Garážníci začínali s deseti nadšenci.
Dnes tam mají jenom ajťáků mnohonásobek , kteří na žádnou skutečnou práci ani nesáhnou. Samozřejmě chápu, že současné formule se nedají s vozy od garážníků srovnávat, ale je důvod, aby byly tak moc složité? Vždyť honba za tisícinami stojí miliardy, ale divák si závody více stejně nevychutná. Spíše naopak. Čím složitější technika, tím nudnější závody.
Ale on nikdo nikomu nebrání, aby měl 100 zaměstnanců.
Jen to jaksi nejde.
A o co vlastně jde? Ať si každej zaměstná lidí, kolik potřebuje.
Však máme stropy, takže limit existuje.
Puffe mam opacny nazor.
Futbal hra 11 hracov a to v kazdom teame a kazdej lige.
V F1 stoji 2000 hracov Mercedesu proti 800 hracom Alpine.
Zrovnal by som to a zastropoval.
Tento môj nazor poznas.
Nerozumiem. Kazde auto am obmedzeny pocet suciastok na sezonu. Vacsina teamov uz tie suciastky pouzila a teraz iba rotuje ktoru kedy pouziju. Preco by mal strajk vo fabrike na motory, ohrozit team ktory tie motory uz ma?
A na trati má každý tým 2 jezdce.
Měl Slovan Bratislava ve fotbale 1000 zaměstnanců?
Nemal Puffe.
To je snad nieco ine co si pisal.
Zamestnanci v F1 vyvijaju jedno auto a ich pocet priamo suvisi s tym, kde sa na rošte nachadza.
Zamestnanci vo futbale nemaju taky vplyv, alebo mas dojem ze Man vyhrava rok co rok ligu majstrov ?
Inak som bol vcera vecer na Slovane a bola to paráda.
Však zastropuj zaměstnance.
Akorát budou jezdit asi 3 týmy. Protože ten tvůj motor, který si můžeš na pohodu koupit, musí někdo vyrobit.
@Jozef_Chroustal @Ferda a ostatní
Bez těch typických “frantíků” a jejich revoluce byste žili v absolutní monarchii a nebyli z vás občané, nýbrž poddaní.
A nic na tom nemění ani závodník Ferdinand Zvonimir Maria Balthus Keith Michael Otto Antal Bahnam Leonhard Habsburg-Lothringen, který by v takovém případě rozhodně nebyl automobilovým závodníkem.
Ale je fakt, že před bordelem údajné “demokracie” bych dal přednost návratu Josefa II.
Alpine malo podpisat Doohana
Tolko novacikov to budu nehody
Můžu pouze zopakovat své poznání.
Narodil jsem se dostatečně dlouho po válce, kdy už všichni měli kde bydlet a nikdo netrpěl hladem. Taky lidé měli k sobě mnohem blíže než dnes.
Měl jsem možnost cestovat po světě i svobodně podnikat.
To vše s dostatečnou lékařskou péči i sociálním zabezpečením, které nám většina světa může těžce závidět.
Taky jsem měl to štěstí, že jsem se narodil do velice přívětivého klimatického pásma, ale hlavně jsem nikdy nemusel zakusit ukrutnost války, kterou současná vláda tak nesmyslně podporuje.
Tohle podepisuji.
Bohužel se dnes vše hroutí jako domeček z karet. Evropa je v… sama vlastní vinou. Ale dělá na tom už hodně dlouhou dobu.
Jsem zvědavý, kolik okruhů F1 v Evropě přežije ekonomické řádění Green Dealu.
Ale třeba budou zaměstnanci okruhů taky stávkovat… Grin…
Mario neváhej a začni jednat. Dokud je příležitost.
Pokud bude Alpine stávkovat, jak se to při současných výkonech pozná ?
A za co vlastně chtějí stávkovat? Že za 13 let vývoje motoru jsou pořád pozadu?
Třeba za snížení platů, protože si současné platy nezaslouží, co já vím .
Viděls? https://www.youtube.com/watch?v=d2pBTiV4rO4
To je nějaký tetris s Antonellim.
No však. Už nám těch volných míst zase ubylo, tak jsem zvědavá.
Já si myslím, že jestli se Mercedesu podaří ulovit Emila, tak si Kimi ještě bude muset počkat. Leda by mu Mercedes domluvil fleka třeba v Alpine jako protihodnotu za motory.