Já Emila v Merglu taky nechci. Jen ať si hezky zůstane v týmu, který tak parádně rozebral jeho táta.
Aha, takže Verstappenovci rozbili tým a teď si odejdou. Hrdinové Sovětského svazu.
Celé štěstí, že tenhle tým ničitelů nevkročí do McLarenu.
To je Verstappenova milenka?
Jsem přesvědčený, že po těchto zkušenostech si Jose už žádný tým k tělu nepřipustí.
Hamilton by mal istotne prevahu čo sa know-how týka, ale zase treba povedať, že Russell je na rozdiel od Bottasa úplne iná liga. Nemyslím si, že by dostal výprask.
Sám sa aj osvedčil v tom aute počas VC Sakhíru 2020, kedy ten výkon doručil a v pretekoch mal prevahu nad Bottasom. To, že mu už okolnosti nepriali je vec druhá.
Jde ale i o jeho manažera, tak toxičtí lidé v F1 už dlouho nebyli.
Možná Hornerová. Ten teď bude mít na erotiku dostatek času.
Těm hodně pomáhal Helmut, ale ten prý má mít smolíka i v RB.
Sofía? Nee, to je herečka
Já se Maxe v Mercedesu nebojím, mě je jedno, jestli bude v RBR nebo Mercedesu. Pro mě je důležitý, aby AM s Hondou odvedli nejlepší práci.
To ty tu schízuješ z Maxe v Mercedesu
Divím. Jak na twitteru, tak tady se každej fans Maxe bil do prsou, jak tahá horší techniku na titul, a jak je loajální a nikdy by nepoškodil vlastní tým. A mezitím Verstappenovci rozvrátili RBR, jen aby tam nebyl Horner, a když tam není, tak by odešel?
A jsme si jistí, že to rozvrátili Verstappenovci? Co když ne?
Ono že Max zůstane v RB není záruka toho, že tam chtěl zůstat. Prostě jen nebylo na příští rok nebylo jinde místo a nebo by to byl strašnej os er
Asi mi ani nevadí Max jako spíš ti jeho vygumovaní fanoušci úspěchu.
Tak můžeš se ptát, proč Jos jel takovou kampaň na Hornera a vyřvával do médií, že pokud zůstane šéfem týmu, tak se RBR rozpadne a tým se propadne
pekne zhrnute vidim to velmi podobne
… jen nedorozumění
Ja som prežila svoju smrť keď nenavidený lujzo prestúpil do milovaného Ferrari, ty to prežiješ tiež
Puff to jen hraje, on má merch Maxe dávno nakoupenej
Ja som musel prezit ked milovany Ham z milovaneho Merc presiel do milovaneho Fer… ale dal som to