Nemá cenu to řešit. Ralf je zlý.
Tady máš Štefana.
oni dvaja sa uplne hodia jak hostia do toho podcastu uplne
V práci som reklamačný technik. Môj názor na chybu reklamovaného dielu nikoho nezaujíma až do momentu, kým ho nepotvrdím faktom.
Toť vše😐
A upiera ho niekto Vlastovi ako on Ralfovi?
Hamilton je chybny reklamovany diel a Ralph je kontrolor kvality?
Roscoe je na tom fakt zle. Ferrari uvoľnilo aj Hamiltona z
testovania a nahradí ho Zhou.
V preklade pre tých čo nevedia AJ. Roscoe mal zase problémy s dýchaním, zverolekári ho počas vyšetrenia museli uspať aby skontrolovali čo mu je, pritom mal zástavu srdca, ale podarilo sa ho resuscitovať. Teraz je v kóme a zajtra ho skúsia zobudiť, aj keď nikto nevie či to ešte dokážu
Vždycky je hodně bolestivé, když se člen rodiny takhle trápí.
Má na to vzhledem k věku nárok, ale… Jak nemám ráda polidšťování zvířat, tak pes je prostě parťák a člověk k němu přilne. Nějaké ty slzy za něj většinou vytečou .
Dva týždne dozadu nám zomrela sučka Aira. Mala 15 a pol roka (cca 84 psích). V decembri minulého roka nám skolabovala, ale podarilo sa ju štartnúť a stabilizovať, no opustili ju zadné labky. Tak sme jej splašili taký špeci postroj štýl “nakupná taška” a tak sme chodili venčiť. Deväť mesiacov statočne bojovala a …
Bolo to ťažké …
Ale na rozdiel od mňa, nepotvrdil závadu
Tak to se vám ještě podařilo jí řádně prodloužit život, všechna čest! Ale zahrádka bude bez pejska prázdná, třeba si za nějakou chvilku zase parťáka přivedete .
Pejsek určitě nejen Tobě věnoval celý svůj život, tak ulehčit stáří, je přece dobrovolná povinnost.
Vlastně i ta pomoc slabému pejskovi je vlastně taky za odměnu.
Hezké zákoutí včetně Radegastu.
Už nie. S manželkou už nie sme najmladší, a ak sa niečo stane nám, čo potom psík? Skončí v útulku? Radšej budem nosiť zvieratkám do útulku granule, prípadne pomôžem nejako ináč, ale …
Máme ešte kocúra protívnej povahy. Taký darebák, že Garfield je proti nemu slabý odvar. Toho sme zobrali hrobárovi z lopaty. Má problém s močákom, chodili sme mu preplachovať obličky a tu a tam močí krv. Takže injekcie, lieky, potom nejaký čas pohoda a zasa.
Tak to máte pořád co dělat. Akorát že od kočky se člověk vděku moc nedočká, i když nemá povahu jakou popisuješ . Snad až na vzácné výjimky.
Ty si kral Vlasto
Tak to na nášho Marlyho sedí ako uliate. Pes ma tak nepohrýzol ako on. Syčák mrňavá. Vlastne nie, vyžraný je.
Ale bez koruny. Mám tri dcéry, ale už máme euro, takže koruna nie je.