Ako otec som nespomalil. Nepočúvam také hlúposti, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je prvýkrát otcom. O otcoch sa vo Formule 1 traduje, že s narodením prvého dieťaťa pilot spomalí o tri desatiny sekundy. Čaká to aj obhajcu majstrovského titulu? Sobota v Miami vraj bola jasným dôkazom toho, že ide len o “hlúposti”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198187/ako-otec-som-nespomalil-nepocuvam-take-hluposti-odkazal-verstappen

Podle me je to kus od kusu, nekdo zpomali nekdo ne, nakonec na vse odpovi dorucene vysledky.

1 Like

No, zrovna v Miami se Emil jako nejrychlejší neprojevoval a bez podpory FIA by pohořel i v kvalifikaci, kde zdržoval ostatní a nedodržel ani Delta čas.

3 Likes

Hlavne dostal od obou Mclarenu zakladni lekci zavodnicke skoly.

1 Like

Vrchol frustrácie. :grin:

1 Like

Lando ten uhne, ale Piastri je jiný kolík. Ten se zatím nechá klidně vyřadit ze závodu, ale bude dělat zeď. Zatím Emilovi stále hrozí vybodování, tak je to momentálně on kdo musí uhýbat.

Tak to taky Alonso ma uz aj univerzitu tretieho veku.

Však jsem psal, že měl od FIA tlačenku. Kdyby FIA jednala podle pravidel, tak by Emil musel startovat z boxů a ještě by nafasoval několik trestných bodů.

1 Like

Oscar v Miami potvrdil ze start ma fakt dobrej a je to jeho zbran, nenecha se zastrasit, naopak dokaze vratit utok a vezme si pozici, Lando to zkousi taky, mel by se naucit par triku od Oscara a neuhybat.

1 Like

Lando je vyzrálejší jezdec, ale Piastri je rozumně drzejší. Tím dovažuje svou nevyzrálost.

1 Like

No vsak ma, ale sedi ve srotu.

Nespomalil, len mal zrazu stratu viac ako pol minúty :grin:

2 Likes

Je tam toho, aj tak mu to bolo prd platné, keď dostal vyše pol minúty v pretekoch, ktoré sú oveľa dôležitejšie ako kvalifikácia, za ktorú je presne 0 bodov

2 Likes

Hlavne se nenecha zastrasit, vytlaceni na nej zkousel VER nekolikrat a neuspel.

2 Likes

Je to tak. Emilovi to jeho sáňkářské pózór jedů už skoro nikdo nežere.

1 Like

To je taky jedine co po startu umi, druheho vytlacit, vsak LEC by taky mohl povypravet, tez by se mu hodilo trochu stability Oscara po startu.

1 Like

FIA neFIA, pisal si o tom, ze sa neprejavovl ako najrychlejsi, ale zajazdil najrychlejsie kolo v Q. A teraz tu splietas nieco o incidentoch, ktore nemaju ziadny suvis s rychlostou.

Ferdo Ferdo. Ty si v podstate fajn chlap, ale ked je tema RB a Max, tak posobis ako keby mas demenciu vo vysokom stadiu. :smiley:

1 Like

Ještě jedno Silverstone a z Emila bude beránek.

1 Like

Špatně se díváš. Ale nebudu se rozvíjet abych nikoho úmyslně neurážel.

1 Like

Nech sa divam ako sa divam, tak stale vidim Verstappena na PP v Miami. :grin: