Ak niekto vezme Schumachera, bude to kvôli imidžu, myslí si Villeneuve | Magazín F1 - F1online.sk

Suhlasim, ze ta sanca je celkom mala, ale navrhol to tusim Danner na RTL a mne sa ten napad pozdaval. U Micka je ta sanca taktiez skoro nulova. Ten Mercedes by daval logiku, ale nestane sa to… neverim v to, proste sa to nestane. Toto tam radsej da Antonelliho hned alebo vykope z hrobu Bottasa. Podla mna on ma Micka uplne na haku, aj ked sa mozno tvari inac.

Ja si myslím, že Mick nie je žiadna voľba pre Wolffa. Wolff by radšej podpísal Hulka, Bottasa alebo aj Péreza, len aby nemusel do Mercedesu posadiť Micka.

Ja si ale myslim ze Toto da sancu Mickovi na rok 2025. Podla mna Toto nebude chciet Kimiho hodit do hlbokej vody f1 hned na ostro.Este len teraz skocil do f2 a v prvej sezone pre tak mladeho pilota by bol risk ho hodit do f1 . Podla mna ho podrzi este rok v f2 a potom ked vyhra titul v f2 tak ho da do f1.Teraz v f2 kolko maju do konca este pretekov ? 4 alebo tak nejako a zatial mal par zableskov geniality ale podla mna neni este pripraveny na f1. Ono by bolo nieco ine ho dat do Wiliamsu ako GR a nech sa otuka ale hodit ho do mercedesu kde su najvyssie anbicie by mu mohlo velmi ublizit. Neverim tomu ze ho TW staiahne s f2

kludne moze po lete nahradit Sargeanta vo Williamse, 10 VC ci kolko do konca sezony je celkom dost. a od dalsej sezony nazdarek od Russella v Mergli

Hulk ma podpisanu zmluvu s Audi to nedava zmysel. Perez je slaby a musel by ho vykupit zo zmluvy. Naco by to robil s pilotom ktory nema buducnost . Peniaze od Pereza nepotrebuje . Ano Botas by mohol davat zmysel ale ci by to vzal Botas a neni jednoduchsie vziat Micka ktoreho vlastne platis? Cize je zadarmo

To by davalo zmysel ale je to stale malo skusenosti pre tak radikalny prestup do spickoveho timu. Ale je to realne. Pametas si kolko trvalo GR aby sa dostal do Mercedesu a toto je vecsi risk ako ten s GR ktory jazdil f1 vo Wiliamse niekolko rokov

Nie je, pokiaľ nie si sám presvedčený, že by to zvládol. A to Wolff presvedčený určite nie je. Mercedes je top tím a sú tam tlaky sponzorov, automobilky atď. Nemôžu tam posadiť podpriemerného Micka. Za to im Ineos neplatí tie milióny.

Myslis ze by riskoval Toto Wollf supertlent Kimiho a hodil ho hned do hlbokej vody? Ja si myslim ze to nespravi a radsej pocka este jednu sezonu

Neviem, uvidíme. Ale nemá čo stratiť. Na Kimiho sa bude hľadieť ako na nováčika a úplného mladíka, takže sa od neho nebudú hneď čakať zázraky. Rovnako ako od Piastriho prvú sezónu.

Az na to ze Mecleren ked podpisoval Piastriho bol v druhej polke startoveho pola nie ako Mercedes ktory bude v roku 2025 jeden z aspirantov na titul.Kimi je uz niekolko rokov povazovany za mega Talent a to je velky tlak aj na novacika f1. Moze mu to viac poskodit ako dat

Ale Mercedes má Russella, ktorý by to pre sezónu 2025 mal zvládnuť ako overený pilot. A Antonelli sa môže od neho učiť.

1 Like

Ved to moze poskodit Kimiho napredovanie . GR mu nedaruje nic a Kimi ak bude zaostavat za nim tak mu to moze viac uskodit . Uvidime ako sa Toto rozhodne . Ale myslim si ze este daju Kimimu 1 rok v f2

Ja by som si to prial a podla mna by to davalo logiku, ale ja to proste uplne nevidim realne. Ani neviem preco, ale jednoducho viem, ze to Toto nespravi. Da tam Antonelliho, riskne to. Bude to chciet dat na RedBull, jak tam dali Maxa.

1 Like

Uvidime . Je to taka nulova sezona stat sa moze hoci co

A po tej sezone?
Potom sa zbavi Micka, ci nebodaj GR?
To Wolff takmer urcite neurobi.
Ako pise Jos, za A, sam Mickovi tak podla mna neveri a za B, dat ho tam len tak na rok, aby ho potom vysupli? To mi nedava logiku…
Uz bez tak bude mat mozno neskor tazku volbu ak zlanari Maxa.

1 Like

Mickovi meze dat zmluvu len na jednu sezonu a Mick na rozdiel od hoci koho bude za nu vdacny kedze nema miesto. A co sa tyka Maxa . Naco by chcel ziskavat Maxa. Max ma zmluvu a RB ju ma dobre osetrenu. Vykupenie spod zmluvy by bolo velmi , velmi drahe a na co by to Mercedes robil ked ma v zalohe Supertalent desatrocia… Naco by bol dobry Max v Mercedese ked vidia ze s dobrym autom dokaze vyhravat aj GR a porazat Maxa? a to tam budu mat Kimiho Antoneliho. Mick moze byt ako dobra zaplata na rok 2025

Ale top timy nezvyknu hladat zaplatu na jednu jedinu sezonu.
Obzvlast, ak maju v hladaciku nachystaneho, ako sam pises, niekoho koho povazuju za super talent a moze sa ucit v 2025 pred prichodom novych pravidiel v 2026, kedy uz nebude novacik… :slight_smile:
Mickom by skratka nic neziskali, Mick samotny samozrejme ano.

Mercedes potrebuje pilota na rok 2025. Maju supertalent v podobe Antoneliho ale nema este ziadne skusenosti a v f2 je prvu sezonu. Je otazka supnut ho tam hned bez skusenosti s f1 a s malou skusenostou v f2 alebo ho nechat este v f2 este sezonu ? Ano Max Verstapen nebol v f2 ale skocil do f1 hned , ale neisiel rovno do RB ale len do beckoveho Toro roso. kde bol 1 a stvrt sezony.

Iste, je tam aj riziko (ono zase, po ucinkovani/skodach v Haase a dvojrocnej pauze, nie je nerizikovy ani Mick), no nejake skusenosti z F2 uz ma (ako pises, Max tam ani nebol) a dokonca aj z F1, dalsie pribudnu. Ak by sa dostal Kimi este tuto sezonu do Williamsu, vela by to pomohlo, ale ci sa tak stane…

ved to uvidime ako sa rozhodne Toto Wollf. Ale pochybujem ze sa dostane do wiliamsu