PUFF Püsiliige
Doufám, že si všichni vemou triko nowar nebo podobnou sr.čku a vyfotí se na cílovce.
Doufám, že si všichni vemou triko nowar nebo podobnou sr.čku a vyfotí se na cílovce.
Ako Lewis raz povedal “Cash is king” som presvedčený, že keby to bolo niekde kde tak dobre neplatili tak by to už bolo dávno zrušené. Silno pochybujem, že všetci boli za v hlasovaní plus ani jazdci sa k tomu nemôžu vyjadriť do médií.
No piloti stále sedia na meetingu.
Tímy im dali možnosť poradiť sa.
Aký ale asi bude výsledok že !? Nikto ich počúvať nebude
George v mene GPDA spolu s LH a Alonsom (ti dvaja sa toho zjavne chytili namiesto Seba) požadujú meeting s zástupcami Saudskej vlady podľa informácii.
Všetci spoločne sa dohodli len piloti sa ďalej radia ? Taký sú z toho happy ?
To asi dali aj Aramcu že ?
Mimo to to nie je len o okruhu.
Hotely ? Cesty ?
Mimo to trosku to sponzorujú nie
Piloti sa práve radia lebo sú taký happy z toho asi.
Ale no tak čo vám j*be z toho piesku hlavy o múr???
Ja som proti Rusku a vojne
Ale keď sa na to pozriem hoc len geograficky…
Tak Soči je na východnom pobreží Čierneho mora…
Cca 500km od Ukrajinských hraníc od Donecku
A ideme rušiť hej
A tu reálne ešte povedia že majú dym v motoroch Red Buláci…dobre neviem či preháňajú ale je to doslova na skok, veď vidia tie výbuchy…
A prezident FIA a šéf povedia: poďme pretekať, nič sa nestane, cítime sa bezpečne…
Všetci šéfovia tímov sa zhodnú, netreba ani Concordskú dohodu riešiť o väčšine…niiiiič
Pana b*ha to snáď ani nemyslia vážne…
Čo tu všetci stresujete, ideme jazdiť a hotovo…
Ferrari si ide po druhé double, je jasné kto má záujem to zrušiť…
Jasne veď pochopil kto vyvádza.
A ak je pravda že tam patrí aj Lewis a Alonso tak ti ticho nebudú podľa mna.
Prečo ich nenechajú nech si to riešia sami ? Majú na to organizáciu a FIa ju ma rešpektovať.
Prečo tam nabehol? Ukľudniť ich však. Keď útok pokračuje.
Výborne.
Sľúbi im že sa nič nestane. To im pomoze.
Trápny si ty keď ti to je jedno.
Toto ti príde normálne ?
Lebo ? Lebo to či sa bude jazdiť je dôležitejšie ? ■■■■■!
Toto je hrubá čiara za ktorú sa nema ísť.
Ak chce F1 vysielať takéto signály tak Sorry mne to Ok nepríde.
Náhodou byl dobrej
to vzadu nie je slnko hej:)
Viem ale údajne povedal aj to že rozhodnutie jazdcov sa musí rešpektovať.
Problém je že ti sa zjavne nevedia dohodnúť.
Poniektorí evidentne razia teóriu - veď mne sa darí. Alebo neviem čo ich vedie k tomu že sa za 2 hodiny nedohodli a stále tam sedia.
Veď toto by malo byt jasne nie ?
Čo majú strach väčší z Stefana ako z bomby ?
1 odpoveďAle môžu len by museli byt všetci bez výnimiek a to sa nestane.
O tom bezpečnom mieste mám pochybnosti. Navyše piloti nežijú na okruhu
dzien dobry polsky bratu:)
Kvôli tebe si začínam priať, aby sa Ferrari stalo niečo podobné ako Redbullu v Bahraine.
Hovorím celá tá GPDA je len trápna hra F1 na demokraciu !!!
Každý ich ma zjavne hlboko.
Ak je toto pravda a pohlavári tam chodia tlačiť im kaleráby tak Sorry. Money talks.
Momentálne tam podľa mna nemá on ani Stefano čo robiť. A ma počkať na ich rozhodnutie tak ako to oni robia naopak. A nepôjde im tam George zo Sebom skákať do stretnutia a kecat skôr ako sa ich niekto niečo pýta.
Ale cely tento meeting mne príde že ho F1 nechce a snaží sa ho zastaviť.
Teraz majú čakať na čom sa ti 20 bez ktorých idu všetci do riti rozhodnú. Samostatne. Každý za seba. Už akokoľvek ale nech je to ich rozhodnutie.
Prečo sa sakra vždy vserko ich pýtajú ako posledných ? Lenže toto nie je somarina ako kde sú limity trate.
Toto sa práve vyjadril že oni zatiaľ ostávajú. Meeting ale ešte neskončil.
A ?
Arabi nemajú problém s týmto.
To ako stalin - ľudí majú dosť.
My by sme mali mať.
2 odpovedeiba trosku na odlahcenie:) samozrejme v tomto s tebou suhlasim…no uvidime ale sancu zeby nesli moc nedavam
Vedieť vedia len zjavne sa všetci snažia aby to tak nebolo. Tomu ja nerozumiem, ci už sú kompletne trafeny, aj šéfovia tímov.
@Zoolander napodobne počúvať ich nikto nebude zda sa aj keby sa dohodli
Lewis pred chvíľou po hodine a pol vyšiel a vyzeral dosť nespokojne.
(15 znakov)
tak chceli mat tiez ohnivy motor.
Tak jenom doufám, že když tam zítra nebo v neděli něco přiletí, tak to sejme šéfy týmů, Domeniceliho a saudskou královskou rodinu. Hlavně ne piloty prosím! I když, kdyby byli někteří aktivisti co k čemu a nemluvím zdaleka jen o tom největším, tak se šprajcnou, nejezdí a odjedou! A hlavně sepsují v médiích celou organizaci F1! Ptal jsem se minulý týden kamarádky, která je na návštěvě v Miami, co amíci na to co se děje v Evropě a ona, že nic. Že je to nezajímá. To samé mi v zápětí potvrdil spolužák, který tam žije asi 20 let a když jsem mu říkal, že má tady rodinu a kamarády a za humny pafdají bomby, tak on sám mi řekl, že je mu to jedno! Bylo mi z něj na blití. Stejně jako ze všech v F1!
1 odpoveďÚprimne ? Pilotov z toho vynechaj.
Ti eveidentne robia maximum čo sa im da v týchto minútach. A zjavne s tým nesúhlasia. Majú obavy a úplne oprávnene.
Či ich nedonútia pretekať a neprikazu byt ticho je iná pesnička.
Pohlavári už odišli teraz sú dnu šéfovia tímov.
Ale kecy ako ma niekoho sejmut raketa ? Ozaj Sa ukľudní prosím ta.
Tak týmy asi mají spočítané, že je pro ně lepší být za hovada než říct ne. Přitom ten, kdo by vystoupil proti, by v očích široké veřejnosti hodně povýšil. I když je pravda, že lidi rychle zapomínají a za pár týdnů by se o tom nevědělo.
Jsem zvědav na sponzory jak jsou spokojeni, že se s jejich jménem spojuje schvalování války a bombových útoků.
Piloti mají palec nahoře.
Btw. Závod bude. Smutné
Horner to povedal tiež Práve čítam
Som sklamaná.
A piloti sú zjavne v tomto športe houby, rovnako ako ich názory.
4!!! hodiny boli zjavne proti a F1 si aj tak urobí svoje.
Toto je výsmech im samotným keď nič ine. A potom majú mať dôveru vo vedenie.
Toto je snáď väčšia fraška ako AD keď sú takto ignorovaní.
1 odpoveďAlespoň se o tom všem začne trochu více mluvit a F1 bude vědět že u jezdců si už hrajou s ohněm.
Bol by som zvedavy kolko saudi pustili zilou. Neverim, ze pocas rokovani o zmluve nebola na stole otazka bezpecnosti a jej garancie. Piloti a clenovia timov maju opravene obavy. Stat sa este moze vselico.
Dva přední představitelé CZSK F1 v plné parádě.
Měsíc se tady bijou v prsa o Ukrajinu. A pak napíšou toto.
Zejména Richtr.
Noo, tak si si pokecala a choď už drichmať. Koho to zaujíma? Tvoj názor má hodnotu p.r.d.u.
Ja súhlasím - toto je už len zlatý klinec
zo sportoveho hladiska zrusenie vikendu zahra do karat Mercedesu.
Z politickeho hladiska je bordel v Yemene a utoky na saudsku ropnu infrastrukturu vyhodny pre Iran a specialne teraz jeho botoxoveho kamarata na severe. Iran je v Jemene rovnako velky hrac ako Saudi, ak nie vacsi.
Zevraj súhlasili aj piloti. Dohodli sa - takze väčšina musela byt za tým pádom.
Údajne im dali dostačujúce záruky.
Keď povedia no tak Ok!
Len čo tam trvalo 4 hodiny ?
Cirkus !!!
Toto je vtip od BBC že ?
Fake News - lebo to nemôže byt reálne že nie ? V roku 2022. To ja verím že je novinárska kačica len z emócii. Inak sa to nedá vysvetliť.
(Saudi Arabian Grand Prix will go ahead after missile attack - BBC Sport)
Eisele je spodek a taký náš bulvárny narcis…