Ako si Leclerc opäť protirečil s Hamiltonom. Podľa Ralfa by mal Lewis skončiť s výhovorkami | Magazín F1 - F1online.sk

Pred touto sezónou sa Charles Leclerc nechal počuť, že on a Lewis Hamilton majú veľmi podobné jazdecké štýly. Malo to vyplývať z testov tímu so starým monopostom. Po presadnutí do tohtoročného SF-25 však počúvame veľmi rozporuplné reakcie od oboch pilotov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214573/ako-si-leclerc-opat-protirecil-s-hamiltonom-podla-ralfa-by-mal-lewis-skoncit-s-vyhovorkami

Ralf má pravdu: nie je sedemnásobný majster sveta. Nemal sa vôbec ozývať.

Preco nie? Ozyvat sa mozu iba sedemnasobni majstri sveta?

7 Likes

Tentokrat to Ralf trafil. :+1:

3 Likes

Všichni víme kde je Sir bez dominantního auta, nedokáže zajet ani jedno podium

1 Like

Ma jedno zo sprintu, nebud tak kysly :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

:DD naj koment odkedy som tu na fore :smiley:

1 Like

Nemyslím si že někdo počítá sprinty jako podium nebo vítězství :grin: :grin:

2 Likes

Lewis sa neozval. Kritizoval niekedy to, ako jazdil Ralf? A keď už sme pri tom, aké boli monoposty za čias Ralfa Schumachera a aké sú teraz?
Takže kecy, kecy … Po bitke je každý generál.

Nebol som sedemnásobný majster sveta, ale ak som chcel nejakú zmes pneumatík, tak som ju dostal. O tom sa nediskutovalo.“

Ale o Tom, koľko a akých pneumatík mal pilot k dispozíccii vtedy a ako je to s obutím teraz, taktne pomlčal.
Takže nie kecy, ale drísty

1 Like

Nazor snad byvaly pilot a motorsport novinar moze mat, ci nie?

4 Likes

… mi to neprišlo ako názor.

Co ine by to bolo nez názor

„S jeho skúsenosťami a vplyvom si musí priznať vinu,“ vyhlásil bývalý nemecký pretekár pre podcast nemeckej televízie Sky.

Toto je tvrdenie.

Tvrdenie je nazor predsa

Tocime sa v kruhu, viem, ze fandis lewisovi ale niekedy to nemusi byt mierene priamo na telo ako podrypnutie ci zavist, ralph je zavodny novinar, lewisovi sa momentalne nedari, tak to ralph komentuje

Co si z toho kto vezme je jeho vizitka, nie ralphova

Moj nazor

4 Likes

Může mít názor, a Vlasto má názor na jeho hloupej názor.

1 Like

Sak jo, a ja mam nazor na vlastov nazor, ze to je v pohode

1 Like

Schumacher je věčně nespokojený s Hamiltonem.
Když vyhrával, tak to bylo málo, když nevyhrává, tak to je málo.

2 Likes

Nezachadza so 7 nasobnym v rukavickach

Úspěch se neodpouští.

1 Like

Neni vsetka kritika o zavisti

1 Like