Ako kus dreva, opisuje správanie monopostu Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

A jsem si jist, ze Bretnix nemel “doslova” na mysli "pokus o vrazdu vy smyslu § 140 TZ.

Rozhodnuti bylo prijato legalni a poverenou autoritou. Byl proti nemu vznesen protest a ten byl zamitnut jedinym prispustnym arbiterem, ktery ho predepsanym zpusobem zduvodnil.

Dalsi pouzitelny opravny prostredek vyuzit nebyl, tim byla cela vec, zcela v souladu se sportovnimi pravidly uzavrena a vysledek je tedy v soucasne dobe nezpochybnitelny z hlediska sportovnich pravidel.

Fanousci tento titul samozrejme zpochybnovat, nebo neuznavat mohou, stejne jako titul z roku 2008.

Zdroj: Bývalý pilot F1 Massa podal žalobu kvůli "ukradenému" titulu z roku 2008 - iDNES.cz

Takze to, ze nejaky samozvany expert na pravo pod nickem @Unleash_the_lion se domniva, ze ma ve svem nazoru “jednoznacnou pravdu” mi prijde lehce usmevne. Massa take “vi” ze ma pravdu. Takze klidne si nahovaraj co chces. Je to tvoje pravo a tvoje volba. V tomhle svete a v tomhle case tvrdi spousta lidi spoustu veci.

Jen takove male doporuceni. Zkus popremyslet, jak hluboke jsou tvoje znalosti tehdy platnych sportvnich pravidel F1, vcetne vsech , velmi casto neverejnych, direktiv. A dale kam az sahaji a jak validni, jsou tvoje znalosti anglictiny a obecne schopnosti porozumet pravnickemu jazyku, treba i ve tve materstine.

Tohle doporucuji tve pozornosti. Samozrejme nemusis, ale mozna bys pochopil jak obtizne je v pripade predpisu a zakonu a pravnich ujednani, vubec pochopit smysl těchto deklaraci.

2 Likes

Docela dobře. Myslím si, že tohle jentak někdo nedokáže. :slight_smile:

3 Likes

Nemusis udelal jsem to za tebe. :grin: :wink:

Nemas zac, mam to u tebe. :grinning:

2 Likes

Tak to jo, dobrý výsledek :smile:

2 Likes

On tu Bretnixe ještě někdo bere vážně, když přirovnával Verstappenovi emoce k situaci v Gaze? Sice “hezky” píše, ale obsahově je to hrozný dno, plný nesmyslů

2 Likes

Stroll mi připomenul film “A jitra jsou zde tichá”.

Hezka vojanda, bacha na pijavice.

V rašeliništi pijavice nebývají.

Aby ses nedivil.

Nejlepší je napsat totální ****** a pak napsat, že je to nadsázka. To si vlastně můžeš psát co chceš a z druhých vždycky “uděláš” blbce. :grinning:
Je to asi na úrovni jeho názoru jak je Stroll lepší, když je to auto horší. Když mu to pak omlátíš o hlavu v závodech kde je to úplně obráceně, tak už dělá, že neexistuješ. Dalši přiklad je jak Verstappen vyhraje i v Haasu. Tomuhle přístupu se můžeš jen vysmát. :grinning:

2 Likes

Super film :+1:
A nejlepší scéna s vojandama v sauně :innocent:

1 Like

Jj, u něho je všechno nadsázka, když mu to někdo omlátí o hlavu, že je to blbost. Fakt by mně zajímalo, proč největší koncetrace těhle jedinců fandí Maxovi a RBR

2 Likes

Ten původní film se mi líbil více, ale zvykl jsem si i na nové podání.

Nikdo z vas blbce nedela hosi. To mi muzete verit. :wink:

A nenapsal jsem ze Max vyhraje v Haasu, ale ze by vyhral i v Haasu. Coz je definitivni. Po vcerejku byste to uz mohli pochopit i vy. Jop reallita je kruta. Teda pro vas.

Hezkej vecir preji.

3 Likes

Skutečné rašeliniště je mrtvá voda. Kdybys měl touhu se někdy mumifikovat, tak rašeliniště vřele doporučuji.

Definitivně je tvůj stav, který ukazuje, jak moc si odtrženej od reality.

3 Likes

Alzíci to mají těžké. Sny o titulu pro Landa se víceméně rozplynuly, Red Bull se pořád nerozpadl, Max předvedl jízdu historických parametrů, jejich favorit se prezentoval jedině hrdinským narativem o sebeobětování, který předčil i Hamiltonovu “cestu na invalidní vozík”, tak jim nezbývá nic jiného než obvyklá zábava: reagovat na uživatele, kteří se s nimi prakticky nebaví, a doufat, že z toho bude hádka. Nebude. :wink:

2 Likes

… to byla taky nadsázka, musela být, neb to vůbec nesedí :grimacing:

2 Likes

Ty už jsi vyřízenej. S námi se nikdo nebaví, ale za posledních 24h si vyplodil min 10 příspěvků, který reagují na nás. Fakt už si to nedělej horší, protože vypadáš už, jako totální blb.

3 Likes

Ona celá Bretnixova existence na tomhle webu je jedna velká nadsázka :smile:

3 Likes