Ako otec som nespomalil. Nepočúvam také hlúposti, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Aspoň vidíš jak Emil vyměkl, když se z prvního místa propadl až na čtvrtou pozici se ztrátou téměř půl kola na vítěze.

1 Like

Podle me uz je letos neskodnej.

1 Like

Sira stale dava s prstom v nose na stvrtom najlepsom aute. Takze pohoda.

Jestli zůstane s RB, tak bude neškodný roky.

1 Like

Ve čtvrtém nejlepším autě? Divné počty.
Kdybys napsal týmu, tak by to bylo OK, ale vůz RB je těsně na hranici mezi prvním a druhým nejlepším vozem v poli.

1 Like

to sa ti len zda.

Nezdá. S jedním jezdcem je čtvrté místo mezi týmy hodně dobrý výsledek.

1 Like

to treba spriemerovat, statistika nepusti. Cim viac dat tym lepsi obraz.

Záleží k jakému výsledku se chceš dopracovat. Taky se nesmí zapomínat, že RB má data ze čtyřech vozů.

1 Like

Presne to na teba sedi. Jedna mierena smerom k Verstapenovi a uz tu spustis boj, presne ako Kiks za Russella.
Teraz nam vysvetli co ma spolocne jedno kolo v Q s rychlostou v zavode ? Pokial ja viem, tak sa nehovori ze jazdec po tom, ako sa stane otcom spomali v kvalifikaciach, ale ze je pomalsi.
A to ze to teraz niekto nadhodil smerom na neho, ty sa toho chytis a chovas sa presne tak ako v komente ktory si napisal hore, len dokazujes aky naozaj si. Ty nie si hlupy clovek, len by si sa mal niekedy preniest cez to a nebrat to tak vazne.
Teraz ti tiez mozem pisat tie detinske veci, kde je ten zazracny Max co mu bolo po predbehnuti Piastrim do placu a stazoval sa kazde kolo ake su pneu a monopost zly.

1 Like

Zustane nebo skonci, jinde uplatneni nenajde, jedine co me napada ze by se spojil s Flaviem.

S Flaviem? Ten bude mimo F1 dříve než Emil.

Auto ma spickove jen jezdit neumi.

1 Like

Muze byt, ja jen ze jsou ze stejneho testa.

tak to ano, suhlas, az na par vynimiek ma od 2007 majstrovske auto. Verstappen by mal tych titulov 14.

1 Like

Nevim o cem nebo o kom mluvis, nerozumim.

Emila bych s Flaviem nesrovnával. Každý mají jinou životní cestu i když si jsou profesně tak blízko. (Teď. Flavio je původem pingl).

Jedna mierena nezmyselna cocotina k Verstappenovi, v tom je ten hacik.

Teraz nam vysvetli, co ma spolocne otcovstvo s rychlostou v zavode, ked najrychlejsie a najviac na hranu sa ide v Q a hovori sa, ze dieta ubera 0.2s na kolo (co je samozrejme blbost) ?

Ale cenim, ze komentar je slusny a bez osobnych utokov. :+1:

1 Like

Polovicu pole tento rok ma Max.
To hovori za vsetko.
Max je druhy Schumi, nie Lewis.

Osobně soudím, že záleží na době. Za časů Stewarta, Clarka a spol, kdy byli v F1 ročně v průměru 2-3 pohřby brali piloti možné nehody daleko vážněji než dneska, kdy je bezpečnost na takové úrovni, že by bylo v podstatě uměním zabít se!