Ako jazdci hodnotia preteky? “Náhodná” Formula 1 nevonia a čaká na škaredú nehodu | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes MaFIA co sa dalo čakať? Vymysleli boost vysavace tak nech maju radosť

1 lajk

Mám takový dojem, že nebudeš asi sám. Ale možná to ještě tento rok pojede nějakou setrvačností. Fanoušci tomu asi nějaký čas dají, ale obávám se, že jak se rozhodnou a najdou si jinou alternativu, nebude tak snadné je dostat zpět.

A tak závody na živo budou asi pořád populární, tak třeba to bude LM a FIA stačit.

A ty tu neustale dokazujes, ze akonahle Verstapen nevyhrava start ciel, tak tu nadavas, ako supak z krcmy. Si opdpad tohto fora.

2 lajkov

Odpad ťa ráno obúva. :slight_smile:

1 lajk

Jos tě ráno obouvá? proč měl potřebu sdělit takovou informaci? To, že je to nula co nic neumí víme, ale že se až tak snaží ukázat, že je to submisivní troska ..

3 lajkov

To jsi trefil jak Donk těch 95 fragů.

3 lajkov

“Ja neviem, nie je to taká zábava ako vlani,” povedal **Lando Norris” - no ved mozes odstupit a ist domov.. kto to len radil Maxovi nedavno???

3 lajkov

Zaujímavé to určite bude, pretože je to zmena :slight_smile: , a teraz sa budú všetci prispôsobovať / zvykať si, ale keď už príde na poriadne zabehnutie, potom to bude, ako som spomínal v inom vlákne, a ako to aj teraz tu pekne opísal Arafinwe :slight_smile: (súboj Max vs Lando).

Ešteže nám ostala F2ka alebo F3ka (ja sledujem len F2ku), na to sa naozaj teším, lebo to mi pripomína to pôvodné pretekanie. :slight_smile:

Teraz budú jazdci zrejme naozaj pasažieri :smiley: , keď som videl v jednom videu, ako George (myslím, že v druhom sektore) nemusel ani brzdiť a monopost to urobil zaňho, on prešiel ako nič a ešte získal čas oproti Ferrari a McLarenu. Teraz to bude softwareová súťaž, kto vie lepšie rekuperovať, a prípadne komu nevybuchne motor alebo nedegraguje príliš baterka (čo sa časom určite doladí a bude to skôr veľmi výnimočné).

Ja som stále zástanca zmenšenia monopostov na tie, ako boli pred 2014, upevniť HALO na monokok, dať im tam V8ky s KERSom, s tým, žeby pri dnešnej technológií vedel byť účinnejší a dodať zrejme viac rýchlosti na dlhší čas, a nechať im DRS :slight_smile: - plus tie V8ky nechať papať nejaké BIO/EKO palivá, aby sme sa tvárili, že sme zelení a je to vyriešené :smiley: :slight_smile: .

4 lajkov

Ja sa rano neobuvam, nasadam rovno v ponozkach do svojho auta, kde mam cisty vlneny kobercek. :fu:

Nastastie nie :smiley: To by som chodil von s dvoma rozdielnymi dopankami, kedze to ma v hlave trosku popletene.

Ale tieto detske citacie zo skolskych cias si vzdy radi od neho precitame, aspon nas to utvrdzuje, ze je mentalne stale v skole…

Tomu kur. :collision: :collision: :collision:

2 lajkov

Ten, kto so starsimi a maksimi pneumatikami skoncil v pohodicke pred nim…. :waving_hand: :rofl:

Za mě souhlas. Samozřejmě je to předpoklad, ale po prvním závodě jsem použil přesně stejná slova. Do roka se to slije do souboje Max vs Lando. Všichni se adaptují, prostor pro chybu se zmenší a je málo tratí, které umožňují volit alternativní ideální stopu, aby se dalo předjíždět i jinde než jen na rovince.

1 lajk

Popularita F1 je asi na vrcholu, těžko říct, jestli ještě může růst za jakýchkoliv okolností, nebo se může maximálně udržet na současné úrovni a další cesta vede jenom dolů. FIA i LM budou cílit asi hlavně na mladší generaci fanoušků, no a pak je otázka, nakolik se jim trefí/trefili do vkusu. Moje generace (+ -) pro ně logicky perspektivní není, takže tak to i beru.

Dnešní závod jsem odsledovala a se závěrem si ještě počkám. Škoda, že Ferrari aspoň s jedním pilotem nezvolilo strategii jako Mercedes, mohli jsme mít o rozložení sil mezi nimi lepší představu. Takhle pořád trochu spekulujeme. O formě Red Bullu a McLarenu platí totéž, pokud by Max startoval vepředu po standardní kvalifikaci, Hadjar nevypadl a Oscar to nerozbil ještě před startem, mohli jsme být trochu chytřejší. Mmch, Oscar Piastri - jsou chvíle v životě lidském, ze kterých člověk vyjde jako pitomec - to se holt stává a ani v F1 není první ani poslední…

1 lajk

Vravim to cely cas tieto pravidla su nebezpecne ako take

A potom z auta vystúpiš a chodíš bosý po meste a opäť sadneš v ponožkách do auta a zašpiníš si svoj vlnený koberček alebo ako? :joy:

Tohle pravidelné naříkání fanoušků nad jakoukoliv změnou je zábavné pokaždé sledovat.

Vliv TV fanoušků a jejich názorů na technické regule F1 by měl být absolutně nulový.

Důvod je jednoduchý, jsou to převážně hlupáci, nýmandi a nekompetentní tlučhubové.

Jestli někoho přizvat k debatě o pravidlech, tak možná část fanoušků co jezdí na okruhy, to by mohlo být vodítko, jak oddělit zrno od plevele.

Já jsem zažil přechod na hybridy, tak můžu posoudit ten rozdíl mezi hlupáky na forech a lidmi u trati v názoru na hlučnost motoru… Halo taky všichni odsuzovali, tankování, DRS, HANS systém, safety car… a všechno jsou to skvělé nápady, které fanoušek s lahváčem u TV nikdy nepochopí.

Je evidentní, že kdyby se F1 řídila názory TV fanoušků, tak bude stejně zoufalá jako oni.

Pokud chcete vidět závody jezdců na opravdu brutálních strojích s ohromným přebytkem výkonu, tak zbývá již jen motocross a MotoGP, pokud chcete vidět komplexní výkony sportovců, sledujte tenis, nebo atletiku, ale chtít něco podobného od F1 je k smíchu.

F1 je primárně technologická soutěž a jezdci jsou tam především marketingovým nástrojem.

Závod jsem zatím neviděl, ale podle výsledků se to jeví zajímavě a těším se na to.

Názory fanoušků F1 je F1 ukradená, to už bylo prokázáno hodně krát, ovšem masivního úprku či poklesu zájmu se bojej, to je jistý. Ale článek je o jezdcích a jejich reakci na závod, to ti asi nedošlo, a to uplně jedno není, nemysli si. Jezdci, jejich postoje, a fanoušci, to je hodně spjato. Toho se F1 bojí, nemysli si :wink:

2 lajkov

Ty zas prodáváš zrzlé hrnce a jediný čím se tu vyznamenáváš je, že sám sdílíš svoje údaje o úpčtu na tiktoku, sdílíš screenshot yt videa tvrdíš, že jsi tam na dovolené. Co si tu chceš kompenzovat? malý péro? že se ti rodiče nevěnovali? Hlavně si tu založ druhý účet a od tam piš, že má někdo exekuce a udělej si stejný album i číslování fotek co sdílíš z profilu Triper a pak profilu Airobot, možná bys měl jen kopat studny a bylo by všem líp

2 lajkov

Ano, Jos by to mohl formulovat více lidštěji, ne jak buran. To však nic nemění na tom, že má pravdu:

Nemusí tu být. Pokud chce skončit, tak ať skončí, říká Norris na adresu Verstappena. Nový vůz si prý užívá

Petr Kubala

12. února 2026

Stručne a úprimne. A vulgárni ľudia sú podľa nejakej štúdie inteligentnejší, sám brainlesssheep to tu nedávno dával. :sweat_smile: