Myslet si ze vsechno vyhraju, to tady jeste nebylo, good luck 
Ze stejného zdroje odkud ty víš, že předělávali nastavení, kde obětovali část rychlosti v Q
Myslis ten VSC ktory pripravil Maxa o 2 miesto?
Ano, myslím si, že by Emil Leclerca dokázal předjet. Alespoň blížil se k němu hodně rychle.
To predsa hovorili v samotnom Red Bulle a uvadzalo sa to aj vo vikendovej analyze na The race. Nic o tom, ze to nestalo pol sekundy som sa nedocital.
Ty vole nekterym tady by se zisel psycholog alebo nesledovat f1, hlavne by ma zaujímalo prečo keď niekto nema rad maxa o nom cita a stále ma pocit sa k nemu vyjadriť aj keď úplne od veci
A zasa kopec placu 
On si to nemysli… On jen rika, ze paklize pomysleji na titul musi vse odted vyhrat . Tedy cista matematika.
Aspon maju o kom pisat ked uz Luimu a Alonsovi to nejde
No, ale tak… to je uvazovani jak nevim kde, ani me uz nic nenapada, je to vsechno tak trapne.
 to je uvazovani jak nevim kde, ani me uz nic nenapada, je to vsechno tak trapne.
Ano, nepodal. A to ani v kvalifikaci a ani v zavode. Ale tak to proste chodi. Predevsim souboj s Lewisem byl urcite sel zvladnout lepe.
To @Unleash_the_lion . RBR urcite neco obetoval, ale pravda je, ze v kvalifikaci Max urcite nepodal nijak nadlimitni vykon. Omezeni vykonu RBR tam urcite bylo, ale Yuki, ktery urcite neni top kvalifikant, zaostal za Maxem v Q2 o 0,2s. Dale, pokud jsem dobre rozuměl na F1.tv (anglina neni moje nejsilnejsi stranka), tak Max klouzal v jedne a te same zatacce a nepodarilo se mu najit dostatecny balanc. A urcite ta kvalda sla zajet lepe. A rekl bych ze komentatori F1 z Maxova vykonu v kvali, take zrovna nesrsi obdivem.
Zavod byl solidni. Trosku kalkul na startu, ale OK, nicmene souboj s Lewisem nebyl nejpovedenejsi. Urcite bych z toho nedelal nejake buhvi co (jako ze chtel nekoho vystrelit a pod, bylo videt jak se tam snazi vejit), ale Max tam ztratil a kupodivu za to nejvic zaplatil Lewis, cemuz moc nerozumim (to by nejvetsi smolar dne, famozni start a Charles nedostal pentli coz je zvlastni a pak souboj s Maxem).
No druhe misto moho byt, za Oliem urcite ztratil. Druhy stint byl perfektni, ale tech par vterin z prvniho mu proste chybelo. SC sice byla smula, ale byl. A reditelstvi zavodu urcite nechtelo Maxe zariznout, na to tam mohli pouzit jine paky.
Kazdopadne me tato GP sice extra nepotesila, ale ani nezarmoutila. Max nepodal svuj obvyklý standard a presto sahal na druhe misto. Yuki nebyt failu RBR, mel solidni body. RB 21 je urcite rychle a Lando, nebo Oscar museji odvadet vykony na urovni, aby titul ziskali.
Inak pre dezolatskych konspiratorov: Mark Hughes: The data that debunks wild Piastri conspiracy theories - Motor Sport Magazine
Paci sa mi cely tento tvoj komentar Timur.
Vecny a triezvy, bez ironie 
Akurát som to dočítal. Skvelo napísané 
Odkedy má Red Bull zlepšenú formu, tak na rôznych tratiach to Maxovi vždy išlo, ale tuto je možné, že do karát nezahrala nadmorská výška. Čo minulé roky hralo v ich prospech, lenže auto je už úplne iné. Alebo som mal pravdu ja, čo som vravel minule. Že od Monzy až po Austin do toho McLarenom furt niečo prišlo a v Mexiku pri bezchybnom víkende sa ukázalo, že stále majú naj auto oni.
Aj toto ma dnes vcelku prekvapilo.
Nedávno tu bol prezentovaný ako chlapec z obyčajnej rodiny.
Psalo se ze v Mexiku bude RB dominovat, bylo to naopak, to nevypada ze maji vec pod kontrolou.
Myslím, že těch chudých chlapců už se tam vůbec moc nevyskytuje. Možná by stálo za to udělat žebříček majetku otců, asi bychom si početli…
Nebo si početli, jak by piloti chtěli mít rodiče jiných pilotů, aby na tom byli jezdecky líp.
Od Monzy po Austin RB/Max trafili setup s ktorym boli spokojni a vytazili potencial monopostu.
Tu sa im to nepodarilo (Maxove slova), cize potencial po dlhsej dobe nevytazili, aj preto sa Max “trapil” viac a vidiet to na vysledku (jazdit nezabudol), to sa stava a nebolo to prvy krat a len u nich 
Su to tiez nedavne Maxove slova, ze to auto potencial malo celu dobu, ale nie vzdy sa im podarilo od piatku do nedele najst nastavenie, ktore by ho vyuzilo a posledne updaty a zmenene pracovne postupy to vyrazne zlepsili a RB predchadzajuce VC “ozil”.
Je kludne mozne, ze ta nadmorska vyska prispela k tomu, ze tentokrat sa to nepodarilo