Ako to vyzerá s titulovými nádejami Verstappena? Odteraz musíme všetko vyhrať, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

zajímavý vývoj ve FIA

1 Like

Třeba jako že Mick Sch. by chtěl mít tátu Takiho?

To nevím, zatím jsem viděl takový komentář jen od Norrise vzhledem k rodičům.

Zaujimave, ale to nejak “upracu” :sweat_smile:

1 Like

@Donnie_Darko

skvěle napsané, všechny teorie se rozprášily, jen je háček v tom, že pokud Piastri nebude na úrovni jako předtím, tak ten problém je očividně jinde. Chlapci, že vás ty růžové brýle s nápisem Norris ještě nepřešly

To by bolo zbytočné. Aj tak to niektorí nepochopia.

1 Like

Doufám, že ne. Protože u FIA smrdí další průser, další týmy se začaly doptávat na vývoj ohledně certifikací cost caps za 2024 a proč to trvalo tak dlouho, když AM souhlasil s porušením protokolu už na konci září. Mluví se o tom, že FIA měla úpéct další tajnou dohodu, tentokrát o proušení cost capu a to opravdu není dobrá zpráva, už jen to, že týmy nemají transparentní informace od FIA je dost špatně

2 Likes

Na tenhle soud jsem zvědavý mnohem více, než ztráta času s Massou.

To máš jedno… Já mám ještě pořád radost z neděle a jen tak si ji zkazit nenechám :slight_smile: . Ale je to letos docela náročné na nervy, to Ti řeknu!

2 Likes

To áno. Ale aj keby to náhodou nevyšlo tak nedeľa bola pecka😀
Ale Oli mi urobil tiež obrovskú radosť🍾

1 Like

Nevyjde, nevyjde… Pořád je to jenom sport a za 14 dní může být všechno úplně jinak. Na rovinu, kdyby se nakonec smál Max, nebudu překvapená.
Olliemu jsem přála pódium, ale i tak jel moc pěkně. Třeba příště.

4 Likes

Max to cele vyhra. Landovi sa uz trasu kolena. to je jasne.

Kdo vyhraje letošní titul?

• Norris
  • Piastri
  • Verstappen

0 účastníci

Russell!

7 Likes

Poriadny fanúšik :grinning:

Snít se může v každém věku.
Vlastně musí, protože bez snů by nikdo ničeho nedosáhl. :wink:

1 Like

4 preteky do konca a styria su stale v hre to je vyrovnana sezona.

Verstappen ma noveho fanusika
image

7 Likes

Myslím, že tomu pořád můžeme říkat “zdravý optimismus”, ne :smile: ?

U @HellHogr je to spíše překlik, ale taky se mu mohlo Emila zželet, že si ho nikdo nevšímá.