Zoznam problémov Georgea Russella: Poľahky som mohol štartovať desiaty | Magazín F1 - F1online.sk

Hladká jazda Mercedesu za ďalšou pole position dostala v sobotu vážne trhliny. V Q3 sa očakávalo, že George Russell a Kimi Antonelli opäť odskočia a po štarte z prvého radu ich v nedeľu čaká tvrdá defenzíva proti raketovému štartu Ferrari. Avšak nechýbalo veľa a Scuderii by nechtiac pomohol samotný Mercedes, ktorý mal s Georgeom Russellom prvé vážnejšie technické problémy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229418/zoznam-problemov-georgea-russella-polahky-som-mohol-startovat-desiaty

@GRAHAM pamätaj moje slová…

tak to netrvalo ani dva víkendy a prvé technické problémy sú tu… :grinning_face:

Také mrzuté. Kvôli technickým problémom skončil Mercedes 1 a 2. Teraz si predstavme o koľko lepší výsledok mohli dosiahnuť keby tie problémy nemali.

2 lajkov

Bateria prázdna a pneumatiky studené a skončí druhý… myslím že je po sezóne, toto je tak priepastný rozdiel pred zbytkom, že budeme vidieť iba akciu ktorú Mercedes dovolí, či zinscenuje… keď sa Antoneli vždy dostáva z 10 miesta dopredu a o pár kôl je druhý, znamená že maju oveľa vačšiu rýchlosť ako Russel vpredu ukazuje… snáď sa aspoň dotiahnu nechcem vidieť ďalšiu sezónu, kde jeden vyhrá 20 VC…

2 lajkov

Startovat zítra 10, tak by stejně vyhrál, v pohodě.

3 lajkov

Je to drama.

@Mikina Russell stale minimalne o level vyssie ako Antonelli. To je realita. Je tam rozdiel ako Hamitlon vs Bottas. Snad sa Kimi chyti, ale momentalne je standardne o 3 desatiny pomalsi.

3 lajkov

A vieš vôbec o čom je reč?

Alebo si len tak trepol?

Myslím že Antonelli pro Russella ani není jako býval Bottas pro Hama, tam ten GAP byl menší.

2 lajkov

Ne to není joke, opravdu se Toto přiznal k tomu, že nedodržují kompresní poměr cíelně během jízd

1 lajk

Samozrejme viem čo hovorím. George mal technický problém, málo času, studené pneu, prázdnu baterku. Aj tak porazil všetky konkurenčné tímy. Keby mal všetko optimálne, rozpráši všetkých súperov. Auto na to rozhodne má a jazdecké umenie tiež.

Takže nevieš o čom hovorím. Tak načo sa pcháš do cudzích rozhovorov, keď nemáš šajnu?

Prepáč. Ja píšem o tom, čo je v článku. Nevedel som že ty s grahamom o niečom inom. Že som na teba odpovedal - len preto že si napísal o technickom probléme.

1 lajk

Je to náhoda, fňukaní je potřeba nechat jiným. :grin:

Jó, tak náhoda říkáš :thinking:

Náhoda bolo to, že sa mu to stalo v Q a nie v pretekoch, tam by to už nerozjadil.

No nič, budeme to monitorovať… :grinning_face:

Takhle z obrazovky máš výbornej přehled …jak jsou věci v realitě. :wink:

Fňukání monitoruj přímo tady v diskuzi. :grin:

Pokud Russell letos neziska titul, mel by protoze mu v tom nic nebrani zrejme ho nahradi Lewis.