Hladká jazda Mercedesu za ďalšou pole position dostala v sobotu vážne trhliny. V Q3 sa očakávalo, že George Russell a Kimi Antonelli opäť odskočia a po štarte z prvého radu ich v nedeľu čaká tvrdá defenzíva proti raketovému štartu Ferrari. Avšak nechýbalo veľa a Scuderii by nechtiac pomohol samotný Mercedes, ktorý mal s Georgeom Russellom prvé vážnejšie technické problémy.
Bateria prázdna a pneumatiky studené a skončí druhý… myslím že je po sezóne, toto je tak priepastný rozdiel pred zbytkom, že budeme vidieť iba akciu ktorú Mercedes dovolí, či zinscenuje… keď sa Antoneli vždy dostáva z 10 miesta dopredu a o pár kôl je druhý, znamená že maju oveľa vačšiu rýchlosť ako Russel vpredu ukazuje… snáď sa aspoň dotiahnu nechcem vidieť ďalšiu sezónu, kde jeden vyhrá 20 VC…
@Mikina Russell stale minimalne o level vyssie ako Antonelli. To je realita. Je tam rozdiel ako Hamitlon vs Bottas. Snad sa Kimi chyti, ale momentalne je standardne o 3 desatiny pomalsi.
Samozrejme viem čo hovorím. George mal technický problém, málo času, studené pneu, prázdnu baterku. Aj tak porazil všetky konkurenčné tímy. Keby mal všetko optimálne, rozpráši všetkých súperov. Auto na to rozhodne má a jazdecké umenie tiež.
Prepáč. Ja píšem o tom, čo je v článku. Nevedel som že ty s grahamom o niečom inom. Že som na teba odpovedal - len preto že si napísal o technickom probléme.