Zdravý rozum, žiadna politika a obrovské skúsenosti. Sainz podporuje kandidatúru svojho otca | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz starší v posledných dňoch už otvorene hovoril o možnosti svojej kandidatúry na post prezidenta FIA. Hneď sa začali ozývať aj jeho prví podporovatelia, medzi ktorými je, pochopiteľne, aj jeho syn Carlos. Pilot Williamsu ho považuje za vynikajúceho kandidáta pre jeho skúsenosti, ale aj zdravý prístup k všetkému, do čoho sa pustí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198636/zdravy-rozum-ziadna-politika-a-obrovske-skusenosti-sainz-podporuje-kandidaturu-svojho-otca

image

1 Like

…myslím že ten Arab sa moc neuviedol,chcelo by to zmenu a SAINZ,ako vynikajúci pretekár ktorý je v tomto doma by mohol byť dobrý,šéf,:thinking:

povedzme si otvorene, proti sulajemovi by som volil aj vrece zemiakov, ale sainz by bol dobry kandidat aj v beznom prostredi, kde by boli seriozni kandidati.

jeho asi jedinou nevyhodou je, ze neviedol vlastny tim, alebo nesefoval inej organizacii (alebo o tom aspon neviem). to by sa takemu cloveku hodilo.

Spise otazka proc to Sainz st. chce, podle me to musi byt strasna nuda a vopruz takova funkce, se zavodni sedackou neporovnatelny, jedine ze by to chtel zabalit, ale i tak je spousta jinejch veci zabavnejsich i v motorsportu co by clovek po kariere mohl delat, touha po funkci hmmm :face_with_thermometer:

Mohli by zvolit toho, kto z nich vyhra rychlostnu skusku v rally :slight_smile: ved aj Mohamed je rally jazdec

Treba uz ho zavodeni tolik nebere. A co si budeme… Porad je to nejvetsi zavodni soutez. Takze i tato ,strasna nuda a vopruz" nemusi bejt uplne spatna.

No, to jen takova uvaha, kazdy at dela co ho bavi, kam ho to tahne.

Mnohí hovoria, že “každý ide do politiky na to, aby si nahrabal pre seba” alebo “všetci tam kradnú”.
Ja si to nemyslím, mnohí majú reálny záujem zlepšovať prostredie okolo seba, prípadne vrátiť spoločnosti to, že sa v živote niekam dostali.
Takže sa mi aj chce veriť, že Sainz nejde po funkcii, ale chce niečo motošportu odovzdať. Na sklonku kariéry ideálny čas na to.

1 Like