Ralfovi Schumacherovi sa krátko pred Veľkou cenou Japonska podarilo rozvíriť formulové vody tvrdením, že v najbližších týždňoch určite prebehnú rokovania o možnom prestupe Maxa Verstappena z nekonkurencieschopného Red Bullu do dominantného Mercedesu. Toto Wolff to však v tejto chvíli odmieta s konštatovaním, že so svojou súčasnou jazdeckou dvojicou nemôže byť spokojnejší.
Ten clovek je tak moc “full of shit” az to nie je pekne. Par rokov bol relativne tichsie ked postavili skakajucu kozu ale teraz ked maju dominantne auto tak vypusta jednu sr4cku za druhou. Vsetci dobre vedia, ako je to s Russellom v Mercedese, ziadny horuci vztah to nie je. Russell sa moze snazit byt rovnaky prevracac kabatov a klamar ako Wolff, aj tak sa mu nedari vliezt Wolffovi do zadku.
Co sa tyk a samotneho Verstappena, moc tomu neverim a keby sa snazil dostat do Mercedesu, dost by ma sklamal. Ak sa mu auta nepacia a vedenie sportu s tym nemieni nic robit, nech teda odide. Ale “nebavi ma to ale najdem si aspon najrychlejsie auto” by sa mi vobec nepacilo
Ja som uz vela krat pisal, ze ak by Hamilton neodosiel, tak minula sezona by bola jeho posledna a Wolf by mu dalsiu zmluvu nedal. Bol doslova omilosteny aby nemusel verejne priznat, ze podla neho, najlepsiemu jazdcovi vsetkych cias uz neponukol dalsiu zmluvu. A asi je kazdemu jasne ze prehovaral Verstappena aby k nim prestupil, tomu hadam neveri nikto, ze si len tak zavola nejakeho jazdca na svoju jachtu, na ktorej mu pobehuje s uterakom okolo pasa. Az po tejto udalosti ked ho Verstappen poslal kade lahsie prislo predlzenie zmluvy s Russelom. A je evidentne ze keby sa mal Wolf rozlucit s jednym jazdcom tak to bude Russel.
Já to vidím tak, že pokud v průběhu roku Russel potvrdí převahu nad Antonellim a Mercedes samotný si udrží alespoň mírnou převahu, tak současné obsazení zůstane, ale pokud by Antonelli začal Russela pravidelně porážet, tak Wolf se Russela zbaví a bude se snažit získat Maxe.Ale osobně bych byl hodně překvapen, kdyby již tuhle sezónu Antonelli Russela porazil, pořád považuji minulé dvě výhry Antonelliho za hodně šťastné, ale uvidíme. Tato sezóna pouze začíná a má potenciál být hodně překvapivá ve všech směrech.
Unika smysl toho proc by mel nekdo angazovat zrovna Emila kdyz je pomaly jak zelva, nova auta nesnasi, neumi je ridit a je bez motivace, ktery hlupak by si do tymu takoveho pilota vzal, ja ne.
a preco by to mal wolff spravit? ved ak antoneli zacne pravidelne russela porazat tak wolffik moze mat zo svojho objavu a udajne generacneho talentu(pred vstupom do f1) viacnasobneho majstra sveta a marketingovo to mercedes bude bomba a nehovoriac o egu samotneho wolffa
preco by tam priviedol cudzieho a odstavil tak svoj vlastny objav
No, hodně bude záviset na tom, jestli bude Wolf dál považovat Maxe za bezkonkurenčně nejlepšího jezdce na roštu, protože on dobře ví, že startovní pole se co se techniky týče relativně rychle srovná a pak bude mít team, který bude mít Maxe dost zásadní výhodu. Max je a ještě klidně může být několik dalších let v nejlepším závodním věku i formě a Wolf nebude chtít riskovat, že mu ho uchmatne konkurence. Pokud by se ale Antonelli projevil jako další generační talent, tak by se s ním mohl Wolf spokojit, ale zatím Antonelli ten dojem nedělá. Uvidíme.
Já se držím pravidla, že většinou se nestane nic a nebo ta nejnudnější varianta.
Takže jsem v klidu, vidím to krásnou dlouhou dominanci Russella v Mercedesu.
Russell je tam stale taky nechceny, ta chemia tam proste nie je.
Ak Antonelli bude Russella porazat, tak Russell je tam zbytocny a navyse je zakerny politicky had v pozadi aj pred mediami, bol by schopny rozvracat tim zvnutra.
Wolff po Verstappenovi vzdy tuzil a dodnes lutuje to, ze ho ziskal Marko a nie on.
Wolff je posadnuty Hornerom. Predstava, ze by najvacsi Hornerov klenot ziskaval v Mercedese dalsie tituly a mozno aj prepisoval rekordy, je urcite lakava.
Vekovy rozdiel medzi Maxom a Kimim je dostatocne velky na to, aby Kimi akceptoval Maxa ako jednotku, a pockal si na jeho cas. A navyse maju super vzajomny vztah.
moze to tak byt, ale to neznamena, ze sa ho chcu zbavit
ak bude antonelli russella porazat tak to znamena, ze antonelli ma na to byt jednym z top top jazdcov a tak preco by mal wolff k svojmu objavu dat niekoho kto ne prijima ziadnu inu rolu ako tu, ze cely tim robi vylucne na neho. to absolutne nedava zmysel, aby niekto obetoval svoj objav ktory vyjazdi titul ako najmladsi jazdec v historii a potom mu tam dal niekoho s osobnostnymi vlastnostami minimaxa. a to o politickom zakernom hadovi je tvoj osobny pohlad ovplyvneny tvojim milacikom minimaxom ktory je na russella vysadeny, to vedenie timu absolutne nemusi zaujimat pokial nezacne robit rozbroje vo vnutri timu a ak by aj robil tak k najmladsiemu sampionovi a buducej megahviezde nedaju urcite minimaxa ktory ten tim rozvrati 10x rychlejsie ako ten podla teba had russell
lutovat to bude len dovtedy kym s jednym zo svojich objavov neziska titul a ak by to este k tomu bol ten mlady talian tak wolff rychlo zabudne, ze nejaky minimax existuje a vsade bude vykladat ako ON, LEN-ON nasiel najmladsieho sampiona
to je hlupost
dalsia hlupost, ak kimi vyhra titul tak nema preco nejakeho minimaxa ktoremu tieto auta nesadli akceptovat ako jednotku. na to nieje jeden jediny dovod. hej uz sme videli tie super vzajomne vztahy medzi jazdcami, vzdy to funguje dovtedy kym nezacnu priamo superit medzi sebou. ved taky lujzo s rosbergom chodili na spolocne dovolenky kde maleho “chudobneho” lujzika bravali rosbergovci na ich dovolenky a lujzik velmi rychlo zabudol na to kamaratstvo od detstva ked sa dostal do mercedesu. jazdci vo vitaznom time nikdy nemozu byt kamarati a ja si nejak nespominam, ze by take kamaratstva boli ak teda obaja boli ako tak vyrovnani, ze to nebolo vykonovo ako lujzo a kovalainen
mercedes zdasa ma taku vyhodu, ze lahko to dohnat nebude jednoduche a ak zlepsia starty co oni zlepsia, lebo ich zakaznik s rovnakym motorom ma starty perfektne tak budu nezastavitelni a budu vyhravat dominantnym sposobom.
no nimimax sa zatial neukazuje v nejakej extra forme, jemu tie auta mozno sadli rovnako ako lujzovi tie predchadzajuce