Ak sa Aston Martin nezlepší, podľa Montoyu môže odísť dokonca aj Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Odhaduji, že šrotoviště mobilů více zajímají data v mobilu, než kvalita elktrónky E13 z Katody Holomóc.

Tak mobil prodáváš v továrním nastavení Ferdo, úplně smazaný.

Jinak skvrny tam nemám, takže pohoda.

3 lajkov

Máš jistotu, že někde v zákoutí nějaké data nezůstaly?

To je hodně potěšující zpráva. Aspoň nemusím být při focení kýčů na moři moc úzkoprsý. :wink:

Budúcu sezónu ešte Alonsa určite uvidíme, takže keby mali majstrovské auto, tak uvidíš to tóčo :wink: Také menšie už bolo v Maďarsku.

To nikdy nemáš když máš icloud a zalohy na něm. Ale tak věřím, že moje data jsou tam v bezpečí. :joy:

1 lajk

Ferda je naštvanej, protože zjistil, že se dá dát telefon do továrního nastavení. Do teď ho prodával se svými selfie a se svoji chloubou.

2 lajkov

1 lajk

Pred erou mobilu, ten kdo si fotil domaci loznicovou produkci a neumel vyvolavat musel s filmem k fotakovi, vim od znamych ze tohle meli lidi proste na haku :rofl: @Ferda ma urcite zkusenosti..

takze bob fachcil v polaroide a ma doma ferdovu vintage kolekciu.

1 lajk

Mam toho hodne.

Já jsem ještě nikdy žádný mobil neprodával. Že se dá dát mobil do továrního nastavení, samozřejmě vím, ale v Grossovou čistotu nevěřím.

Černobílé snímky jsem si dělal sám, ale později jsem přešel na diáky a ty jsem už ponechal profíkům.