Veľká cena Saudskej Arábie pokračuje podľa plánu | Magazín F1 - F1online.sk

Viem ale údajne povedal aj to že rozhodnutie jazdcov sa musí rešpektovať.

Problém je že ti sa zjavne nevedia dohodnúť.

Poniektorí evidentne razia teóriu - veď mne sa darí. Alebo neviem čo ich vedie k tomu že sa za 2 hodiny nedohodli a stále tam sedia.

Veď toto by malo byt jasne nie ?

Čo majú strach väčší z Stefana ako z bomby ?

ale biznis musi ist takze cuvnut nemozu zial…ostava len dufat ze sa im nic nestane

Ale môžu len by museli byt všetci bez výnimiek a to sa nestane.

O tom bezpečnom mieste mám pochybnosti. Navyše piloti nežijú na okruhu

bialy2

dzien dobry polsky bratu:)

Kvôli tebe si začínam priať, aby sa Ferrari stalo niečo podobné ako Redbullu v Bahraine.

Podľa Flightradaru to vyzerá, že pred pár minútami bolo otvorené letisko

Hovorím celá tá GPDA je len trápna hra F1 na demokraciu !!!

Každý ich ma zjavne hlboko.

Ak je toto pravda a pohlavári tam chodia tlačiť im kaleráby tak Sorry. Money talks.

Momentálne tam podľa mna nemá on ani Stefano čo robiť. A ma počkať na ich rozhodnutie tak ako to oni robia naopak. A nepôjde im tam George zo Sebom skákať do stretnutia a kecat skôr ako sa ich niekto niečo pýta.

Ale cely tento meeting mne príde že ho F1 nechce a snaží sa ho zastaviť.

Teraz majú čakať na čom sa ti 20 bez ktorých idu všetci do riti rozhodnú. Samostatne. Každý za seba. Už akokoľvek ale nech je to ich rozhodnutie.

Prečo sa sakra vždy vserko ich pýtajú ako posledných ? Lenže toto nie je somarina ako kde sú limity trate.

Toto sa práve vyjadril že oni zatiaľ ostávajú. Meeting ale ešte neskončil.

A ?

Arabi nemajú problém s týmto.
To ako stalin - ľudí majú dosť.

My by sme mali mať.

formula rychlo ide…tu tazko trafia:)

Hahahahahaha akože vtipne ?

iba trosku na odlahcenie:) samozrejme v tomto s tebou suhlasim…no uvidime ale sancu zeby nesli moc nedavam

Tak minimálne to znamená, že ľudia okolo F1 vedia opustiť mesto a dopraviť sa domov. Čo znamená zrušenie bezletovej zóny z pohľadu prebiehajucej vojenskej operácie si netrúfam povedať.

1 Like

Vedieť vedia len zjavne sa všetci snažia aby to tak nebolo. Tomu ja nerozumiem, ci už sú kompletne trafeny, aj šéfovia tímov.

@Zoolander napodobne počúvať ich nikto nebude zda sa aj keby sa dohodli

Lewis pred chvíľou po hodine a pol vyšiel a vyzeral dosť nespokojne.

:slightly_smiling_face: :smiling_face_with_tear: (15 znakov)

tak chceli mat tiez ohnivy motor.

1 Like

Tak jenom doufám, že když tam zítra nebo v neděli něco přiletí, tak to sejme šéfy týmů, Domeniceliho a saudskou královskou rodinu. Hlavně ne piloty prosím! I když, kdyby byli někteří aktivisti co k čemu a nemluvím zdaleka jen o tom největším, tak se šprajcnou, nejezdí a odjedou! A hlavně sepsují v médiích celou organizaci F1! Ptal jsem se minulý týden kamarádky, která je na návštěvě v Miami, co amíci na to co se děje v Evropě a ona, že nic. Že je to nezajímá. To samé mi v zápětí potvrdil spolužák, který tam žije asi 20 let a když jsem mu říkal, že má tady rodinu a kamarády a za humny pafdají bomby, tak on sám mi řekl, že je mu to jedno! Bylo mi z něj na blití. Stejně jako ze všech v F1!

Úprimne ? Pilotov z toho vynechaj.
Ti eveidentne robia maximum čo sa im da v týchto minútach. A zjavne s tým nesúhlasia. Majú obavy a úplne oprávnene.

Či ich nedonútia pretekať a neprikazu byt ticho je iná pesnička.
Pohlavári už odišli teraz sú dnu šéfovia tímov.

Ale kecy ako ma niekoho sejmut raketa ? Ozaj Sa ukľudní prosím ta.

Vyjadrenie Este nie je ale mám dojem že ich donútia pretekať. Toto nezrušia.

Meeting sa práve skončil - o 2:30 ráno.

Russell odišiel po 4 hodinách z meetingu jazdcov na stretnutie zo sefstvom.
Zjavne rozladeny a odmietol čokoľvek povedať.

Myslím že je rozhodnuté.

Tak týmy asi mají spočítané, že je pro ně lepší být za hovada než říct ne. Přitom ten, kdo by vystoupil proti, by v očích široké veřejnosti hodně povýšil. I když je pravda, že lidi rychle zapomínají a za pár týdnů by se o tom nevědělo. :slight_smile:

Jsem zvědav na sponzory jak jsou spokojeni, že se s jejich jménem spojuje schvalování války a bombových útoků.

Piloti mají palec nahoře. :+1:
Btw. Závod bude. :slight_smile: Smutné