Zvládne Cunoda jazdu v Red Bulle RB21? Japonec tvrdí, že na simulátore nemal problémy | Magazín F1 - F1online.sk

V Japonsku je už noc. Júki Cunoda počas nej azda ani veľa nepospí, keď si uvedomí, že už v piatok si splní svoj dlhoročný sen a prvýkrát sa posadí do monopostu Red Bullu ako jeho oficiálny jazdec. Tento príbeh však nemusí mať rozprávkový koniec. Davy fanúšikov ho síce v Suzuke privítajú, no privíta ho rovnako vrúcne aj monopost RB21?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193080/zvladne-cunoda-jazdu-v-red-bulle-rb21-japonec-tvrdi-ze-na-simulatore-nemal-problemy

Dojede Tsunoda lépe než úspěšnější jezdec Rubidia?

• Ano
  • Ne
  • Nedojede až do cíle

0 účastníci

Dobrá anketa :slight_smile: Já teda dávám ano, ale sázet na to bych fakt nechtěl, to by byly strašně nejisté peníze.
Ale tak intuitivně mám pocit, že by to nemusel být vyložený malér a že by se do toho tempa cca 0,4s na kolo za Maxem dostat mohl.
No každopádně zase další zajímavý příběh k sledování :slight_smile:

Děkuji za uznání.
Udělal jsem chybu, že jsem do ankety nevložil otázku zda věříme více Tsunodovi, nebo Red Bullu. Sice je otázka tak trochu skrytá v porovnání jezdců z Rubidia, ale chybí tam razance.
Jestli RB Yúkiho nepotopí, tak se zajímavý příběh psát teprve začne. :wink:

A budeš držet hlídku na první trénink, abys pak nám ospalcům poreferoval, jak to Júki zvládnul :slight_smile: ?

Budu se snažit, ale měl jsem teď dva hodně perné dny a zítra odpoledne mě čeká další, takže si budík ani nezapínám a ponechávám F1 svému osudu.

Dúfam Evi že si ráno privstaneš. S Ferdom rátam😃

Jako že by ses po dvou náročných dnech samovolně vzbudil v půl páté? To by mě snad ani nenapadlo. To je zároveň odpověď @landofan - ani náhodou :smile: ! Jsem sice zvědavá, ale počítala jsem s obětavostí jiných členů fóra…

1 Like

Budik nastaveny. Tak budeme fandiť aj za teba :smiley:

2 Likes

Já Ti věřím :smile: ! Připojím se samozřejmě v tu lidštější hodinu na FP2… Škoda, že nejsou žádné doprovodné soutěže, ale aspoň pořád nekoukáme na televizi.

1 Like

Jasné. Pospi si. Aj tak reál time je až druhý tréning.

1 Like

Někdy když jsem přetažený, tak moc dobře nespím. Ale u zvuku formulí usínám docela spolehlivě. :smile:

Takže vlastně usneš až v těch 4.30, nebo kolik to je :smile: ?

Jedna z možných variant to je. :grin:

2 Likes