Zrodila sa nám formulová nenávisť? Lawson „vyfakoval“ Péreza | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson prišiel do cieľa VC USA len jedenásť sekúnd za Sergiom Pérezom a v čase pred VC Mexika sa o ňom začalo hovoriť ako o nástupcovi Mexičana v Red Bulle. Liam to asi vnímal, pretože keď sa naňho domáci miláčik dotiahol v nedeľných pretekoch, nasledoval poriadne ostrý súboj.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176932/zrodila-sa-nam-formulova-nenavist-lawson-vyfakoval-pereza

Perez hlavně končí a Lawson si teď přijde nesmrtelný. V každém případě to co předvádí Perez je na okamžitý ručník.

1 Like

Lawson parada. :heart:

Toto su suboje, ktore chceme vidiet. Tvrda, ale ferova obrana a spravne bez trestu. A tak isto emocie, ktore chceme vidiet.

Ak Perez o niekom tvrdi, ze je idiot, tak asi si nevidi na spicku nosa. A hlavne nie je v pozicii, aby na kohokolvek hovoril cokolvek. Je v pozicii, v ktorej ma cusat a suchat nohami alebo sa pokusit dostat do ineho timu a dobrovolne opustit RB, lebo toto uz nie je ani pre jeho pripadnu buducnost v inej serii dobre. :slight_smile:

Perez ani nevidí že o pol metra minul štartovací box…
a ešte sa ide o tom dohadovať :see_no_evil:.
Toto je už hanba pre celú Formulu 1.
Toto už ani nie je pozícia platiča. Pretože typický platič je v malom chudobnom tíme od ktorého závisí existencia stajne. A pri platičovi zvyčajne niekto talentovanejší, od ktorého sa čaká že doručí nejaké výsledky.
Ale aby sa takto správal tým, ktorý má majstrovské ambície???
Veď Red Bull si roky budoval pozíciu medzi etablovanymi tímami a v pomerne krátkom čase ich začal poražať a získavať tituly.
Teraz sa správajú ako tím s mafiánskym zakulisím, kde sponzori diktujú kto má kúpenú sedačku a nedovolia za žiadnych okolností zmenu…
Už som to pisal minule…nech Pereza prehodia s Lawsonom…Checo zostane v rodine Red Bull aj s jeho marketingovou hodnotou pre latino trh a všetko bude o.k. Veď je jedno či je 16-ty v Red Bull-e alebo tiež posledný v RB…:wink:

1 Like

co Perez riesi?? Chcel ho obist stylom “idem, uhni!” alebo ako si to predstavoval? Nic neferove tam zo strany Law nebolo, skor naopak, Perez sa ho tam snazil vytlacat rovnako ako to robi ujo Maxo. A to strednoprstove video je tak nekvalitne, ze nevidno, ktory prst mu ukazal :slight_smile: Treba lepsi zaber.

1 Like

Pérez sám nepatří k zrovna čistým jezdcům, i když v současné době je to snad to poslední, co mi na něm vadí.

1 Like

Takhle to dopadne, když je člověk nesoudný, odmítá vidět skutečnost a ožívá drogy.

lenze jemu ide o udrzanie sa na gride. tam uz podla mna carlos slim taha dlho za nitky

Péro by měl vystřízlivět. Včera se tam motal jako nudle v bandasce. Spíše dělal ostudu, než aby se před svým rodným lidem ukázal, že na F1 ještě má a kartáčem od nováčka si taky vůbec nešplhnul.
Musím přiznat, že mi včera bylo Péra hodně líto.