Že by byl Damon takovej hater?
Podle místních měřítek asi jo ale reálně všichni viděli, jak Vettel výkonnostně po 2018 odpadl, to tak je. Stejně, jako když Majkl se vracel do F1 s Mercedesem, tak to prostě nebylo ono, to se prostě stává, není potřeba naplekovat ty, kteří o tom píšou
Bude potřebovat Voodoo Vettel panenku a pár špendlíků…
Teď je terčem Alonso, že neměl cojones nebo proč by měl dostavat nabídku od RB, či že nebude už jezdit s Hondou😀
Když má titul s Toyotou proč si ho nedát i s Hondou!
To hrotíš, vždyť nejde o vraždění v Gaze
Sainz pôjde z dlhodobo druhého najrýchlejšieho teamu, nie je žiaden nováčik, každý vie, čo od neho čakať. Jeho skúsenosti sa budú hodiť každému. Otázka je, koľko si zapýta
No a Sainz je v pozici, aby si tohle diktoval? já si to nemyslím upřímně, z pohledu top týmů určitě ne. U středopolařů nebo konce pole možná, ale je to pro něj volba?
Aktuálne je v dobrej pozícii. Ak sa nemýlim, jediný voľný víťaz VC na budúci rok. Na druhej strane, dobrých tímov ostalo málo.
Aha, já právě myslel, že je to podobný…
No, vzpomínám si jak tu jeden psal že Alonsem do Astonu by si akorát platili tu nejlepší reklamu na světě kde by nadával na auto v každém druhém závodě a že tak blbý není ani Lawrence Stroll. Nemluvě o jeho tutoringu. No a máme tu dva úspěšné roky, nastupující Hondu a Alonsovo další víceleté prodloužení i se smlouvou za jezdecký horizont
Teď už můžeme jen v klidu sledovat progres týmu
Kdyby mi někdo na mém začátku řekl, že Alonso bude ve F1 minimálně do 45 let a bude stále považovaný za top top sílu? Wow. Za chvili vážně ani ten měsíc nebude vypadat nerálně…
Přehoupnem se do další éry F1, kolikátý už…?
Progres Astonu od té doby co přišel Alonso je že mají cca třetinu bodů proti loňsku.
Takzvaná Alonsova křivka
To jo, čas běží ale tohle jako by nějakým zázrakem zastavilo čas. Jako před 10 lety nemyslitelné. Vzpomeň si na Mika jak řval že na to Alonso nemá už dávno, a bum, stále tam je s jeho úrovní a další smlouva
Alonso je prostě inspirací, pro nás, i pro piloty. Bottas už opakovaně říkal, že díky Alonsovi se nebojí o budoucnost.
Jinak si vzpomínám, jak Alonsův fyzioterapeut říkal, že Alonso může jezdit do 39, když přestoupil do McLarenu 2015 myslím, a v té době to bylo vlastně taky brané jako crazy, že jo…
Sainz musí do Mercedesu, Antonelli si počká v F2 nebo ve Williamsu Vždyť je to nesmysl aby Antonelli nastoupil rovnou k Mercedesu.
Toto je asi najpravdepodobnejsie… Resp najlogickejsie myslim… Mladý je este neskúsený. Tento rok f2 nabuduci Williams ak tak a potom sa uvidi
Wolff se v tomto chová ale divně, místo aby mladého zbavoval tlaku tak to na něj hází vidlemi Chápu že chce mít třeba vlastního Maxe ale takhle nuceně mi to hlava příliš nebere.
Mne pride wolff strateny. Proste od 22 su v prdeli a nie a nie sa z toho dostat. Hamik im vypalil rybnik a teraz sa to snazi nejak zapchat, ale mam pocit ze ak nepodpise sainza tak to bude iba horšie. Do konca 25. A ani im moc neverim v omnoho lepsie auto na dalsi rok skor by som ich hodil na 4-5 miesto v dalsom roku