Aspoň vidíš jak Emil vyměkl, když se z prvního místa propadl až na čtvrtou pozici se ztrátou téměř půl kola na vítěze.
Podle me uz je letos neskodnej.
Sira stale dava s prstom v nose na stvrtom najlepsom aute. Takze pohoda.
Jestli zůstane s RB, tak bude neškodný roky.
Ve čtvrtém nejlepším autě? Divné počty.
Kdybys napsal týmu, tak by to bylo OK, ale vůz RB je těsně na hranici mezi prvním a druhým nejlepším vozem v poli.
to sa ti len zda.
Nezdá. S jedním jezdcem je čtvrté místo mezi týmy hodně dobrý výsledek.
to treba spriemerovat, statistika nepusti. Cim viac dat tym lepsi obraz.
Záleží k jakému výsledku se chceš dopracovat. Taky se nesmí zapomínat, že RB má data ze čtyřech vozů.
Presne to na teba sedi. Jedna mierena smerom k Verstapenovi a uz tu spustis boj, presne ako Kiks za Russella.
Teraz nam vysvetli co ma spolocne jedno kolo v Q s rychlostou v zavode ? Pokial ja viem, tak sa nehovori ze jazdec po tom, ako sa stane otcom spomali v kvalifikaciach, ale ze je pomalsi.
A to ze to teraz niekto nadhodil smerom na neho, ty sa toho chytis a chovas sa presne tak ako v komente ktory si napisal hore, len dokazujes aky naozaj si. Ty nie si hlupy clovek, len by si sa mal niekedy preniest cez to a nebrat to tak vazne.
Teraz ti tiez mozem pisat tie detinske veci, kde je ten zazracny Max co mu bolo po predbehnuti Piastrim do placu a stazoval sa kazde kolo ake su pneu a monopost zly.
Zustane nebo skonci, jinde uplatneni nenajde, jedine co me napada ze by se spojil s Flaviem.
S Flaviem? Ten bude mimo F1 dříve než Emil.
Auto ma spickove jen jezdit neumi.
Muze byt, ja jen ze jsou ze stejneho testa.
tak to ano, suhlas, az na par vynimiek ma od 2007 majstrovske auto. Verstappen by mal tych titulov 14.
Nevim o cem nebo o kom mluvis, nerozumim.
Emila bych s Flaviem nesrovnával. Každý mají jinou životní cestu i když si jsou profesně tak blízko. (Teď. Flavio je původem pingl).
Jedna mierena nezmyselna cocotina k Verstappenovi, v tom je ten hacik.
Teraz nam vysvetli, co ma spolocne otcovstvo s rychlostou v zavode, ked najrychlejsie a najviac na hranu sa ide v Q a hovori sa, ze dieta ubera 0.2s na kolo (co je samozrejme blbost) ?
Ale cenim, ze komentar je slusny a bez osobnych utokov.
Polovicu pole tento rok ma Max.
To hovori za vsetko.
Max je druhy Schumi, nie Lewis.
Osobně soudím, že záleží na době. Za časů Stewarta, Clarka a spol, kdy byli v F1 ročně v průměru 2-3 pohřby brali piloti možné nehody daleko vážněji než dneska, kdy je bezpečnost na takové úrovni, že by bylo v podstatě uměním zabít se!