Život v Taliansku sa zastaví a všetci budú sledovať Hamiltona, hovorí Fittipaldi | Magazín F1 - F1online.sk

Premiéra Lewisa Hamiltona je nielen najočakávanejšou udalosťou roka vo svete Formuly 1, ale možno najočakávanejšou udalosťou vo svete športu všeobecne. Či už ste fanúšikom sedemnásobného majstra sveta, alebo nie, zaujíma vás, ako to dopadne. Ani dvojnásobný majster sveta Emerson Fittipaldi to nevie, ale tuší, ako to bude vyzerať v Taliansku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185166/zivot-v-taliansku-sa-zastavi-a-vsetci-budu-sledovat-hamiltona-hovori-fittipaldi

Rodina sa spojila, aby vyhrala. Ale je tu potreba mať dobré auto. Ak to tak bude, tak Taliani sú oddaní fanúšikovia až za hrob. Napríklad M. Hamšík by o tom vedel rozprávať.

Zivot sa zastavuje v Taliansku tak 3krat denne. Nik si to ani nevsimne. Povedal by som, ze bude velmi dolezite ako zacnu sezonu. Ak im to nebude fungovat tak sa im otocia velmi rychlo chrbtom.

2 Likes

Dôležité hlásenie pre pána Fittipaldiho (aj pre pána Pavlíka):
Od uplakaného Lewisa nikto seriózny nič vo Ferrari neočakáva, myslieť si, že by dokázal pomôcť vyvinúť víťazné auto je smiešne. Priemerný pilot za zenitom svojich schopností…
O jeho ľudských hodnotách sa teraz nebudeme baviť, nie všetci totiž stratili pamäť…

3 Likes

nečakal by som, že niektorí fanúšikovia Ferrari ako napr. ty, nepočkajú … a už teraz, na základe svojej averzie voči Hamiltonovi, ho odsudzujú a posielajú do pekiel … možno by stálo za to trochu trpezlivosti a rešpektu, kým sa ukáže, ako to celé dopadne …

3 Likes

Nesmíš být na ně tak náročný. :blush:

3 Likes

Hamilton všetok talent nestratil keby Ferrari bojovalo o titul viac verím Leclercovi ten je lepší ako taký Russell, ktorý Hamiltona porazil a tento rok ukazoval, že už nebude len dobrý tímový kolega.

Ja som nestratil pamäť a nežijem s amnéziou v hlave…
Naopak, veľmi dobre si pamätám, ako sa Hamilton počas svojej kariéry správal, pre mňa bol, je a navždy zostane ufňukaný krivák…
A s jeho farbou pleti to nemá nič spoločné, pro mňa cikán jak ■■■■■■■■

Ty sa zaraď pekne do radu prezliekačov kabátov a uži si Leclercovu majstrovskú sezónu…

Takže č.e.r.n.o.ch je zakázané slovo v diskusii?? :grinning::grinning:
Už vám to v tej redakcii pekne j…

3 Likes

Ja si velmi dobre pamatam aj Vettela a Verstapena, ako hned zacali histercit a nariekat vo vysielacke, ked sa nedarilo :v:

2 Likes

2 Likes

Ty vies o fanúšikovskej základni Ferrari hou.no, poklakni podľa svojho vzoru, rasista…

Tak to si isto oveľa viac pamätáš Hamiltona ako vždy hysterčil a nariekal keď sa nedarilo. A nielen keď mu tím pokazil preteky, ale aj keď si ich sám pokazil a jazdil úplne mizerne. Vtedy bol dokonca schopný obviniť z neúspechu vlastný tím, že odviedol zlú prácu, pričom nezabudol dodať, že on si svoju robotu urobil dobre.

A určite si pamätáš aj ako chcel viackrát bezdôvodne odstaviť auto, keď mu nešlo.

A nepochybujem, že si pamätáš aj to ako ho šéf tímu musel prosiť, aby jazdil a ako sa mu pravidelne musel do vysielačky ospravedlňovať za auto hneď ako po 8 rokoch, čo mal k dispozícii najlepšie auto, dostal auto, ktoré nemalo na titul.

Nejako si na tých chlapcov z Red Bull vysadený. :sweat_smile:

2 Likes

Ti su praveze takmer vecne spokojni, lebo Fico tu s malymi prestavkami vladne uz dlhe roky. Ak je niekto nespokojny, tak su to slovenski vyznavaci Kamaly. A k nim mi @callabria nepsauje. :sweat_smile:

1 Like

dostane aj cerveny papamobil?

podla redakcie je to ce​rnoch sproste slovo a nadavka. Neviem co si mam o tom mysliet.

Faktem je, že máloco je tak labilní jako nálada italského fanouška, takže po několika závodech se může Hamilton dožít nanebevzetí zaživa, ale také věčného zatracení :grinning: Celkově by to měla být velice zajímavá sezona a už se moc těším. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jos je taky takovy dezole, to si moc nepomůžeš

Asi je to slovo nejako defaultne od začiatku zaradené medzi slovami, ktoré podliehajú tomu premyslenému tunajšiemu autocenzúrovaciemu programu a redakcii sa to buď nechce (alebo nedá) upraviť. :slightly_smiling_face: Inak si to neviem vysvetliť.