Ak sa Aston Martin nezlepší, podľa Montoyu môže odísť dokonca aj Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Budúcnosť Lanca Strolla patrí k najmenej diskutovaným témam vo Formule 1. Kanadský pretekár má ako syn majiteľa stajne zmluvu „na neurčito“ a aj keď jazdiť v tomto tíme preňho určite nie je ľahké, ťažko môže dúfať, že oňho iný tím prejaví skutočný záujem. Podľa Juana Pabla Montoyu však má aj Strollova trpezlivosť svoje hranice.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241877/ak-sa-aston-martin-nezlepsi-podla-montoyu-moze-odist-dokonca-aj-stroll

Nevadi maju Alonsa ten bude jazdit aj za dvoch :+1:

realne sa im buducu sezonu moze stat, ze budu mat majstrovske/vitazne auto, ale nebudu o tom vediet. alo aj strol uz mozu stracat tych rozdielovych 4-5 desatin pokojne, co by vtedy uz zvladol aj gasly alebo albon.

To nejhorší už má Aston za sebou.
Teď už můžou situaci zhoršit pouze netrpěliví věřitelé.

Já si myslím, a chci věřit, že na tom naopak v blízké budoucnosti budou hodně dobře. Otočka od Maďarska dává naději a budoucí vývojové kroky to podle mého potvrdí. No uvidíme :wink: Alonso ještě bude zase vihrávat :heart_eyes:

2 lajkov

Takže dostane 40 míčů? :heart_eyes:

2 lajkov

Pochopitelně, ale kdo by to počítal :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

Nevím jestli jsem to četl správně, ale prý by mohl dostat smlouvu na min. jeden rok s tím, že když vihraje, tak si jí automaticky sám prodlouží na další. :heart_eyes:

2 lajkov

Já nevím, četl jsem více variant, ale už brzy by jsme měli vědět jak to bude. I když klauzule a podmínky atd se stejně nedozvíme.

1 lajk

Na “vihrávky” bych ještě hodně dlouho nesázel, ale můžeš se těšit, že regulérním týmem F1 už Aston bude.

2 lajkov

to by bolo to najlepsie, co by sa Astonu mohlo privodit. Kludne nech odide aj Alfonzo.. Taky Cuki Junoda je volny, moze nastupit hned.

Az se Stroll ml. rozhodne skoncit, tak starous tym proda, dela to jen pro nej z otcovske lasky, je to v poradku a budu tomu rozumet.

Koupí to Alonso s Hondou :slightly_smiling_face:

1 lajk

Uuuu, tak to nevim kamarade, ale pokud tam bude Newey tak tam synek bude taky, dont worry. Pak uz se to asi definitivne sesype.

Brácho, ten nedostane ani korunu. Budeš si muset najít nového koně. :smiley:

Nevím brácho, je tam něco vidět? :thinking:

4 lajkov

Jo, docela pěkný. :slight_smile:

2 lajkov

Vůbec jsem netušil jakej jas a expozici na mobilu nastavit tak jich mám asi 200 :grinning_face:, ale je to na stativu.

3 lajkov

Tohle je cool.