Zostáva! Fernando Alonso predĺžil zmluvu s Aston Martinom | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Že by byl Damon takovej hater? :grimacing:

2 Likes

Podle místních měřítek asi jo :grinning: ale reálně všichni viděli, jak Vettel výkonnostně po 2018 odpadl, to tak je. Stejně, jako když Majkl se vracel do F1 s Mercedesem, tak to prostě nebylo ono, to se prostě stává, není potřeba naplekovat ty, kteří o tom píšou

2 Likes

Bude potřebovat Voodoo Vettel panenku a pár špendlíků…:sweat_smile:

2 Likes

Teď je terčem Alonso, že neměl cojones nebo proč by měl dostavat nabídku od RB, či že nebude už jezdit s Hondou😀

2 Likes

Když má titul s Toyotou proč si ho nedát i s Hondou! :hugs:

2 Likes

To hrotíš, vždyť nejde o vraždění v Gaze :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Sainz pôjde z dlhodobo druhého najrýchlejšieho teamu, nie je žiaden nováčik, každý vie, čo od neho čakať. Jeho skúsenosti sa budú hodiť každému. Otázka je, koľko si zapýta :slight_smile:

No a Sainz je v pozici, aby si tohle diktoval? já si to nemyslím upřímně, z pohledu top týmů určitě ne. U středopolařů nebo konce pole možná, ale je to pro něj volba?

1 Like

Aktuálne je v dobrej pozícii. Ak sa nemýlim, jediný voľný víťaz VC na budúci rok. Na druhej strane, dobrých tímov ostalo málo.

2 Likes

Aha, já právě myslel, že je to podobný… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

No, vzpomínám si jak tu jeden psal že Alonsem do Astonu by si akorát platili tu nejlepší reklamu na světě kde by nadával na auto v každém druhém závodě a že tak blbý není ani Lawrence Stroll. Nemluvě o jeho tutoringu. No a máme tu dva úspěšné roky, nastupující Hondu a Alonsovo další víceleté prodloužení i se smlouvou za jezdecký horizont :sunglasses:

Teď už můžeme jen v klidu sledovat progres týmu :green_heart:

2 Likes

Kdyby mi někdo na mém začátku řekl, že Alonso bude ve F1 minimálně do 45 let a bude stále považovaný za top top sílu? Wow. Za chvili vážně ani ten měsíc nebude vypadat nerálně… :relieved:
Přehoupnem se do další éry F1, kolikátý už…? :innocent:

1 Like

Progres Astonu od té doby co přišel Alonso je že mají cca třetinu bodů proti loňsku.
Takzvaná Alonsova křivka :chart_with_downwards_trend:

To jo, čas běží ale tohle jako by nějakým zázrakem zastavilo čas. Jako před 10 lety nemyslitelné. Vzpomeň si na Mika jak řval že na to Alonso nemá už dávno, a bum, stále tam je s jeho úrovní a další smlouva :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Alonso je prostě inspirací, pro nás, i pro piloty. Bottas už opakovaně říkal, že díky Alonsovi se nebojí o budoucnost. :blush:
Jinak si vzpomínám, jak Alonsův fyzioterapeut říkal, že Alonso může jezdit do 39, když přestoupil do McLarenu 2015 myslím, a v té době to bylo vlastně taky brané jako crazy, že jo… :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Sainz musí do Mercedesu, Antonelli si počká v F2 nebo ve Williamsu :man_shrugging: Vždyť je to nesmysl aby Antonelli nastoupil rovnou k Mercedesu.

2 Likes

Toto je asi najpravdepodobnejsie… Resp najlogickejsie myslim… Mladý je este neskúsený. Tento rok f2 nabuduci Williams ak tak a potom sa uvidi :man_shrugging:

Wolff se v tomto chová ale divně, místo aby mladého zbavoval tlaku tak to na něj hází vidlemi :smile: Chápu že chce mít třeba vlastního Maxe ale takhle nuceně mi to hlava příliš nebere.

Mne pride wolff strateny. Proste od 22 su v prdeli a nie a nie sa z toho dostat. Hamik im vypalil rybnik a teraz sa to snazi nejak zapchat, ale mam pocit ze ak nepodpise sainza tak to bude iba horšie. Do konca 25. A ani im moc neverim v omnoho lepsie auto na dalsi rok :man_shrugging: skor by som ich hodil na 4-5 miesto v dalsom roku