Formule 1 a FIA to s marketingom a promovaním nových monopostov zatiaľ príliš nevychádza. V podstate okrem Tota Wolffa a zástupcov Mercedesu, ktorí nové autá vychválili do neba, počúvame väčšinou obavy a zmiešané reakcie. Asi neprekvapí, že „posledný dinosaurus“ Fernando Alonso sa nepridal k ľuďom, ktorí sú z nových hybridov dvakrát nadšení.
Puffe casto rozmyslam nad tym, kde je u Teba hranica medzi serioznym rozmyslanim, sarkazmom a snahou strielat len tak do vzduchu. A zda sa mi, ze ta hranica neexistuje.
A kdyže byla ta nejvíc zlatá éra? Protože každý mluví o jiném období, a podezřele náhodou to je vždycky ta éra, na které vyrůstal. Zvláštní, že?
Já jsem z tohohle už vyrostl. Teď řeknu kontroverzní názor, F1 nebyla před 20-25 lety lepší (nebo před 30-40 lety doplň podle sebe). Formule měly lepší ten feal rychlosti, ale to je za mě málo. Pustťe si náhodný závod a uvidíte tu neskutečnou nudu. Moderní éra za mě lepší, akorát je tu problém dominancí po 2014. V tomhle byl období konce atmosfér lepší.
F1 nie je futbal kde je brana rovnaka uz 100 rokov.
Musi sa vyvijat, menit, to je normalne, to je jej DNA.
Vývoj musi byt a nevadi mi.
Vadi mi ked ide nespravnym smerom, ze auta su extremne velke a tazke, ze sa nevedia za seba dobre zavesit atd …
Ved tu sa ani nekritizuje vyvoj a zmeny ako take, nikto netvrdi, ze sa mal pokrok ignorovat.
Ale ide o tie jednotlive zmeny, ci su spravne a sam si uviedol hned 2 oblasti, kde nie su a tym “zoznam” nekonci