Zastaviť Verstappena bude po Španielsku ešte ťažšie, myslí si Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Po uplynulej sezóne si nejeden fanúšik Ferrari, ale aj nejeden novinár položil otázku, či si Max Verstappen neprehral tohtoročný boj o titul výbuchom na Veľkej cene Španielska. Podľa bývalého šéfa Haasu Günthera Steinera to však z dlhodobého hľadiska mohol byť veľmi dôležitý, priam zlomový moment v jeho kariére, ktorý z neho spraví lepšieho jazdca.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223639/zastavit-verstappena-bude-po-spanielsku-este-tazsie-mysli-si-steiner

Zase sa písali články pri flaške vína? Nejednému fanúšikovi Ferrari je u p.r.d.e.l.e, kde si Max prehral titul…

3 Likes

keby,keby…keby pes netoto,tak ho roztrhne…lando stratil body a podstatne viac,o ktoré prišiel bez vlastných chýb na rozdiel od maxa…

jedno je iste, ze maxo sa z takychto chyb nikdy nepouci
pri subojoch jazdi stale rovnako ako jazdil v prvych sezonach
darmo si teraz uvedomuje, ze to bola z jeho strany kravina, ale ked sa dostane do takej istej situacie tak zareaguje uplne rovnako

kolko ludi blabotalo v rokoch dominancie rb, ze maxo sa konecne ukludnil a uz tolko nekoliduje :slight_smile: az na to, ze to bolo sposobene tym, ze jazdil s 20s naskokom a prakticky v tych sezonach nebol v ziadnom suboji, ale akonahle rb spravil vykonovo krok spat a dostal sa do subojov tak to bol znovu ten maxo ktory jazdi stylom “uhybajte idem ja velky kral, tak mi to tatko natlkol do hlavy, ze ja som viac a ja mam vzdy prednost”

mozno sa nauci ak pride do f1 dalsi takyto zadubenec a povie mu to iste co povedal on jazdcom co bojovali o titul ked do nich vrazal v subojoch

Nedá mi to spávať no :DDD