Zástupca prezidenta FIA odstúpil z funkcie pre „zásadný rozpad noriem riadenia“ | Magazín F1 - F1online.sk

Sullyaem rallye jezdil a právě z téhle strany určitě dostal nejvíce hlasů při svém prvním zvolení. Jestli proti sobě poštval i svou vlastní základnu, tak to Bohumil nedělá dobře. Novinářskou sedmou velmoc už proti sobě taky poštval a mezi ženami taky určitě žádné zastání mít nebude. Susie Wolffová taky určitě nesedí někde se založeními rukama.

Odhaduji, že Sullayemové peklo vypukne až někdy v létě kdy nastanou letní prázdniny.

Obávám se, že většině voličů prezidenta FIA jsou nějaké pokuty pro jezdce ukradené. Ale co, nechám se překvapit.

Si sa pomýlíl, si chcel napísať ako tie prezidentské voĺby v Rumunsku?

Ono asi se nebude jednat pouze o pokuty. Sulayem kolem sebe dělá rozepře všude kde se pohybuje.

Mně je celkem jedno, kdo tomu šéfuje, ale nemyslím si, že by měl slabé postavení. Nechám se překvapit :slight_smile: .

Postavení má silné jen kvůli beduínsku, které má zájem koupit Liberty.
Vidíš, na Liberty jako opozici jsem zapomněl.

To je jedno kvůli komu, pokud je dostatečně silné. Ostatní se vždycky můžou osamostatnit a založit si svoji asociaci, to jim nikdo nemůže zakázat. Jenom si myslím, že v téhle poloze to zatím vůbec není.

V rallye je mnohem pohodlnější jednotlivé motokluby sjednotit, než se od FIA odtrhnout.
V dnešním “demokratickém” světě nejsou direktíva bez diskuze moc vítané a osobně si myslím, že Sulayem narazil.

Ty si to hlavně osobně přeješ :smile: . Ale třeba ho fakt nezvolí a vyberou si místo něj nějakého jeho kolegu…

Na mě přece nezáleží. Mi FIA nesmyslné pokuty nedává, ani se nesnaží mi zavřít hústa.
První na ráně jsou přece jezdci a týmy.

to je tu tabu…väčšina o tom ani nevie a tí,čo to vedia,to schvaľujú…bubák je rusko…

Ja viem…len sa tu na tých nevedomých NPC-kach zabávam :-))

V Rumunských volbách získal kandidát 120% hlasů s účastí 90%? A vypadl někdo u toho z okna?