Ako kus dreva, opisuje správanie monopostu Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Vybrali si kalvarii tezkou a trnitou a vrch prikry a dlouhy. A na sva zada nalozili sobe krize tihy nesmirne.

2 Likes

A co jste mu udělali? Celý to tu číst nechci, ale je nějakej hotovej :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

tiMure už jednou jsem ti psal, že ty omamný látky už nemáš pod kontrolou a nedělá ti to dobře

2 Likes

Kope do Alonsa (přitom bych se mohl otočit na ten jeho slavnej tutoring u Vettela, kdy si omlouval to, že ve 33 letech byl už za zenitem). For some reason najednou jsme fanoušci Norrise (???), a že se Red Bull nerozpadá (očividně nechápe, že když tým vyhraje, tak to neznamená, že z týmu neodešli jedni ze strůjců současných úspěchů). Říkám, ten je víc vyřízenej, než Vettel ve druhé polovině 2018

2 Likes

Vtipné je, že chlapci vyčítají to, co velmi rádi dělají… napíše se sračkoidní příspěvek, navzájem se v tom podpoří, jak si za tím stojí… potom na to někdo napíše a chlapci otočí, že to byla jenom nadsázka a ty neumíš pochopit srandu, jáj vlastně :grin:

1 Like

Můžeš uvést nějaký příklad?

2 Likes

Jn, to by mě taky zajimalo. Ale on očividně bude zase lhát, přišel po 12 škopku zase na fórum a neví, jak jinak má zaujmout :grinning:

2 Likes

Nemůže, to byla přeci jen nadsázka, to nesmíš brát tak vážně :grinning:

2 Likes

Mozes mu uviest oriklad o tých ženských co ti sutus povedal a plačko to vysvetloval mne :joy::joy:

1 Like

Toho by se našlo, to víš že jo puso, ale tak raději máme zamknuté profily že? :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Takže Hell měl pravdu, zase v sobě máš 12 kousků a nevíš která bije.

2 Likes

Jakože Karolína je žena, a takhle vypadají ženy? To nebyla nadsázka.

2 Likes

Přitom neměli žádný důvod reagovat, v původním příspěvku není o Alonsovi ani slovo. :wink: Navíc ovečku jsem obratem po její reakci upozornil, ať to nebere tak doslova, ale asi to neuměla přečíst. :slightly_smiling_face: Ale proč se nepobavit… i když trochu černě. :wink: Koneckonců, čekáme na ten titul od března, že? :slightly_smiling_face:

1 Like

Oni tomu nevěřej :smile:

2 Likes

Vyhledávání funguje u všech, i těch co mají zamknuté profily. Takže buď to dolož, nebo jsi obyčejnej lhář.

1 Like

Nad tím vaším cirkusem se nejde nebavit. Ale ty, jakožto budovatel Hitlera v Gaze máš speciální místo, mezi klauny

2 Likes

Tak musíš reagovat, když jsi na foru king a jeho šlechta, přece je to tvoje forum a nenecháš si tady narušit pořádek

I přesto, že si ty lidi zablokuješ do ignoru, tak to je taková hra, musíš nadále koukat na ty příspěvky a reagovat :smiley:

2 Likes

Nic? Tak díky za potvrzení, že jsi jen ubohej lhář.

1 Like

To mě tak strašně psychicky deptá, wow
Nebudu spát, snad se někdy sejdeme a já se ti osobně omluvím, si to vyříkáme badjohnie :grin:

1 Like

Sorry, ale já nechodím kanálama, takže se těžko někdy potkáme.

2 Likes