Ako kus dreva, opisuje správanie monopostu Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

No, tribalizmus v praxi. Snazil sa vysvetlit preco je ten jeho kmen najlepsi, aj ked objektivne nie je :grin:

1 Like

Tak ty formule tam jezdili celou dobu. A bezne se asi nepousteji a presne to Masi udelal. Pustil formule, aby nehrozil lidi a nechal zavod dojet v racing modu. Takze vsechno jak ma byt.

Kdyz vy jste jak Babis. Ten by chtel vyrovnanej rozpocet, zvysit duchody a minimalni mzdu, urednikum a statnim zamestnancum zvysit mzdu, zkratit dobu odchodu do duchodu a umely zuby pro vsechny.

Nechapu proc koukate ne F1, kdyz jediny co chcete je, aby formule jezdili jako vlacky a dojizdelo se za drezinou. :grin: Jdete na nadrazi, tam je taky dojezd do cile pekne sporadanej. :grin:

Ty pionyre. :grinning:

Súhlas.

Rovno sa ta opytam (lebo viem ze budes kopkat, ze tam patrim) kde som na hamika nieco povedal :wink: nieco take ako vy na Ver :ok_hand::joy:

2 Likes

To uz menis i obsah cizich komentu?

Zmenil si Lewis na Max.

Nenapisu ti k tomu nic, jen pockam az te dobehne svedomi.

Dakujem pekne za odpoveď. Cakal som ze nenapises, nic, ale vobec nic… :handshake:

3 Likes

Mne bude chybat - Merc je skvely team a spolu s Ham dosiahli vela… nastali okolnosti, ked sa ich cesty rozidu, ale nech sa im obom dari :+1:

Co sa ti stalo? Toto naozaj nemuselo bytnie? Ak si si teda robil srandu tak si to mal tam napísať, ale bolo to uplne cez trda… mal by si sa opraviť za taku chuyovinu ci? Snad sa nejdes radit ku kapkam a botam :flushed:

Ne, byla to nadsázka. Příště tam dám upozornění. :wink: Ale když tu někdo vytáhne “ukradený titul”, jak chceš reagovat vážně, hm? :wink: Zrovna tenhle evergreen by si už mohlo fórum odpustit.

Tak, v podstate to je pravda. Ja by som sice nikdy nemal potrebu to riesit tri roky po danej udalosti, ale kazdy si moze slobodne vybrat, comu bude venovat svoju pozornost a myslienky.

1 Like

Právě tak svobodně se mohu vysmát neschopnosti akceptovat realitu a také logiku Masiho rozhodnutí, případně selektivnímu vidění sezóny 2022, v které skutečně Hamiltonovi prošel Bahrajn. Což jsem po svém udělal.

Ach jo. Tak tobe vadi @Bretnix “pokus o vrazdu”. A “ukradenej titul” povazujes za v podstate pravdivej.

No tak ve svetle " ukradeneho titulu", kterej teda Hamilton nemel, tak mu ho tezko mohl nekdo ukrast, je obrat “pokus o vrazdu” po te, co Hamilton ve vice nez 300 km/hod naprosto cilene v pravotocive zatacce, pokracuje rovne s plnym autem a rychlosti o 10 km vyssi, nez kdykoliv kdy tu zatacku jel, vcetne kvaldy, katapultuje sveho nejvetsiho rivala do zdi, pomerne prijatelnej obrat. A rozhodne mnohem vice, nez “ukradenej titul”.

2 Likes

Přitom já to píšu s nadsázkou, zatímco “ukradený titul” se myslí smrtelně vážně. Že Masiho rozhodnutí mělo své věcné opodstatnění, jsem vysvětloval už tolikrát, že se k tomu odmítám vracet. A pokud má někdo problém s abstraktnější argumentací, ach ouvej.

1 Like

To byla jen nadsázka. Ach ty Janku… zase jsi to špatně pochopil. :frowning:

3 Likes

Vedome som zvolil vyraz „v podstate“ a nie „doslova“. Mozno ta to prekvapi, ale som si vedomy skutocnosti, ze Masiho rozhodnutie nepredstavovalo kradez iSv § 242 StGB.

Ale ako podstatu vyjadrenia o ukradnutom titule som vnimal myslienku, ze Masi bezprecedentnym a zasadnym ohnutim pravidiel priamo zasiahol do boja o titul a zmenil vitaza. A to je jednoznacne pravda, tam nema zmysel si nic ine nahovarat.

4 Likes

Ne, opravdu není. Bez ohledu na to, jak “jednoznačně” to prohlásíš. A nechtěj po mě, prosím, ať po sté rozepisuji něco, co je de facto základní vhled do problematiky každého normativního systému.

2 Likes

Ked myslis. Ja uz na tuto temu vobec nemam chut diskutovat, moj nazor som k tomu uz na tomto fore v minulosti napisal a tym je to pre mna uzavrete.

Aby som sa vratil k podstate: myslim, ze tu na fore zvyknes pisat skvele prispevky, ktore si rad precitam a ktore mi davaju vela novych impulzov na zamyslenie. Taketo podpichovacky podla mna vobec nemusis mat zapotrebu, aj ked zrovna niekto pise o ukradnutom titule.

1 Like

Moje chyba no, všechno je jinak (najednou) :face_with_thermometer::grinning:

2 Likes

Děkuji za uznání a přežiju i ten mravokárný osten. :wink: Ale při pohledu na dnešní fórum jsem pustil z boudy černého psa svojí ironie; občas ve mě převládne mé literární já a jsem poslední, kdo by mu bránil kousnout.

2 Likes

Ta nevraživosť aj ja jaj … a k čomu … veď George vyhral nie? … tím je jeho … Lewisovi je ukradnutý cely boj kto skončí v sezóne na lepšom umiestnený ako svetovým lídrom v politike, kto bude na Slovensku minister pôdohospodárstva a mne taktiez … dokonca som si na toho tvojho Georga zvykol, mám pocit, že dokonca ich vzájomný vzťah v tejto sezóne je oveľa lepší … keďže ani jeden už nemajú potrebu sa porovnavat a ukazovať timu kto je lepší … a myslím si že už ani ty už to nemáš za potrebie … uvidíme ako sa politik George prejaví budúci rok, asi záleží od výkonov mladého Kimiho …

2 Likes

Koho konkrétně? A jak mu to vyšlo? :thinking: :grimacing:

1 Like