Zo starého auta sme si nechali len volant, hlásia odhodlane v Alpine | Magazín F1 - F1online.sk

Alpine bol vlani odsúdený na šieste miesto Pohára konštruktérov. S veľkým náskokom na tímy za ním a veľkou stratou na súperov pred sebou vedeli vo Francúzsku už pomerne skoro, kde je ich miesto v „potravinovom reťazci“ F1. Vysvedčenie veru nebolo pozitívne. V tomto roku to treba napraviť a tím sa o to pokúsi s úplne novým autom a konceptom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141906/zo-stareho-auta-sme-si-nechali-len-volant-hlasia-odhodlane-v-alpine

Nechám se překvapit jak Renault využil současných pravidel a každou výhodu vložil do vývoje.
Moc toho nenakecal, proto věřím, že své úsilí použil užitečně.

Nenechajte sa digitálne zmiasť. V Alpine prepustili už aj lakýrnika. Všetko čo je čierne je len čistý carbón.

:slightly_smiling_face: Nejen lakýrníka. Ti znudění lidi na předváděčce byli taky najatý kompars​:grinning:.

Proslov taky zkopírovali z minulých let. Je to univerzální proslov, použitelný kterýmkoliv týmem, kterýkoliv rok. Zvláště se doporučuje pro ty týmy, které zrovna v předchozí sezóně moc neoslnily.

Neodporuje si to tak nejako? Agresivny a predsa “pokryva” rozne koncepty co znaci ze si nechavaju priestor pre rozne smerovania a teda sa da povedat, ze to je naopak defenzivne pojatie toho co robia… akoby teda stale nevedeli, ktory jeden smer je ten spravny

z toho pre zmenu mam pocit, ze uz teraz vedia, ze buduju skor platformu a pockaju, s cim pride konkurencia na 3. pokus a potom to odkopcia, preto maju auto pripravene, aby “pokrylo” viac vyvojovych moznosti… aspon ze si uvedomuju, ze z tymto pristupom zrejme nedosiahnu ziadne vysledky… velmi agresivny postoj :slight_smile:

celkovo mam z tohoto teamu pocit ze ten rozklad tam je ale az nepredstavitelny… ja sa tymto autam nerozumiem, absolutne neviem z obrazku odhadnut ci to bude dobre/zle/lepsie/horsie, ale cele vystupovanie tohoto teamu mi napoveda, ze zrejme ich caka dalsia sezona alias prepadak a co je horsie, ak ani na 3. rok tychto pravidiel u nich netusia co maju robit, len velmi tazko nieco dosiahnu tento/buduci rok a pred 2026 tam fakt neostane uz ani upratovacka, resp. ked k tomu priratame opat aj prerabanie motora, tak sanca ze to budu prave oni co to poskladaju najlepsie je miziva

To som si vsimol uz pri predvadzacke ze tie ziabre im ostali masivne … tam vela veci je zvlastnych a som mega zvedavy na testy

Nechtějí flambovat jako loni, tak proto tak muhutné žebrování. Zničit motor v prvním závodě se nevyplácí.

Zatím to vypadá, že při stavbě letošního auta postupovali jak Homer Simpson, ale já bych jim fakt přála, aby to nebylo tak zlé, jak to vypadá!
image

3 Likes

No pockaj ale z toho Homerovho auta bol nakoniec hit :smile:

No to nebyl, než ho dostavěl, tak dostal zprávu, že jeho auto je zaparkované na Manhattanu:
image
Taky jeden ze super dílů :smile: !

1 Like

Jo mne sa to spojilo dohromady :smile: