Zosadí Verstappena z trónu Hamilton? Neprekvapilo by ma to, hovorí Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Štartové pole bolo v uplynulej sezóne – odhliadnuc na Maxa Verstappena -, pomerne vyrovnané. Zak Brown verí, že v tej nadchádzajúcej môže byť ešte vyrovnanejšie, a to nielen jeho stred, ale aj samotné čelo. Podľa Američana môže nájsť dominantný Red Bull v roku 2024 premožiteľa, napríklad v podobe Lewisa Hamiltona.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139588/zosadi-verstappena-z-tronu-hamilton-neprekvapilo-by-ma-to-hovori-brown

@PUFF počkej co si věděl ohledně sázky a já ne?

Ak má niekto poraziť Verstappena, nech je to Leclerc. Hamilton nie je jazdec, ktorý by si zaslúžil mať najviac titulov v histórii. Už aj tak ich má o 3-4 viac ako by mal mať. :smiley:

1 Like

Okrem Hamiltona a Leclerca tam už nikto iný nie je?

Tak ešte do úvahy prichádza Norris a Alonso. Z tejto štvorice to z fanúšikovského hľadiska najviac prajem Leclercovi.

Myslím si však, že táto diskusia je bezpredmetná a RB si to ustráži. :slight_smile:

1 Like

Lulu by mohol ziskat titul jedine v pripade ze RB bude celu zimu spat, auto nikam neposunu a Max nedokonci polovicu pretekov. MB pride zas s novym konceptom, cize rok-dva na vyladenie, mozu zabudnut.

Minimálne budúcu sezónu si to RB MV ustráži o tom niet pochýb.

Ak si to s prehľadom postráži tento rok, tak je pravdepodobne, že tímy sa na 2025 vykašlú a začnú sa už v lete radšej sústrediť na 2026.

4 Likes

tak Zak Brown zajtra oznami predlzenie spoluprace s Mercedesom :smiley:

Však to už dávno potvrdili :grinning:

1 Like

tak este dalsie :smiley:

1 Like

Presne tak. MCL to potrdili to už dávnejšie. A myslím že keď nemáš vlastný motor meďák je momentálne stávka na istotu. Nej3be sa to a to je podstatné.

1 Like

Zosadí. Až Max zomre :smiley:

Je to pomerne nereálne ale doprial by som to miestnym chlapcom aby ich aj roztrhlo od zlosti ak by to získal :joy: Ja len dúfam, že sa bude na čo pozerať opäť nech už teda vyhrá krokoľvek.

3 Likes

Brown spomenie medzi recou Hamiltona ked hovori o vlastnom teame a o rozpoctovom strope a z toho sa spravi titulka… Takto sa to robi do psej matere…

Mna by skor neprekvapilo, keby McLareny boli tie auta, co Verstappena potrapia. Netvrdim, ze Mercedes odpisujem, ale maju co dohanat. Ferrari vyzeralo ku koncu sezony fajn, ak budu pokracovat v nastolenom trende a ich auta nebudu kazdu zavodnu nedelu olovrantovat pneumatiky. Od Astonu cakam prepad a posun na pozicie “zbierame body po RB, McLarene, Ferrari a Mercedese”. Ak ich nebude zozadu niekto napadat, napriklad AT

3 Likes

2 Likes

Sesadit z trunu Verstappena neni nic tezkeho, staci mit lepsi auto, projizdet kolem nej vetsim obloukem, jezdecky je slaby.

Ak spravne pocitam, aj Verstapen ma o jeden titul navyse :smiley:

1 Like