A jsem si jist, ze Bretnix nemel “doslova” na mysli "pokus o vrazdu vy smyslu § 140 TZ.
Rozhodnuti bylo prijato legalni a poverenou autoritou. Byl proti nemu vznesen protest a ten byl zamitnut jedinym prispustnym arbiterem, ktery ho predepsanym zpusobem zduvodnil.
Dalsi pouzitelny opravny prostredek vyuzit nebyl, tim byla cela vec, zcela v souladu se sportovnimi pravidly uzavrena a vysledek je tedy v soucasne dobe nezpochybnitelny z hlediska sportovnich pravidel.
Fanousci tento titul samozrejme zpochybnovat, nebo neuznavat mohou, stejne jako titul z roku 2008.
Zdroj: Bývalý pilot F1 Massa podal žalobu kvůli "ukradenému" titulu z roku 2008 - iDNES.cz
Takze to, ze nejaky samozvany expert na pravo pod nickem @Unleash_the_lion se domniva, ze ma ve svem nazoru “jednoznacnou pravdu” mi prijde lehce usmevne. Massa take “vi” ze ma pravdu. Takze klidne si nahovaraj co chces. Je to tvoje pravo a tvoje volba. V tomhle svete a v tomhle case tvrdi spousta lidi spoustu veci.
Jen takove male doporuceni. Zkus popremyslet, jak hluboke jsou tvoje znalosti tehdy platnych sportvnich pravidel F1, vcetne vsech , velmi casto neverejnych, direktiv. A dale kam az sahaji a jak validni, jsou tvoje znalosti anglictiny a obecne schopnosti porozumet pravnickemu jazyku, treba i ve tve materstine.
Tohle doporucuji tve pozornosti. Samozrejme nemusis, ale mozna bys pochopil jak obtizne je v pripade predpisu a zakonu a pravnich ujednani, vubec pochopit smysl těchto deklaraci.