Ako to vyzerá s titulovými nádejami Verstappena? Odteraz musíme všetko vyhrať, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavně v Austrálii :stuck_out_tongue_closed_eyes:

… a aby tam nebylo u něj prázdno, vrznul jsem ho tam. Myslím že reálnou šanci stále má, předpokládám že z těchto 2 posledních tratí kdy výkonnostně ztrácel, se oklepe a bude zase konkurenceschopný, i když Lando teď samo pojede na vlně sebedůvěry, a to dělá hodně. No a za 2, myslím že Max může být jeho trumfem. On tam vpředu totiž bude, a tak nějak cítím že on nechce titul pro Landa a bude k němu na trati nepřátelský.

1 Like

O tom neni pochyb, Brundle by mel byt sefem komisaru.

Hejt je to tvoje “nejrychlejsi auto planety”

Si len pripravuje pôdu aby mohol povedať že Verstappen je momentálne vlastne favorit a keď nevyhrá tak to je jeho chyba

Jsou to vykukove. A kdyz to vezmes v kontextu toho, co ted Fernando rika. :grin:

Myslim ze nejvic ho mrzi, ze tam nedriftoval sam. Max ted vypada jako nejchytrejsi z pole a jeste to dobre vypadalo. :grinning:

Kdepak tuhle korunu Fernando Maxovi nenecha.

1 Like

Charakter se pozná.

image

image

1 Like

Zrovna ty piš o charakteru Ferdo :slightly_smiling_face: aby jste se tu neposrali z toho, jak hlasuju v anketě, si tu beze mě ani neprdnete

1 Like

Brundlovi to po rokoch opat prepina z Maxa.

Max bol v stvorsuboji, bol vytlaceny na obrubnik, kde to nebrzdi tak ako na trati, tak to spravil z hladiska rizika kolizie najbezpecnejsie ako mohol a nasledne ziskanu poziciu vratil. Z pohladu pravidiel neporusil absolutne nic a spravil vsetko tak ako mal.

Naopak Leclerc, hoci by sa do zakruty vosiel, sa ju rozhodol uplne ignorovat, ziskat poziciu ako v online lobby a nevratit. To, ze nedostal trest, nechapem dodnes.

Ale co je uz uplne nepochopitelne, ze zemiak Brundle ziada pre Verstappena este daleko vacsi trest ako pre Leclerca, ktory uplne nasral na pravidla a este si s nimi aj povytieral rit. :sweat_smile:

Tito Briti v F1 mediach to je banda blbeckov a vzdy bola.

Však má Brundle pravdu, tam se mělo jednoznačně trestat a nejvíc Max, kterej si střihl dvě zatáčky najednou a potom v souboji a Hamem další.

3 Likes

Svou rozpolcenou osobnost neobkecáš.

To píšeš ty? Když sis neustále dělal prdel z Vettela, jak neumí na vodě atd na F1news a tady to celý otočíš, jen protože si tu píšeš s lidma co fandí Vettelovi? Jojo Ferdo, od tebe ty komenty opravdu sedí.

2 Likes

To je zase nějaká dojmologia?

1 Like

Jo jo, to jsi celý Ty.
Já jsem totiž na Vettelové vodní umění názor nezměnil nikdy. @Evap může potvrdit.

3 Likes

Co jsem celý já? Já tu neřeším x hodin, kdo jak hlasoval v anketě a nelítá mi z toho tlak :smile:

2 Likes

Ráda bych potvrdila, ale upřímně řečeno si zase tolik nepamatuju, kdo co píše… Ale když to říkáš, tak bys určitě nelhal, takže - jasně :smile: !

1 Like

A za co konkretne mal byt Max potrestany? :thinking:

Za tratove limity? :joy:

Za zkrácení tratě a získání výhody.

2 Likes

Voci komu ziskal vyhodu? :thinking:

Se podívej na ten start a zjistíš to. Věděl bys to hned, kdyby si sledoval závod a nevypisoval tu urážky místo toho :slightly_smiling_face:

1 Like

No voci russelovi predsa

/s