Vybrali si kalvarii tezkou a trnitou a vrch prikry a dlouhy. A na sva zada nalozili sobe krize tihy nesmirne.
A co jste mu udělali? Celý to tu číst nechci, ale je nějakej hotovej
tiMure už jednou jsem ti psal, že ty omamný látky už nemáš pod kontrolou a nedělá ti to dobře
Kope do Alonsa (přitom bych se mohl otočit na ten jeho slavnej tutoring u Vettela, kdy si omlouval to, že ve 33 letech byl už za zenitem). For some reason najednou jsme fanoušci Norrise (???), a že se Red Bull nerozpadá (očividně nechápe, že když tým vyhraje, tak to neznamená, že z týmu neodešli jedni ze strůjců současných úspěchů). Říkám, ten je víc vyřízenej, než Vettel ve druhé polovině 2018
Vtipné je, že chlapci vyčítají to, co velmi rádi dělají… napíše se sračkoidní příspěvek, navzájem se v tom podpoří, jak si za tím stojí… potom na to někdo napíše a chlapci otočí, že to byla jenom nadsázka a ty neumíš pochopit srandu, jáj vlastně
Můžeš uvést nějaký příklad?
Jn, to by mě taky zajimalo. Ale on očividně bude zase lhát, přišel po 12 škopku zase na fórum a neví, jak jinak má zaujmout
Nemůže, to byla přeci jen nadsázka, to nesmíš brát tak vážně
Mozes mu uviest oriklad o tých ženských co ti sutus povedal a plačko to vysvetloval mne
Toho by se našlo, to víš že jo puso, ale tak raději máme zamknuté profily že?
Takže Hell měl pravdu, zase v sobě máš 12 kousků a nevíš která bije.
Jakože Karolína je žena, a takhle vypadají ženy? To nebyla nadsázka.
Přitom neměli žádný důvod reagovat, v původním příspěvku není o Alonsovi ani slovo. Navíc ovečku jsem obratem po její reakci upozornil, ať to nebere tak doslova, ale asi to neuměla přečíst. Ale proč se nepobavit… i když trochu černě. Koneckonců, čekáme na ten titul od března, že?
Oni tomu nevěřej
Vyhledávání funguje u všech, i těch co mají zamknuté profily. Takže buď to dolož, nebo jsi obyčejnej lhář.
Nad tím vaším cirkusem se nejde nebavit. Ale ty, jakožto budovatel Hitlera v Gaze máš speciální místo, mezi klauny
Tak musíš reagovat, když jsi na foru king a jeho šlechta, přece je to tvoje forum a nenecháš si tady narušit pořádek
I přesto, že si ty lidi zablokuješ do ignoru, tak to je taková hra, musíš nadále koukat na ty příspěvky a reagovat
Nic? Tak díky za potvrzení, že jsi jen ubohej lhář.
To mě tak strašně psychicky deptá, wow
Nebudu spát, snad se někdy sejdeme a já se ti osobně omluvím, si to vyříkáme badjohnie
Sorry, ale já nechodím kanálama, takže se těžko někdy potkáme.