Zdedil som tím so skutočnou traumou, hovorí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Bol Frédéric Vasseur pre Johna Elkanna núdzovým riešením? Hovorí sa, že prezident Ferrari najprv oslovil Christiana Hornera, ktorý ponuku odmietol. História však zapracovala a dnes málokto spochybní, že francúzsky manažér je mužom na pravom mieste. Aj keď má pred sebou nesmierne náročnú výzvu v podobe zvládania vzťahu medzi Lewisom Hamiltonom a Charlesom Leclercom, v priebehu posledných dvoch rokov Scuderiu určite pozdvihol.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189014/zdedil-som-tim-so-skutocnou-traumou-hovori-vasseur

Myslím, že se Elkann rozhodl pro Vasseura správně.
Mám totiž dojem, že Hornerova síla byla v Mateschitzovi. Byl to Dietrich kvůli kterému celý tým šlapal jako hodinky.
Momentálně se zdá, že si Ferrari s Red Bullem postupně prohazují pozice.

Ja mam dojem, ze jeho sila bola v Neweym. Inac by to bol stredopolovy tim, ktory by tu uz pravdepodobne nebol. :slight_smile:

Adrian samozřejmě patřil k tažným koňům, ale Mates různými netradičními akcemi dával týmu přidanou hodnotu při které se lidi bavili a to je sbližovalo a popohánělo k lepším výkonům.

Fred vie všetko čo robí

A pre pobavenie dnes je event v Miláne a Charles/Ham sa ukážu v SF90/SF21 na ulici
1000003724

2 Likes

Toto dokáže proste iba Ferrari.

6 Likes

4 Likes

Najbližšie roky sa ukáže, že je Vasseur je overrated posledný rok im pomohlo, že RB nemal druhého pilota a Mercedes nemal top pilota.

Rozvin tezu, bud tak dobry

Dokázal vytvoriť Toto

Imho Vasseur zachránil Sauber pred krachom a dokázal znova spustiť ich veterný tunel.

dokazu to aj ostatni…
kazdopadne pekne formule

Vasseur bol faktor, ktorý priviedol HAM do Ferrari. Binotto povedal nedávno, že on by ho tam nechcel.

https://x.com/leclercsletters/status/1897697273645015475?t=PsfYDdLS12n1dK9DpypROw&s=09

ja reagujem na ten event a tvoje

Ukáž mi jeden tím, čo to v posledných 10 rokoch urobil.

bolo X akcii s F1 niekde v meste s davom ludi. RB to robi najcastejsie.

Noe takto veľké a s ofiko jazdcami F1. RB show run je niečo úplne iné. Tu ľudia liezli na stromy aby to mohli vidieť.

ale ano s ofiko jazdcami, ved aj na Goodwood chodia.

Na goodwood chodí aj Ferrari a to RB ani neorganizuje.

no vsak, organizuju take akcie rozne spolocnosti, nie len Ferrari.

Fred ma este rok. Potom to uz ani kecy ani Hamilton nezachrania…

3 Likes