Veľká cena Saudskej Arábie pokračuje podľa plánu | Magazín F1 - F1online.sk

tak chceli mat tiez ohnivy motor.

1 Like

Tak jenom doufám, že když tam zítra nebo v neděli něco přiletí, tak to sejme šéfy týmů, Domeniceliho a saudskou královskou rodinu. Hlavně ne piloty prosím! I když, kdyby byli někteří aktivisti co k čemu a nemluvím zdaleka jen o tom největším, tak se šprajcnou, nejezdí a odjedou! A hlavně sepsují v médiích celou organizaci F1! Ptal jsem se minulý týden kamarádky, která je na návštěvě v Miami, co amíci na to co se děje v Evropě a ona, že nic. Že je to nezajímá. To samé mi v zápětí potvrdil spolužák, který tam žije asi 20 let a když jsem mu říkal, že má tady rodinu a kamarády a za humny pafdají bomby, tak on sám mi řekl, že je mu to jedno! Bylo mi z něj na blití. Stejně jako ze všech v F1!

Úprimne ? Pilotov z toho vynechaj.
Ti eveidentne robia maximum čo sa im da v týchto minútach. A zjavne s tým nesúhlasia. Majú obavy a úplne oprávnene.

Či ich nedonútia pretekať a neprikazu byt ticho je iná pesnička.
Pohlavári už odišli teraz sú dnu šéfovia tímov.

Ale kecy ako ma niekoho sejmut raketa ? Ozaj Sa ukľudní prosím ta.

Vyjadrenie Este nie je ale mám dojem že ich donútia pretekať. Toto nezrušia.

Meeting sa práve skončil - o 2:30 ráno.

Russell odišiel po 4 hodinách z meetingu jazdcov na stretnutie zo sefstvom.
Zjavne rozladeny a odmietol čokoľvek povedať.

Myslím že je rozhodnuté.

Tak týmy asi mají spočítané, že je pro ně lepší být za hovada než říct ne. Přitom ten, kdo by vystoupil proti, by v očích široké veřejnosti hodně povýšil. I když je pravda, že lidi rychle zapomínají a za pár týdnů by se o tom nevědělo. :slight_smile:

Jsem zvědav na sponzory jak jsou spokojeni, že se s jejich jménem spojuje schvalování války a bombových útoků.

Piloti mají palec nahoře. :+1:
Btw. Závod bude. :slight_smile: Smutné

Je to už oficiálne ?

Albert Fabrega

@AlbertFabrega

Confirmado , habrá carrera Confirmed. Race goes on

Horner to povedal tiež Práve čítam

Som sklamaná.

A piloti sú zjavne v tomto športe houby, rovnako ako ich názory.
4!!! hodiny boli zjavne proti a F1 si aj tak urobí svoje.

Toto je výsmech im samotným keď nič ine. A potom majú mať dôveru vo vedenie.

Toto je snáď väčšia fraška ako AD keď sú takto ignorovaní.

Alespoň se o tom všem začne trochu více mluvit a F1 bude vědět že u jezdců si už hrajou s ohněm.

Piloti jsou cucáci, prakticky jsou k ničemu.
Tyhle korporáty ovládají jiní pánové, jiní panáčci a mafiáni. Lepší nevědět :slight_smile:

Absolútne zjavne.

Ja nemám ozaj slov.

Bol by som zvedavy kolko saudi pustili zilou. Neverim, ze pocas rokovani o zmluve nebola na stole otazka bezpecnosti a jej garancie. Piloti a clenovia timov maju opravene obavy. Stat sa este moze vselico.

Dva přední představitelé CZSK F1 v plné parádě.
Měsíc se tady bijou v prsa o Ukrajinu. A pak napíšou toto. :slight_smile:
Zejména Richtr.

■■■■■■■■■■■■■■

Števo mna dnes sklamal opakovane. Dosť podporoval a tlačil diskusiu do extrému. Aj keď vlastne sám nevie čo chce.

Richter tam som nemala ideály dávnejšie v niektorých jeho názoroch.

Noo, tak si si pokecala a choď už drichmať. Koho to zaujíma? Tvoj názor má hodnotu p.r.d.u.

podla mna je ten okruh viac nebezpecny ako riziko raketoveho utoku.

Ja súhlasím - toto je už len zlatý klinec

zo sportoveho hladiska zrusenie vikendu zahra do karat Mercedesu.
Z politickeho hladiska je bordel v Yemene a utoky na saudsku ropnu infrastrukturu vyhodny pre Iran a specialne teraz jeho botoxoveho kamarata na severe. Iran je v Jemene rovnako velky hrac ako Saudi, ak nie vacsi.

Zevraj súhlasili aj piloti. Dohodli sa - takze väčšina musela byt za tým pádom.

Údajne im dali dostačujúce záruky.
Keď povedia no tak Ok!
Len čo tam trvalo 4 hodiny ?

Cirkus !!!

image