Zmluvu s McLarenom som podpísal na parkovisku pri benzínke, priznal Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri je dnes už etablovanou hviezdou Formuly 1. Po dvoch sezónach je víťazom pretekov a so svojím tímom vybojoval Pohár konštruktérov. Aj on však bol raz, a nie tak dávno, mladou a nepreverenou nádejou, ktorá sa snažila presvedčiť tímy o svojich kvalitách. Práve s jeho prechodom do najvyššej motoristickej triedy sa spája jedna milá historka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183918/zmluvu-s-mclarenom-som-podpisal-na-parkovisku-pri-benzinke-priznal-piastri

neviem ci existuje jazdec, ktory sa predstavil v F1 horsie ako ty… najskor si ojeKabatil domovsky team a podpisal si s konkurenciou a potom si tento rok 3/4 sezony aktine bojoval, aby Lando nemal titul. Ale asi Hamilton bol horsi, lebo pripravil Alonza o 3. a mozno dalsie tituly v 2007… tak si mozete podat ruky.

Viac frustrovaný komentár som už dlho nevidel.

V klube piráň ide každý jazdec sám za seba a hrať to na sentiment je častokrát veľká chyba. Piastri môže byť rád, že jeho manažérom je Mark Webber, ktorý veľmi dobre vie, ako “prežiť” v takom prostredí ako je Formula 1. Bez neho by sa Piastri potácal v slabom Alpine, namiesto toho čo ďalší rok bude môcť bojovať o titul s McLarenom.

12 Likes

Normálne mi ťa je ľúto :joy::joy:

1 Like

Že prý Hamilton připravil Alonsa o titul. Proč teda Alonso neporazil doslova nováčka? :stuck_out_tongue:

preto, ze ked nemas dominantne auto, ako mal posledne roky Maxo, tak potrebujes pomoc kolegu a nie aby proti tebe bojoval (ako napr, Rai proti Vet v Monze, vtedy som sa tomu tesil, ale teraz uznavam, ze to bola chyba).

Cadillac priorita Daniel Ricciardo :smiley: mohol by ho doplniť Perez

1 Like

si uvedomujes co pises? Piastri sa prioritne snazil podpisat zmluvu s Alpine ale ich zabozrutsky manazment s nim akosi nepodpisal zmluvu. Piastri dostal pred seba zmluvu od McL na podpis, tak podla teba ju mal odmietnut hej? :slight_smile:

3 Likes

Už zase začínáš tady s těma provokacema?

Ten podpis nebol urcite v ramci fair play.

Ved v 2007, ked ten Hamilton pripravil Alonsa o titul aj vo Ferrari bojovali dlhu dobu o titul obaja. To je problem McLarenu, ze si neurobil poriadky. Tak ako aj tento rok.

piastri je teda egoista, ktory do f1 zapadne uplne presne. a keby nespravil co spravil, tak sa dnes zrejme pytame ze aky piastri, takze dobre spravil. ked s tebou chcu vytret, nemas co cakat.
ale chlapec ma stastie ze ma kolegu norisa, snad najvacsieho slusnaka, co az nechapem. keby mal takeho ocona, uz by boli parkrat vyburani

vzhladom na to, ze Lewis nakoniec v poradi skoncil pred Ferdom, tak mozeme skor povedat, ze Ferdo pripravil o ten titul Lewisa…

tolko k tomu, vreckovky inac dostat v kazdej drogerii :wink:

Byl Lewis nováček? Byl. Porazil ho Alonso? Neporazil. Jaký zase provokace? :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ron mu vyplakal v Maďarsku pentli, bez toho výhra nad Lewisem i titul :stuck_out_tongue_closed_eyes: I když ono by stačilo kdyby diskvalifikovali to Ferrari z Austrálie s nelegální podlahou, pak jde opět vše za Alonsem :sunglasses:

1 Like

Dejv má zase svědomí v bezvědomí, tak je to vidět :smile:

1 Like

My mu to vysvětlíme :smiley:

1 Like

Furt nějaký brečení o trestech a diskvalifikacích. Solidní piloti si to vyjezdí na trati. :stuck_out_tongue:

4 Likes

… ale s legálním autem :smiley:

1 Like
1 Like