Ak niekto vezme Schumachera, bude to kvôli imidžu, myslí si Villeneuve | Magazín F1 - F1online.sk

Mick Schumacher stále čaká na svoju druhú šancu vo Formule 1. Donedávna sa zdalo, že by sa teoreticky mohol stať kolegom Pierra Gaslyho, no už aj tieto nízke šance postupne klesajú. Majster sveta z roku 1997 Jacques Villeneuve si nemyslí, že o Schumachera bude mať záujem niekto, komu budú prednejšie výkony pred imidžom a slávnym menom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167169/ak-niekto-vezme-schumachera-bude-to-kvoli-imidzu-mysli-si-villeneuve
1 Like

Nechapem,preco Schumachera nezoberie Mercedes!Ved im odisiel Hamilton,nechceli Sainza,tak Schumacher by bol pre nich idealny!

2 Likes

:slight_smile:
wolff je tlchuba, ale deb1l to nieje

4 Likes

Niekto kto vie ake to je kracat v slapajach slavneho otca.
Osobne si myslim ze Mick je dobry jazdec ale na F1 nemal. Mozno to bolo Haasom, mozno nie, ale sancu uz mal a nevyuzil.

1 Like

A co tak Mercedes a Wolff?

„Som rád, že máme v zálohe tretieho jazdca, o ktorom viem, že to zvládne, keď sa Hamilton alebo Russell priotrávi skazenou rybou,“ utrúsil rodák z Viedne.

Wolffik Wolffik, toto sa ti krasne vratilo ako bumerang. Aj to ako si ho tlacil do RB. Teraz mas pre neho miesto a zrazu ho nechces? :smiley:

4 Likes

Podle me celkovy pristup k jeho kariere byl dost ujety, nikdy jsem nepochopil proc byl v motokarach utajovany jeho puvod, kdyz stejne kazdy vedel o koho jde, pres pretlacovani a special care v nizsich formulich az po umisteni do F1 vozu. Celou karieru byl nosen na rukou, to neni dobre pro bezneho cloveka, natoz pro pilota F1, jestli si nekdo myslel ze ho na tech rukou donese az k titulu mistra sveta, Todt a spol…

Vsak to povedal uz vtedy :smirk: sedacku si zasluzi, ale on mu ju neda :smile:

Kdo povedal ze ma pre neho miesto? A kdo povedal ze neda sancu Mickovi? Pokial viem tak Toto Wollf este ziadne vyhlasenie o sedacke na rok 2025 nedal. Ano povedal ze by si Mick zasluzil druhu sancu ale nepovedal ze mu ju da . Presne ako si skopiroval ten clanok

Toto Wollf este nevie komu da sedacku na rok 2025, Je samozrejme ze rozmysla nad miestom pre Kimiho Antoneliho , to je jeho priorita najvetsi talent motorsportu. Ak ale si nebude isty tym ci Kimi je uz pripraveny na sedacku f1 tak moze a pravdepodobne je Mick druha volba.

Pourchaire o tri triedy lepší jazdec ešte aj frantík, Martins ďalší lepší jazdec a tiež frantík a oni zvažujú Doohana lvl Mazepin a Arona, ktorý ešte ničím nepresvedčil. Pre Alpine by mal byť priorita aj tak Bottas a Mick do Audi

[/quote]

Nebol by som proti Mickovi v Audi ale to sa nestane. Oni ako novy tim budu potrebovat skusenych jazdcov ako je Hulkenberg alebo aj Botas . Jazdcov ktory im daju lepsiu spetnu vezbu kedze maju viac skusenosti , vedia lepsie povedat co treba na aute vylepsit… Mick nema skusenosti ten by im tam moc nepomohol aj keby bol mozno rychlejsi ako Botas.

1 Like

A co trebars Pascal Wehrlein? Skuseny pilot, majster Formuly E.

Villeneuva vsetci brali tiez len kvoli menu a imidzu zda sa

Ma volne miesto a zaroven rozprava ako si Mick sedacku zasluzi. Pred rokom ci kedy ho tlacil do RB, ze RB nema o com rozmyslat a mal by ho podpisat. Teraz ma tu moznost Wolff (asi neratal s tym, ze ju bude mat tak skoro). :smiley:

To sa mozme tu teraz stavit o hocico chces, ze Wolff sedacku Mickovi neda. Ci to bude nejaky dobry alkohol, peniaze, whatever, vyber si. :smiley:

Mick v F1 dopadl asi ještě hůře než Bruno Senna.

1 Like

Vsak Mick v podstate aj je druhy Bruno Senna.

1 Like

Asi jo, třeba takový Piquet junior se zapsal aspoň ty víš čím :grin:

Propagací čepic Kimoa :smile:

1 Like

Pascal streatil kontakt s f1 . Tam uz sanca neni ziadna.Mick je nahradny jazdec mercedesu ,cize je stale v f1. Je to marketingovo dobra volba pre mercedes co Pascal nie je.

Ja hovorim ze Mick je az druha volba pre Tota Wollfa . Je samozrejme ze prva volba je Kimi Antoneli ktory je supertalent mozno desatrocia. Ale ak Toto Wollf povie ze Kimi Antoneli neni este pripraveny na F1 a da mu este rok v f2 (co sa moze lahko stat) tak dalsia volba je Mick. Je ich nahradny jazdec a zadarmo . Jeden rok s nim urcite vydrzia

Pascala som myslel s ohladom na Audi, nie na Mercedes. Je to kvalitny jazdec a ma skusenosti.

Prepac ale tam plati to co aj s Mickom. Nema skusenosti a vypadol s f1 komunity. Horsia volba ako Mick.A u Micka vje mala sanca na zisk sedacky u Audi.Mick ma jedinu sancu ak by dostal miesto na rok 2025 v mercedese a ukazal sa tam v dobrom svetle. V tom pripade by mohlo Audi siahnut aj po Mickovi ako Nemeckom jazdcovi s perfektnym formulovym menom