Ako si Leclerc opäť protirečil s Hamiltonom. Podľa Ralfa by mal Lewis skončiť s výhovorkami | Magazín F1 - F1online.sk

Nemá cenu to řešit. Ralf je zlý.
Tady máš Štefana.

oni dvaja sa uplne hodia jak hostia do toho podcastu :smiley: uplne

V práci som reklamačný technik. Môj názor na chybu reklamovaného dielu nikoho nezaujíma až do momentu, kým ho nepotvrdím faktom.

Toť vše😐

2 Likes

A upiera ho niekto Vlastovi ako on Ralfovi?

3 Likes

Hamilton je chybny reklamovany diel a Ralph je kontrolor kvality?

2 Likes

Roscoe je na tom fakt zle. Ferrari uvoľnilo aj Hamiltona z

testovania a nahradí ho Zhou.
V preklade pre tých čo nevedia AJ. Roscoe mal zase problémy s dýchaním, zverolekári ho počas vyšetrenia museli uspať aby skontrolovali čo mu je, pritom mal zástavu srdca, ale podarilo sa ho resuscitovať. Teraz je v kóme a zajtra ho skúsia zobudiť, aj keď nikto nevie či to ešte dokážu

5 Likes

Vždycky je hodně bolestivé, když se člen rodiny takhle trápí. :dog2:

5 Likes

Má na to vzhledem k věku nárok, ale… Jak nemám ráda polidšťování zvířat, tak pes je prostě parťák a člověk k němu přilne. Nějaké ty slzy za něj většinou vytečou :cry:.

6 Likes

Dva týždne dozadu nám zomrela sučka Aira. Mala 15 a pol roka (cca 84 psích). V decembri minulého roka nám skolabovala, ale podarilo sa ju štartnúť a stabilizovať, no opustili ju zadné labky. Tak sme jej splašili taký špeci postroj štýl “nakupná taška” a tak sme chodili venčiť. Deväť mesiacov statočne bojovala a …

Bolo to ťažké …

5 Likes

Ale na rozdiel od mňa, nepotvrdil závadu :laughing::laughing:

1 Like

Tak to se vám ještě podařilo jí řádně prodloužit život, všechna čest! Ale zahrádka bude bez pejska prázdná, třeba si za nějakou chvilku zase parťáka přivedete :slight_smile: .

3 Likes

Pejsek určitě nejen Tobě věnoval celý svůj život, tak ulehčit stáří, je přece dobrovolná povinnost. :+1:
Vlastně i ta pomoc slabému pejskovi je vlastně taky za odměnu.
Hezké zákoutí včetně Radegastu. :beer:

1 Like

Už nie. S manželkou už nie sme najmladší, a ak sa niečo stane nám, čo potom psík? Skončí v útulku? Radšej budem nosiť zvieratkám do útulku granule, prípadne pomôžem nejako ináč, ale …
Máme ešte kocúra protívnej povahy. Taký darebák, že Garfield je proti nemu slabý odvar. Toho sme zobrali hrobárovi z lopaty. Má problém s močákom, chodili sme mu preplachovať obličky a tu a tam močí krv. Takže injekcie, lieky, potom nejaký čas pohoda a zasa.

4 Likes

Nedávat granule.

1 Like

Tak to máte pořád co dělat. Akorát že od kočky se člověk vděku moc nedočká, i když nemá povahu jakou popisuješ :slight_smile: . Snad až na vzácné výjimky.

4 Likes

Naše pinčusácká Micinka vděk rozdává kudy chodí, nebo leží.

4 Likes

Ty si kral Vlasto :rofl:

2 Likes

Tak to na nášho Marlyho sedí ako uliate. Pes ma tak nepohrýzol ako on. Syčák mrňavá. Vlastne nie, vyžraný je.

3 Likes

Ale bez koruny. Mám tri dcéry, ale už máme euro, takže koruna nie je. :grin::grin::grin:

2 Likes

Ako vieš, že pijem radegast?

2 Likes