Zákulisím pulzujú špekulácie: Stretnú sa Wolff a Verstappen na Sardínii? | Magazín F1 - F1online.sk

Já Emila v Merglu taky nechci. Jen ať si hezky zůstane v týmu, který tak parádně rozebral jeho táta.

1 Like

Aha, takže Verstappenovci rozbili tým a teď si odejdou. Hrdinové Sovětského svazu. :grinning:

Celé štěstí, že tenhle tým ničitelů nevkročí do McLarenu.

2 Likes

To je Verstappenova milenka?

Jsem přesvědčený, že po těchto zkušenostech si Jose už žádný tým k tělu nepřipustí.

Hamilton by mal istotne prevahu čo sa know-how týka, ale zase treba povedať, že Russell je na rozdiel od Bottasa úplne iná liga. Nemyslím si, že by dostal výprask.

Sám sa aj osvedčil v tom aute počas VC Sakhíru 2020, kedy ten výkon doručil a v pretekoch mal prevahu nad Bottasom. To, že mu už okolnosti nepriali je vec druhá.

Jde ale i o jeho manažera, tak toxičtí lidé v F1 už dlouho nebyli.

Možná Hornerová. Ten teď bude mít na erotiku dostatek času. :slightly_smiling_face:

Těm hodně pomáhal Helmut, ale ten prý má mít smolíka i v RB.

Sofía? Nee, to je herečka :grinning:

Já se Maxe v Mercedesu nebojím, mě je jedno, jestli bude v RBR nebo Mercedesu. Pro mě je důležitý, aby AM s Hondou odvedli nejlepší práci.
To ty tu schízuješ z Maxe v Mercedesu :grinning:

1 Like

Divím. Jak na twitteru, tak tady se každej fans Maxe bil do prsou, jak tahá horší techniku na titul, a jak je loajální a nikdy by nepoškodil vlastní tým. A mezitím Verstappenovci rozvrátili RBR, jen aby tam nebyl Horner, a když tam není, tak by odešel?

A jsme si jistí, že to rozvrátili Verstappenovci? Co když ne?
Ono že Max zůstane v RB není záruka toho, že tam chtěl zůstat. Prostě jen nebylo na příští rok nebylo jinde místo a nebo by to byl strašnej os er :grin:

1 Like

Asi mi ani nevadí Max jako spíš ti jeho vygumovaní fanoušci úspěchu.

3 Likes

Tak můžeš se ptát, proč Jos jel takovou kampaň na Hornera a vyřvával do médií, že pokud zůstane šéfem týmu, tak se RBR rozpadne a tým se propadne

pekne zhrnute vidim to velmi podobne

… jen nedorozumění :smile:

2 Likes

Ja som prežila svoju smrť keď nenavidený lujzo prestúpil do milovaného Ferrari, ty to prežiješ tiež

1 Like

Puff to jen hraje, on má merch Maxe dávno nakoupenej

2 Likes

2 Likes

Ja som musel prezit ked milovany Ham z milovaneho Merc presiel do milovaneho Fer… ale dal som to :rofl:

4 Likes