větší šance. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak ano, ked sa rozpravame o teoreticky najlepsom moznom vysledku, samozrejme, ze to bolo druhe miesto, to nemozno rozporovat, ved na neho Verstappen v cieli nic nestratil.

That being said, ked by som mal povedat, ci by niekto ini z podobnej situacie vytazil tretie miesto, tak si to o nikom v startovom poli nemyslim. Napriklad jazdci Mercedesu nemali o nic horsie predpoklady skoncit na podiu a vysledkom je 6. a 7. miesto.

2 Likes

Piastrimu uz nikto neveri.

To je docela smutné, protože ještě tento měsíc za něj kopalo dost fanoušků.

„Stále je k dispozici 116 bodů a to, že má nějaký tým výhodu na určité trati, už dnes neplatí. Naše šance zůstávají živé,“ uvedl Marko pro Sky Deutschland.

Max je nejlepší, takže by měl vyhrat titul on, když tohle řika Helmut.

A doufam, ze to pro tebe jeste narocne bude. :grin::wink:

Tady neni mezi nami sporu.

3 Likes

Přej a bude Ti přáno, dobráku :smile: . No všichni nakonec spokojení být nemůžem!

1 Like

Keby to bol George tak Martin Brundle velebi jeho pretekarsku inteligenciu a zrucnost.

4 Likes

Jakoby v tomhle mu rozumím, pro mě bylo docela nepochopitelný, co tam předváděl, nebylo to jen první kolo. To sem si na začátku tady v Live diskuzi i přisadil. :smiley:
Prostě je asi za potřebí udržovat drama.

2 Likes

tohle mi Norris připomněl s těmi rodiči. Klasika, Rimmer. :smiley:

2 Likes

tak to je dobre, ze Lando napriek svojim rodicom to dokazal cele otocit.

2 Likes

Jako, že je to národností? :open_mouth:

1 Like

Max měl říct, že chtěl upozornit na šedou zónu v pravidlech:
https://www.sporttvonline.sport1tv.cz/pribehy/9021/genialni-nebo-nesportovni-alonso-chytrym-trikem-ziskal-pozice-k-dobru/
https://www.youtube.com/watch?v=Jjw1x6xQo7s

1 Like

Tak Rimmer vlastně nakonec taky - Arnold Rimmer, BSc. SSc. **

**
BSc. - Broznový diplom za plavání
SSc. - Stříbrný diplom za plavání

:smiley:

2 Likes