Zvyšok sezóny Alpinu je v ohrození. Zamestnanci vo Viry pohrozili štrajkom | Magazín F1 - F1online.sk

Vedenie Alpinu si môže vydýchnuť, že je pred nami letná prestávka. Voľné týždne totiž budú potrebovať na rokovania so zástupcami svojich zamestnancov, ktorí po správach o ukončení motorového programu vo Formule 1 hrozia štrajkom. Jednou z možností je, že po letnej pauze prestanú pracovať na pohonných jednotkách a monoposty tak nebudú môcť pretekať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/166608/zvysok-sezony-alpinu-je-v-ohrozeni-zamestnanci-vo-viry-pohrozili-strajkom

Naozaj smutny pohlad na upadok tejto znacky.
Pritom schopnych ludi tam musia mat, aj prostriedky a infrastrukturu, ale manazment/vedenie to uz dlhodobo nezvlada a vidime vysledok…

4 Likes

Typicky frantici.
Zablokovat letiska, zeleznicu, porozbijat vyklady obchodov, povypalovat auta …

V beduínské Francii jsou stávky na denním pořádku. Nemyslím si, že by na další chod motorárny o pár kusech zaměstnanců měla nějaká stávka vliv.

ti sikovnejsi pravdepodobne skoncia povacsine v Audi.

3 Likes

Jenže by se museli vystěhovat z Francie a to může být docela překážka.

Proč by to byla překážka?

Spis to vypada na konec Renault programu F1, vypada to na prodej, bude zajimavy sledovat jakou roli v tom bude hrat Flavio, take muze prijit cas Andrettiho.

Piastri a Alonso měli vlastně štěstí, že se k jim management zachoval tak, jak se zachoval. Už v te době se to ukazovalo, jako problém a neschopnost

Protože zájem může být pro pár inženýrů. Běžných zaměstnanců je všude dost.

No, s tím bych nesouhlasil, to by nebylo x tisíc neobsazenych pozic, ale dejme tomu. Stěhování z Francie do Švýcarska není určitě problém

Zaměstnanci jsou naštvaní, že neumí udělat svou práci a chtějí je nahradit něčím lepším.
Aneb dnešní doba v kostce.

Kvůli stropům přišlo o práci už hodně zaměstnanců. Těch 350 lidí je opravdu pouhá kapka v moři.

Ano, je to tak, Ocon tiez asi neplace ze odchadza do Haasu.
Gaslyho mi je ale luto, snad na to az privelmi nedoplati…

2 Likes

PUFF
Püsiliige

dec '22
Nevzdal, 2026 top4 v konstruktérech. Bedna šampáňa.

Hele, co na mě vyskočilo :grinning:
Bývala s tebou větší sranda…

Kde si přišel na to, že tymy propouštěli, kvůli stropům?

Už se těšíme. :slightly_smiling_face:
RedBull mimo top3 a mám bedynku…
Ještě s @Ferda

2 Likes

Top 4 Puffíku :point_up:

Od smíchu mi tečou slzy…
Tyhle flashbacky jsou bezva věc.

Nějak slevujes na to, že říkáš, že jsou top1. :stuck_out_tongue::grin:

1 Like

Když si to pročteš, tak já navrhoval top 3 a ty jsi chtěl top 4…
To je na tom to nejvtipnější.
Sázka padla na top 4, kývnul bych tenkrát i na top 2 :wink:.
A jen aby nedošlo k mýlce, bedna šampáňa neznamená Bohemku.
Šampaňské je jenom jedno :sunglasses:.