Zisk titulu už nie je možný, povzdychol si Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Veľkým snom Helmuta Marka bolo dosiahnuť s Maxom Verstappenom to, čo sa mu so Sebastianom Vettelom nepodarilo. Päť majstrovských titulov v rade však ani na druhý pokus nepridá, uznáva športový poradca červených býkov po Veľkej cene Maďarska.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210579/zisk-titulu-uz-nie-je-mozny-povzdychol-si-helmut-marko

To je už jasné, že Verstappen tento rok titul neobháji. Hoci teoreticky je to možné. Tipujem, že ho v celkovom poradí preskočia Russell a Leclrerc.

4 Likes

Tohle od Maxe není rok 2012 :confused:

3 Likes

okno pro 2012 je zavřené už dávno. :neutral_face:

3 Likes

Tohle neni od Red Bullu fer, meli by bojovat do posledniho zavodu, Max na to ma.

1 Like

Myslite, ze frustrovany Verstappen chcel Hamiltonovi vratit Silverstone 2021 a zamerne sa ho pokusil odstrelit? Akurat Hamilton uhol…

To těžko. V Silver se Emil odstřelil o Hamíka sám.

1 Like

Aha, cize sa tam napchal a dufal, ze sa Ham odstreli tiez sam?

nieco take ako ked ferda argumentuje?

1 Like

frustrácia je zlá, daj si pauzu (ako f1), stáva sa z teba ďalší člen miestnej hitlerjugend. Ak sa tvoje príspevky stupňujú podľa výsledkov RB, tak to asi nebude úplne najlepšia vyhliadka do blízkej budúcnosti :man_shrugging:t4:

mna si tam dietrich nenalepil…
:sweat_smile:

2 Likes

a chcel by si byť v takej spoločnosti? :open_mouth:

asi by si chcel ty ked stale o tom basnis.

2 Likes

vidíš, opäť, priama otázka a žiadna odpoveď. Asi si už na to zvyknem :wink:
Ja len čítam, akú frustráciu majú po tomto víkendy práve ľudia, čo sú v tej skupinke. Ty v nej nie si, ale frustrácia rovnaká.

Skúsim ešte jednu priamu otázku, keďže si zažil RB aj bez Maxa (nie ako miestna agresívna úderka + prisluhovač). Kto bude pre teba najprijateľnejší nástupca “jednotky” po jeho prípadnom odchode? Jasné, nikto nevie, ako sa uvoľnia sedačky a aký bude výkon tímov. Ale kto by sa tam podľa teba hodil ako nástupca VET a VER?

Vybral by som si Piastriho.

2 Likes

:+1:t4: fanúšikovia McL by asi boli proti, ale súhlas. Za mňa, nie podľa aktuálneho roka, ale aj Albon, a ešte prípadne Sainz.
Tak uvídime. A fakt vďaka za odpoveď - cením si to :wink:

Emil měl vedle sebe místa, že by vedle něj mohly přistávat Cesny, jenže Emilovi se líbila Hamíková stopa, tak se do ni vtlačil i když byla obsazená a Hamík odmítal uhnout.

Jinak to video je přesná ukázka jak to dopadá, když se do něčeho pouští ajťáci. :crazy_face:

video funguje vyborne.

Video ano, ale ten robot kterého stavěli ajťáci nějak silně pokulhává.

Už je to napraveno :smiley_cat: