Ak sa Aston Martin nezlepší, podľa Montoyu môže odísť dokonca aj Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Máš to dobrý :+1: :slightly_smiling_face:

4 lajkov

Však jste fotili stejný Slunce. Jste byli spolu, ne?

smiling_face_with_three_hearts

2 lajkov

Byli no, někdo fotil a někdo musel shánět brýle, aby jsme u toho neoslepli

2 lajkov

To už slepí jste ne? Když fandíte Alonsovi.. nehehehe.

1 lajk

Jako děcka jsme sháněli sklo do svářecí hauby, nebo jsme si kousek úplně obyčejného skla očoudili nad svíčkou.

Ja chtěl taky fotit, ale přitelkyně mi furt lezla do objektivu.

5 lajky

Máš to těžký no :man_shrugging:

2 lajkov

Momentky jsou stejně vždycky nejlepší. :blush:

1 lajk

Zatmění Slunce v lidské podobě.

to nebol Tripper?

Jo byl.

1 lajk

Díky :smiley: Takhle to sice ztratí ostrost trochu ale je to lepší asi. :smiley:
Vyfotit zatmění slunce je daleko složitější než to vypadá. Použitelný byly až snímky posledních asi 10 minut. Do tý doby se mobil absolutně nechytal - furt mi to házelo zářivou kouli. :smiley:

Tady člověk pochopí limit mobilních čoček.

3 lajkov

Já bych řekl, že i jiný limity (ale skrze tohle forum :smiley: )

3 lajkov

U focení slunce mobilem hodně opatrně. Při ostrém svitu si můžeš poškodit elektronickou optiku.

2 lajkov

Je to tak, vím o tom, jen co se dostanu domu tak to otestuju na bilém papíře, jestli tam nebudu mít další západ slunce. :upside_down_face:

Ale nemělo by s ním nic být, Slunce už bylo nízko takže šlo přes daleko tlustší vrstvu atmosféry.

2 lajkov

Držím palce. Já mám totiž obavu, že při focení západů slunce na dovolené jsem si optiku trochu poškodil.
Test s bílým papírem neznám.

Vyfotíš bílý papír, vytáhneš jas a expozici na max. Kdyby to bylo poškozený tak se ti tam objeví černá nebo fialová šmouha - tečka kde bylo slunce, připadně čára, jak postupovalo slunce po obloze. Já to měl asi 50 minut na stativu proti slunci.

2 lajkov

Logické a přitom velice jednoduché řešení.
50 minut je hodně. Držím palce, aby byla optika v pořádku. Na druhou stranu dnes měníme, (alespoň já) mobil co dva až čtyři roky a to ještě s děsem v očích co ajťáci zase zkomplikovali. :grin:

Tak tenhle mobil má už ode mě naplánované datum expirace delší dobu, uhodl jsi to. :face_holding_back_tears: Obchody co vykupují telefony nedělají test bílým papírem a je bez jediného škrábance - na cenu to nebude mít vliv i kdyby to tam bylo (jakože si myslím, že nebude).

1 lajk