Zamotaná situácia v Alpine: Briatore povedie tím, no licenciu nemá | Magazín F1 - F1online.sk

Flavio Briatore má pred sebou prvý súťažný víkend na čele Alpinu. Realita je však taká, že taliansky manažér nebude skutočným šéfom stajne, pretože mu chýba potrebná licencia. Alpine tak riešil otázku, kto bude zastupovať stajňu pred FIA.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198586/zamotana-situacia-v-alpine-briatore-povedie-tim-no-licenciu-nema

Tento človek by už nemal viesť nič …

ale tak money zjavne vyriešia má FIA všetko, lebo inak si nedokážem vysvetliť,že túto kreatúru ešte niekto pustil do paddocku

Všetci vieme kto to riadi,ale nastrcia tam irelevantnú figúrku a FIA je ok

4 Likes

… také jsem znechucen.
Vůbec nechápu jak soud mohl zprostit Briatoreho doživotního zákazu v F1!
Je to běs … je to běs! :-1: :face_vomiting:

3 Likes

Jsem zvědavý jak se z téhle patálie Renault vymotá?
Mnoho šéfů Renault sám vyhodí.
Pak přibere jednoho šéfa protiprávně a další šéf Renault raději sám opustí kvůli možnému obvinění z trestného činu.

Zdá se, že už nastal čas na vyhození dosavadního velkého šéfa a nenahradit ho třeba Fantomasem. I v tom nejhorším případě by s týmem ladil alespoň barevně.

image

Náhodou, pokiaľ tam je Toto tak tam môže byť kľudne aj Flavio

Nešlo by, že celý tím budú oba poradcovia? Však aspoň hlavný inžinieri atd.

Tak Toto je ozaj úplne iná kategória…
Pri všetkej úcte Toto je schopný človek a špinavosti ako Flavio ozaj nikdy nerobil…

Dokázal udržať tým po 8 rokoch bez rozpadu, dostať tam šikovných ľudí na miesta tých čo odišli a ísť hore.
Áno veľa rozpráva a povie čokoľvek pre dobro svojho tímu ale to je jeho práca.

Neporovnavaj Tota stým podvodnickym trtkom

Nevíš, co je s Charlesem? Psali, že dnes byl marod, je něco nového?

Zle mu bolo. Asi otrava jedlom alebo dačo také. Jazdiť by mal. Ale Giovinazzi je v paddocku ako rezerva.

Dík. Trochu mě překvapuje, že otrava jídlem není mezi jezdci zase tak mimořádná a přitom mají určitě nejlepší servis, co můžou mít. Docela by mě zajímalo, jak by se třeba tréninku zhostil Giovinazzi, ve formuli E to byla dost katastrofa… Ale jestli to jenom trochu půjde, tak ho Charles do kokpitu určitě nepustí, to je jasné :smile: .

1 Like

Má si dát pořádnou klobásku z udírny nebo na grilu a bylo by mu dobře. Z těch avokád by mi taky bylo špatně. :grin:

bro měl být přeci otrávený číňanama :thinking: … nakonec se otráví špagetama. viva la italia… :skull:

2 Likes

Puffe nerob chute an noc…

Soupeři nemusí ani vyjíždět.

1 Like

Myslis ze pujdou do prvni rady?

Asi ne. Měl být ještě myslím nový difuzor, bočnice atd., ale prý vše odloženo do Barcelony.

1 Like

Moc bych se nedivil kdyby jedno auto na first row postavili.

Drž palce.

2 Likes

Pani, co z tebe nakonec bude :crossed_fingers: